2017 Eylül Anneleri

Sağol cnm şimdilik bir lekeydi umarim devamı gelmez dinleniyorum.rabbime dua ediyorum elimden gelen bu sadece.

Çok geçmiş olsun
Umarım yakın zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursunuz. O zamana kadar kendinizi çok yıpratmamaya çalışın...

Selamlar Herkese,
Sırtınız çok ağrıyor mu ?? Ben dayanılmaz sırt ağrısı çekiyorum ama bence çok erken ...Sizlerde bulantıdan başka sıkıntı yok mu ? Bende de bulantı yok mesela :)

Sağol cnm şimdilik bir lekeydi umarim devamı gelmez dinleniyorum.rabbime dua ediyorum elimden gelen bu sadece.
Nasılsın canım. Bir daha olmadı inşaAllah.
Benim de 6 gündür az az kahve lekelenme oluyor ama korku daha çok tetikliyor.
Korkmamaya strese girmemeye çalışıyorum, ev istirahatindeyim.
Sende endişelenme, yavaş hareket et. Sağ sağlim kucağımıza aşacağız inşaAllah. Rabbime emanetler

bir leke dün işteyken oldu, bir lekede sabah oldu.doktorumuzu aradık, korkmayın, hapşırırken öksürürken gelmiştir, istirahat edin, progestanı sabah öğle akşama ya da sabah akşama çıkarın dedi.birşey olmaz dedi.sadece oturuyorum hiç bir iş yapmıyorum.inş sağ salim alalım cnm rabbime duacıyız.
sen doktorunla görüştünmü ne dedi, siz kalp atışını falan duymuşsunuzdur dimi?
ay cnm prdon daha duymamışsınızdır 10. aydaymış doğum, yeni farkettim.

Henüz doktora gitmedim. Daha önceden tecrübeli olarak kendim progestan kullanıyorum. 8 saatte bir vajinal yoldan.
Karın ağrısı ve kırmızı renk görmedikçe sıkıntı yok demişti eski doktorum. Çalışmıyorum da zaten, yatıyorum hep. Olacak olduktan sonra önüne ne yapsakta geçemeyiz. Rabbim miniklerimize güç kuvvet versin.
Geçmiş olsun tekrar

Kızlar 6+6 haftadayım kalp atışını göremedik hafif hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi doktor vajinal ultrasonla da bakmadi nedense.siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını

Yaa bizimde doktor 6+5 te çağırdı bizimde mi duyulmuycak ki ? daha mı geç gitsem ?

Yaa bizimde doktor 6+5 te çağırdı bizimde mi duyulmuycak ki ? daha mı geç gitsem ?

Kalp atışları 6 ila 8.haftalar arasında duyulabiliyor. Bu, gebeden gebeye değişirmiş. Ben önceki gebeliğimde 6+3 de duymuştum. Endişe etmeyin. tadını çıkaralım bu günlerimizin.

Bende 8 haftanin icinde kalp seslerini dinlemistim. Cok heyecan vericiydi. Tahmini 14 eylul gozukuyor dogumu. Rabbim nasip eder insallah. Sabah bulantilarim cok fazla oluyor.o halsiz birakiyor tum gun beni aksamda zar zor yiyebiliyorum. Insallah en kisa zamanda biter.cok heyecan verici rabbim kucagima almayi da nasip eder insallah

Arkadaşlar iyi günler,test yaptırdım iki kez sonuç pozitif:)ancak jinekologa gitmedim henüz.gitmeli miyim hemen ne tür katkısı olur 3.haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…