• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Arkadaşlar kan testinde tsh degeriniz kaç çıktı? Benim 5.2 çıktı. 7 haftalık hamileyim çok moralim bozuk. Benim gibi yüksek çıkan var mı?

Tiroid hastasi misin? Ilac kullaniyir muydun.
Ben 6 senedir ilac kullanıyorum. 7 ay once sonucum gayet normalken. Iki hafta once 8,2 cikti. Dr.umla gorusup ilacin dozunu arttirdik.
Tiroid cok onemli hem sağlıklı hamilelik icin hem de bebek icin.
Hemen ilac icmeye başlaman lazim. Endokrinle gorusmen lazim. Ve 9 ay boyunca kontrol altinda olmak lazim.

Arkadaşlar iyi günler,test yaptırdım iki kez sonuç pozitif:)ancak jinekologa gitmedim henüz.gitmeli miyim hemen ne tür katkısı olur 3.haftada

Hayirlisi olsun. 3. Haftada dr.un yapabilecegi bisi yok sanirim. Sadece folik asit verebilir belki. Ben 5. Haftada gittim. Sadece keseyi gorebildik mesela.

Arkadaşlar iyi günler,test yaptırdım iki kez sonuç pozitif:)ancak jinekologa gitmedim henüz.gitmeli miyim hemen ne tür katkısı olur 3.haftada
Peruyodunun kaçıncı gunundesin? Adete kaç gün var daha ? Su an daha embriyodur. Keseyi görmek için en az adetinin bir hafta geçmesi gerek. Jinekologa gitsen sana hiç bir şey ypamaz. En fazla 2 günde bir kan tastine bakar değerin katlaniyor mu diye o da çok stresli bir olay. Her türlü beklemen gerekiyor canım.
Sen kendin ne testi yaptın bu arada? Eğer iftarda adet geçmeden yapılan idrar testi bazen yanlış sonuç verebiliyor. Hangi marka Canım?

Selam kızlar hamileyim adet bi hafta geçtikten sonra kan verdim hcg 1326 çıktı iki gün sonra tekrarladık 10444 çıktı fazla değilmi ikiz olabilirmi kese bitane göründü haftaya kalp atışı dınleyecez. İki günde binden onbıne çıkması dogalmı bu arada 30 eylül annesıyım

Arkadaşlar kan testinde tsh degeriniz kaç çıktı? Benim 5.2 çıktı. 7 haftalık hamileyim çok moralim bozuk. Benim gibi yüksek çıkan var mı?

Canim benimde tsh im 4.5 cikmisti b12 de dusuk cikmisti 6 haftalikken.doktorum beni dahiliyeye yonlendirdi ilac verdi b12 icinde igne verdi 2 gun once tahlil yaptirdim tsh im 1.39 cikti b 12 de yukselmisti.ilacini duzenli kullanirsan bir sikinti olmaz.

Merhaba eylül anneleri bizde 7+6 haftalıgız yeni katıldık aranıza tahmini doğum tarihi 18 eylül, Rabb'im tüm isteyene nasip etsin insaAllah :anne::anneadayı::KK200::KK46:

Nasıl gidiyo hamilelik hanımlar, bulantınız varmı, benim yeni basladı bulantm:olamaz: 7+6 haftalıgız, istahımda yok canım bisey yemek istemiyo:KK43: sizin nasıl gidiyo hamilelik

Canim benimde tsh im 4.5 cikmisti b12 de dusuk cikmisti 6 haftalikken.doktorum beni dahiliyeye yonlendirdi ilac verdi b12 icinde igne verdi 2 gun once tahlil yaptirdim tsh im 1.39 cikti b 12 de yukselmisti.ilacini duzenli kullanirsan bir sikinti olmaz.
Tiroid hastasi oldugumun farkinda bile degildim. Ilaca baslasım 2 gündür. Cocugun beyin gelisimi ilk 3 ay da saglaniyormus. Bende 7.haftada oldugum icin gec kaldim diye üzülüyorum :(

Ne kadar sürede düstü Tsh degeriniz? Ben 7.haftadaym 2 gündür kullanıyorum. Tiroidi yüksek olanlarin cocuklarnn IQ seviyesi daha düsük oluyor internette. Cok canm skldı. Sizin doktorunuz bilgi verdi mi bu konuda?

Kızlar meraba bende 7+4 günlük hamileyim kalp atışlarini duyduk çok şükür. Çok fazla akıntım oluyo bu normal mi? Birde midem çok bulaniyo yemek yemek bile istemiyorum canım hiç bişey cekmiyo mide bulantısı yasayan arkadaşlar neler yiyip iciyosunuz doktor size hangi ilaçları önerdi bilgi verirseniz çok memnun olurum...

