- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.081
Sağol cnm şimdilik bir lekeydi umarim devamı gelmez dinleniyorum.rabbime dua ediyorum elimden gelen bu sadece.Benim de 6+4 haftalık iken kanamam olmuştu hemen dr gitmiştim. 2 gün kanamam oldu. Bol bol su içip yerimden 10 gün kadar kalkmadım. Hala günde bir tane progestan kullanıyorum. Seninki zamanlamaya göre yerleşme kanaması olabilir. Mümkün olduğunca stresini azaltıp sadece dinlen. İnşallah çabuk geçer.
Gözün aydın Canım.darısı bizlerr olsun.bende keseyi gördüm bu hafta.15 gun sonra gel dedi.insallah gittigimde kalp atışlarını duyarim insallah.karindan ultrasonla mi duyuldu kalp atislari canım?
İlkinden hiçbir farkı yoktu canım, aynı heyecan.. Bakakaldım ekrana..Ben henuz hala gıtmedım doktora 21 ınde cagırdı. Ikıncının kalp atısını duydugunda ne hıssettın? En cok onu merak edıyorum.
Bende cok heyecanlıyım ya sanki ilk bebegim,surekli arastirma halindeyim.İlkinden hiçbir farkı yoktu canım, aynı heyecan.. Bakakaldım ekrana..
Merhaba kızlar.. 7+1 de gum gum kalp atıslarını duydugum bebegımın kalbi durmus dun kurtaj olmak zorunda kaldım.. Rabbım sızınkılerı korusun. Herşeyi kendinize stres etmeyın bişey olacagı varsa zaten engellenemıyormus ben onu anladım. Yataktan hıc kalkmadım haplarımı ıgnelerımı hıc aksatmadım ama alacak nefesı yokmus yavrumun kanamam oldugu ıcın hep stresle uzuntuyle yasadım en sonunda onu benden aldılar.
Nasılsın canım. Bir daha olmadı inşaAllah.Sağol cnm şimdilik bir lekeydi umarim devamı gelmez dinleniyorum.rabbime dua ediyorum elimden gelen bu sadece.
bir leke dün işteyken oldu, bir lekede sabah oldu.doktorumuzu aradık, korkmayın, hapşırırken öksürürken gelmiştir, istirahat edin, progestanı sabah öğle akşama ya da sabah akşama çıkarın dedi.birşey olmaz dedi.sadece oturuyorum hiç bir iş yapmıyorum.inş sağ salim alalım cnm rabbime duacıyız.Nasılsın canım. Bir daha olmadı inşaAllah.
Benim de 6 gündür az az kahve lekelenme oluyor ama korku daha çok tetikliyor.
Korkmamaya strese girmemeye çalışıyorum, ev istirahatindeyim.
Sende endişelenme, yavaş hareket et. Sağ sağlim kucağımıza aşacağız inşaAllah. Rabbime emanetler
Henüz doktora gitmedim. Daha önceden tecrübeli olarak kendim progestan kullanıyorum. 8 saatte bir vajinal yoldan.bir leke dün işteyken oldu, bir lekede sabah oldu.doktorumuzu aradık, korkmayın, hapşırırken öksürürken gelmiştir, istirahat edin, progestanı sabah öğle akşama ya da sabah akşama çıkarın dedi.birşey olmaz dedi.sadece oturuyorum hiç bir iş yapmıyorum.inş sağ salim alalım cnm rabbime duacıyız.
sen doktorunla görüştünmü ne dedi, siz kalp atışını falan duymuşsunuzdur dimi?
ay cnm prdon daha duymamışsınızdır 10. aydaymış doğum, yeni farkettim.
Maşallah minigeEvet karından ultrasonla duuyuldu. Yarım santim çıktı boyu
Bende cok istiyorum ama once cinsiyeti bir ogrenseydik cok merak ediyorum bendeAyy bir an evvel 28.hafta gelse de alışverişlere başlasak
Yaa bizimde doktor 6+5 te çağırdı bizimde mi duyulmuycak ki ? daha mı geç gitsem ?Kızlar 6+6 haftadayım kalp atışını göremedik hafif hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi doktor vajinal ultrasonla da bakmadi nedense.siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını
Kızlar 6+6 haftadayım kalp atışını göremedik hafif hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi doktor vajinal ultrasonla da bakmadi nedense.siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını
Yaa bizimde doktor 6+5 te çağırdı bizimde mi duyulmuycak ki ? daha mı geç gitsem ?
Duymasanız da telaş etmeyin. Stres bu tür olaylarda olumsuz etkendir. Kendinizi rahat bırakın. Allahım herkese hayırlısını nasip etsin.Yaa bizimde doktor 6+5 te çağırdı bizimde mi duyulmuycak ki ? daha mı geç gitsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?