- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.201
Canım hayırlı olsun. Bu on gün sana iyi gelecek inşallah . Bol bol dinlenpıt pıtlari duyduk. Bebis fasulye gibi ;-) TSH 3.60 a düşmüş.iceride hiçbir kanama alanı yok.yerlesme ile ilgili kandır dedi skinti yok dedi.tsh ile ilgili hapa başladım.kalp atışı yeni başlamış 106 atiyor.10 gün rapor aldık dinleniyoruz.sen neler yapıyorsun iyisin inş akıntı yok artık bitti
tatlım nasılsın ?Koku hassasiyeti var . Eşimin parfumune bile tahammülüm yok.kızmıyorum ama midem çok bulanıyor. Yesemde bulanıyor yemesemde . Şaşırdım. Bu şekilde idare ediyorum. Ama bende ki en büyük belirti çok yorgunluk var ve evde olmama rağmen azıcık dışarı çıksam elimi bi ise atsam atmasamda acaip yoruluyorum. Bende saldim artık.3 ay böyle geçsin. Gönül ister hiç belirtisiz olsun Ama her belirtiye bile hamdolsun. İnşaat habercisi onlar:) Sende neler var?
gördün mü yoksa duydunuz mu ? 9 haftadan önce duyurmuyolar ya o yüzden sordum bende duymak için 9. haftay bekledımKızlar bugün kalp atışını da duydük bebisin :) çok tuhaf bir duyguymuş allah herkese nasip etsin saglikla sorunsuz kucağımıza alalım inş
harikaaa :)pıt pıtlari duyduk. Bebis fasulye gibi ;-) TSH 3.60 a düşmüş.iceride hiçbir kanama alanı yok.yerlesme ile ilgili kandır dedi skinti yok dedi.tsh ile ilgili hapa başladım.kalp atışı yeni başlamış 106 atiyor.10 gün rapor aldık dinleniyoruz.sen neler yapıyorsun iyisin inş akıntı yok artık bitti
Sağol cnm sen nasılsın bulantilar geçti mı netim yok çok giremiyorum.harikaaa :)
Sağol cnm inş çok iyi gelir bebisimde buyur.bu arada doktor bana bir daha ne zaman gitmem gerektiğini söylemedi.nezaman gitcem?TSH 15 gün sonra dahiliyeye kontrol var.ama doktorumuz bisi demediCanım hayırlı olsun. Bu on gün sana iyi gelecek inşallah . Bol bol dinlen
canım bende 7+1 de duydum kalp atışlarını 9. Haftayı beklemek zorunda değilsin ama sen de duymuşsun sanırım kalp atışlarını.gördün mü yoksa duydunuz mu ? 9 haftadan önce duyurmuyolar ya o yüzden sordum bende duymak için 9. haftay bekledım
ben 6. haftada gördüm zaten kalp atışlarını onu demek istemedım 9. hafta gelmeden sesli dinletmiyor ya doktorlar bebek çok küçük zararı var diyorlar bu yüzden duymak için bekledim dedimcanım bende 7+1 de duydum kalp atışlarını 9. Haftayı beklemek zorunda değilsin
Canım seni gördüğüne sevindim:) diğer topikteki yazımı gördün mu? Testlerinde atmıştım:) görmediyseniz bir daha atayım. Biliyorsun ben 3 haftadır evdeydim doktora gitmedim. Ama sonunda bugün gittim. Ultrasona göre 6+5 mi siz. Hamdolsun. Kalbini filanda gördüm... Tarif edilmezdi...tatlım nasılsın ?
Sağol cnm inş çok iyi gelir bebisimde buyur.bu arada doktor bana bir daha ne zaman gitmem gerektiğini söylemedi.nezaman gitcem?TSH 15 gün sonra dahiliyeye kontrol var.ama doktorumuz bisi demedi
gördüm canım. tekrar gözün aydın. ben de 3 ayı atlatmaya calısyorum bugun 3. ayma gırdım cok şükürCanım seni gördüğüne sevindim:) diğer topikteki yazımı gördün mu? Testlerinde atmıştım:) görmediyseniz bir daha atayım. Biliyorsun ben 3 haftadır evdeydim doktora gitmedim. Ama sonunda bugün gittim. Ultrasona göre 6+5 mi siz. Hamdolsun. Kalbini filanda gördüm... Tarif edilmezdi...
Bende giderek artan belirtilerle uğraşıyorum.Hep dinlenmeye çalışıyorum ama yorgunluk geçmiyor. Sanırım 3 ay bitene kadar beni zorlayacak.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Biraz iyilestin daha iyi olsun inşallah?
Canım insallahta sağlıcakla bitirirsin. Hep beraber önce şu 3 ayı sonrada kalan dokuz ayı sağlıcakla bitirip kucaginiza alırız insallahgördüm canım. tekrar gözün aydın. ben de 3 ayı atlatmaya calısyorum bugun 3. ayma gırdım cok şükür
pıt pıtlari duyduk. Bebis fasulye gibi ;-) TSH 3.60 a düşmüş.iceride hiçbir kanama alanı yok.yerlesme ile ilgili kandır dedi skinti yok dedi.tsh ile ilgili hapa başladım.kalp atışı yeni başlamış 106 atiyor.10 gün rapor aldık dinleniyoruz.sen neler yapıyorsun iyisin inş akıntı yok artık bitti
valla benim midem de çok fena özellikler son 1 haftadır her sabah kusma safhasındayım bi de çalışıyorum işteyken çok zor oluyo umarım daha da artmaz ve geçer biran önceGünaydın herkese midem fena bulantı mı desem yanma yada ekşime mi desem bilemedim..gece bile uyutmadı simdi yine aynı... ilk hamileligimdeki gibi oluyor yinebebişler iyi olsunda ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?