Nasıl gidiyo hamilelik hanımlar, bulantınız varmı, benim yeni basladı bulantm:olamaz: 7+6 haftalıgız, istahımda yok canım bisey yemek istemiyo:KK43: sizin nasıl gidiyo hamilelik
biz 9+5iz.benimde 7. haftalarda başlamıştı bulantı.hala devam ediyor malesef.zor durum.eşlere çok iş düşüyor bu dönemde.Allah yardımcıları olsun :halay:

Kızlar meraba bende 7+4 günlük hamileyim kalp atışlarini duyduk çok şükür. Çok fazla akıntım oluyo bu normal mi? Birde midem çok bulaniyo yemek yemek bile istemiyorum canım hiç bişey cekmiyo mide bulantısı yasayan arkadaşlar neler yiyip iciyosunuz doktor size hangi ilaçları önerdi bilgi verirseniz çok memnun olurum...
hayırlı olsun bebişiniz,sağlıla hepimiz kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı..mide bulantısı bende de var.iştah sıfır.doktor sadece çiğ et yeme dedi okadar. sağlık ocağında aile hekiminede kayıt yaptırdım.daha çok protein ağırlıklı beslenmemis önerdi. çok kilo almamaya çalış dedi. ben folik asit ve düşüğe karşı progestan içiyorum.kese arkasında kanama gördüğü için verdi progestanı. fazla ayakta durmuyorum o kadar.

hayırlı olsun bebişiniz,sağlıla hepimiz kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı..mide bulantısı bende de var.iştah sıfır.doktor sadece çiğ et yeme dedi okadar. sağlık ocağında aile hekiminede kayıt yaptırdım.daha çok protein ağırlıklı beslenmemis önerdi. çok kilo almamaya çalış dedi. ben folik asit ve düşüğe karşı progestan içiyorum.kese arkasında kanama gördüğü için verdi progestanı. fazla ayakta durmuyorum o kadar.
Anladım canım sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzunu... Bu bulantiyi mecbur cekicez heralde anne olmak kolay değil gerçekten...

Ne kadar sürede düstü Tsh degeriniz? Ben 7.haftadaym 2 gündür kullanıyorum. Tiroidi yüksek olanlarin cocuklarnn IQ seviyesi daha düsük oluyor internette. Cok canm skldı. Sizin doktorunuz bilgi verdi mi bu konuda?

2 haftada dustu degerlerim.internette cok fazla yorum var hepsini okursak psikolojik olarak cok yipranirsin.ilk ogrendigimde bende baktim baya ama ebe arkadasima sordum oda duzenli kullan birsey olmaz dedi.ilacinizi duzenli kullanirsaniz bir problem olmaz dedi dedigi gibide degerlerim dustu.hangi ilaci verdi size doktorunuz euthyrox 50 mcg verdi bana

Tiroid hastasi oldugumun farkinda bile degildim. Ilaca baslasım 2 gündür. Cocugun beyin gelisimi ilk 3 ay da saglaniyormus. Bende 7.haftada oldugum icin gec kaldim diye üzülüyorum :KK43:

Canını sıkma hiç. Tiroid hastasi oldugunu 12. Haftada ogrenen ve çok akilli bir oglu olan bir arkadasim var. Ilaci kullan zaten değerlerin normale donecek. Ama takibi birakma sakin. Onemli olan o. Saglikla gelsin bebisin.

Kızlar nasıl durumlar? 7.haftanın içindeyim; koku hassasiyetim var ama kusma hiç olmadı.ilk haftalar erkenden uyurdum şimdi kendimi çok yorgun enerjisiz hissediyorum ama uyuyamıyorum.yemek hiç istemiyo canım.bebişimi vitaminsiz bırakıyomuşum gibi hissediyorum

Canım benım cok cok tesekkur ederım. Evet ancak yasayan biri anlayabılırmıs yasananları uzaktan kolay gıbı gozuksede hamıle oldugunu ogrendıgın an hıssedıyosun annelık duygusunu cok acıydı hersey benım ıcın yasananlar cok acıydı ne guzel Allah sana nasıp etmıs tekrar rabbim insallah zamanı gelınce bıze de nasıp eder yasanması atlanması cok zormus. Cok sagol cok tesekkur edıyorum ailemle eşimle daha ıyı oluyorum insanın bu zamanlarda en cok sevdıklerı ıyı gelıyor. Rabbım bagıslasın ınsallah evladını saglıkla mutlulukla kal
Canim 13 hfta uzun bir sure hatrlatmak gbi olmazsa neden kaybetmistn

Back