2017 Eylül Anneleri

Canım bende çiğköfte çok seviyorum ama zararlı diye evde yapıyorum sende denesene hem yemiş olursun hem zararlı değil :)

DRumla bu yasakları konuştum ben.mesela maydanoz günde 3demet yersen evet sakıncası var demişti.Kimyon ve kekik içinde kaşık kaşık yemediğin sürece sorun yok,Hastalandım ada çayı değilde ıhlamur+zencefil çayı içtim.zencefilde mide bulantılarına yararı oluyor ama günde en fazla 1gr tüketilmeli.Hem seninde söylediğin gibi besinlerin bazı aylarda zararı bazı aylarda yararı oluyor hamilelikte.Kulaktan doğma çok bilgiyede inanmıyorum ben.

Kızlar Merhaba bende eylül annesi olacağım inşallah tüp bebek benımki
Müthiş bi kaybetme korkum var her gün ultrason a girmek istiyorum iyi mi diye acayip paranoyak oldum ne yapayım bilemedim
Merhaba. Aramıza hoşgeldin
Kaybetme korkusu anneliği isteyen herkeste var sanırım. Ben evden dahi çıkmak istemiyorum. Sürekli dua ediyorum Rabbime.
Düşünmemeye çalışıyorum.

Kızlar Merhaba bende eylül annesi olacağım inşallah tüp bebek benımki
Müthiş bi kaybetme korkum var her gün ultrason a girmek istiyorum iyi mi diye acayip paranoyak oldum ne yapayım bilemedim

Merhaba hosgeldin aramiza oncelikle gozun aydin canim rabbim sag salim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.o korku hemen hemen hepimizde var bol bol dua edip agir kaldirmamaya dikkat etmek lazim geriside takdiri ilahi

Canım benim bir daha Rabbim yasatmasin. Ama dusugunun sebebi hurma değildir. Böyle günde en az 7 tane filan yemen lazım. 36.haftadan sonra öyle öneriyorlar.. Ne kadar yemiş olabilirsin ki?? Bebeklerimizin(benimde kaybın var...) Kaybından biz sorumlu değiliz. Hiç hurmayi filan aklına getirme. Eğer bu dünyada alacak nefesi olsaydı biz ne yapsak bile orada sapasağlam kalırdı.insnalr düşürme hapı aliyor da gene de başaramıyor bazen... Rabbimiz nefes vermedi. İmtihandi zordu ama geçti Hamdolsun. Kendini suçlama yok hurma yedimde oldu filan diye... .. adaçayı ve maydonoz çayı evet icmemnek lazım. Ama maydonoz kekik filan zararlı olması için bir kasa filan yemen lazım demişti doktorum . Yani salatadaki maydonoz bir şey yapmaz:) dikkatli olmak lazım ama çok aşırı kacarsakta vesveseye dönüşür o zamanda hayat çekilmez olur. Onlar orada Allahın koruması altında:)

Kayıptan sonra o kadar çok nedene bağladım ki. psikolojisi çok kötü bişey. Şimdi de hep endişe halindeyim. Biran önce geçse şu zaman da kucağımıza alsak. Rabbim acılarını göstermesin, sağlıklı birşekilde kucağımıza alalım inşaAllah. Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın, imtihanımızı kolay eylesin.

canım ne yaptın. kahverengi leke geliyor mu hala bende azaldı ama koyu akıntı şeklinde geliyor. haberlerini bekliyorum.
pıt pıtlari duyduk. Bebis fasulye gibi ;-) TSH 3.60 a düşmüş.iceride hiçbir kanama alanı yok.yerlesme ile ilgili kandır dedi skinti yok dedi.tsh ile ilgili hapa başladım.kalp atışı yeni başlamış 106 atiyor.10 gün rapor aldık dinleniyoruz.sen neler yapıyorsun iyisin inş akıntı yok artık bitti

Kızlar hadi cinsiyetleri tahmin edelim.
canım ben kız hissediyorum ultrason resmine göre cinsiyet tahminine de baktım bilmem ne kadar doğru olur eğer 7.-8. Haftalarda ultrason resmine direk bakıldığında bebek kesenin sağına yakınsa kız soluna yakınsa erkek diyolar benim de sağa yakın gibi. Herkesin gönlünden birşey geçer tabi ama Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Benimde 29 eylul.hayirli olsun. Gozunuz aydin.var mi bulantiniz koku hassasiyetiniz.

Allah ayette diyor ki "yerlerde ve göklerde olan her şeyi biz biliriz. Rahimlerde gizli saklı olanida biz biliriz.ve kimin nerede ne zaman öleceğinide biz biliriz." Bu aye5 beni teskin etmisti. Zamanda acıma merhem olmuştu. Şimdi kaybettgimiz bebekelrimizin kardeşi geldi ve ona sıkı sıkı sarılıp hep pozitif düşünmeliyiz. Bebekelrimzde bizde Allaha emanetiz. Amin dualaina binlerce e amin. Hayırlı evlatlar olsun .ve dediğin gibi zaman biran önce geçsin ve kucaklarimiza alalım insallaah:))

Benimde 29 eylul.hayirli olsun. Gozunuz aydin.var mi bulantiniz koku hassasiyetiniz.
Koku hassasiyeti var . Eşimin parfumune bile tahammülüm yok.kızmıyorum ama midem çok bulanıyor. Yesemde bulanıyor yemesemde . Şaşırdım. Bu şekilde idare ediyorum. Ama bende ki en büyük belirti çok yorgunluk var ve evde olmama rağmen azıcık dışarı çıksam elimi bi ise atsam atmasamda acaip yoruluyorum. Bende saldim artık.3 ay böyle geçsin. Gönül ister hiç belirtisiz olsun Ama her belirtiye bile hamdolsun. İnşaat habercisi onlar:) Sende neler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…