• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Canını sıkma hiç. Tiroid hastasi oldugunu 12. Haftada ogrenen ve çok akilli bir oglu olan bir arkadasim var. Ilaci kullan zaten değerlerin normale donecek. Ama takibi birakma sakin. Onemli olan o. Saglikla gelsin bebisin.
Ayyy çok tesekkür ederim.. bunu okur okumaz bile gözlerim doldu. Cok mutlu oldum. Bi kac böyle örnekle karsılassam rahatlıcam. Bu gruba da bu yüzden üye oldum zaten..

Canim 13 hfta uzun bir sure hatrlatmak gbi olmazsa neden kaybetmistn
canım o arakdas daha erken kaybetmişti... 13 haftalikken kaybeden bendim:KK43: Her şey normaldi. Kanamam filan hiç olmadı. Ters giden bir durumda yoktu... En son 10+5 te doktor da baktığımızda da her şey yolundaydi.... Sonra 12+5 te ilk detaylı ultrasonum vardı...bir gittik ki bebeğim kalbini durdurmuş hemde neredeyse 10 gün olmuş :KK43: ertesi gün kürtajla aldılar bebeğimi... Aldiktan sonraki yapılan incelemede de bur sebep bulamadılar. Çok zordu ama Allah yardim etti... Tam 9 ay sonra Tekrar nasip etti Rabim, kardeşini yolladı....hamdolsun . Giden gitti onla gidilmiyor, giden başka gelen başka.. her halimize şükür..

canım o arakdas daha erken kaybetmişti... 13 haftalikken kaybeden bendim:KK43: Her şey normaldi. Kanamam filan hiç olmadı. Ters giden bir durumda yoktu... En son 10+5 te doktor da baktığımızda da her şey yolundaydi.... Sonra 12+5 te ilk detaylı ultrasonum vardı...bir gittik ki bebeğim kalbini durdurmuş hemde neredeyse 10 gün olmuş :KK43: ertesi gün kürtajla aldılar bebeğimi... Aldiktan sonraki yapılan incelemede de bur sebep bulamadılar. Çok zordu ama Allah yardim etti... Tam 9 ay sonra Tekrar nasip etti Rabim, kardeşini yolladı....hamdolsun . Giden gitti onla gidilmiyor, giden başka gelen başka.. her halimize şükür..
Ne kadar zormuş atlatmak ne zaman gozyaslarım dıner acaba..

Ne kadar zormuş atlatmak ne zaman gozyaslarım dıner acaba..
Canım.... Ahh.. Ne desem boş biliyorum.. bazen hiç geçemeyecek gibi geliyor ama Allah a güven.. bir bebeği kaybettiğini hiç bir zaman unutmuyorsun ama zamanla yokluğuna alisiyorsun... Hayat ışte.. rica etsem şu yazıyı okur musun? Bana çok iyi gelmişti. Yazının sahibi kadın doğum doktoru Semra Özer..psikolojimizi o kadar güzel özetlemiş ki .. http://m.hthayat.com/yazarlar/semra-ozer/1034820-bir-bebegi-kaybetmek

Acinı sonuna kadar yaşa..aglayabildigin kadar ağla ..insanlarin dediklerini umursama... Ne kadar küçük olursa olsun kayıp kayıptır... Eşinle sarilin birbirinde.. Ahh ihtiyacın olan tek şey zaman.. Rabbim güç versin

Canım.... Ahh.. Ne desem boş biliyorum.. bazen hiç geçemeyecek gibi geliyor ama Allah a güven.. bir bebeği kaybettiğini hiç bir zaman unutmuyorsun ama zamanla yokluğuna alisiyorsun... Hayat ışte.. rica etsem şu yazıyı okur musun? Bana çok iyi gelmişti. Yazının sahibi kadın doğum doktoru Semra Özer..psikolojimizi o kadar güzel özetlemiş ki .. http://m.hthayat.com/yazarlar/semra-ozer/1034820-bir-bebegi-kaybetmek

Acinı sonuna kadar yaşa..aglayabildigin kadar ağla ..insanlarin dediklerini umursama... Ne kadar küçük olursa olsun kayıp kayıptır... Eşinle sarilin birbirinde.. Ahh ihtiyacın olan tek şey zaman.. Rabbim güç versin

Yazılan herseyı su anda yaşıyorum nasıl güzel kelimelere dökmüş her şeyi çok çok tesekkur ediyorum.. İnanıyorum zaman herseye iyi gelecek tam kendıme geldım dıyorum karsıma cıkan bı ultrason goruntusu ya da içtiğim ilac bile benı aglatmaya yetıyor. Ve denildiği gibi kimse içimi anlayamıyor. Eşim beni iyi etmek için hic kendını bırakmamıstı. Ben konusurken bana dolu dolu gozlerle bakması bile beni yerle bir ediyor. Sadece yaşayan ve su an bebeklerı kucaklarında olan arkadaslarımı gorunce ıcıme su serpiliyor. Rabbim kimsenin hevesını hayallerını yarıda bırakmasın. Hersey ıcın cok cok tesekkur edıyorum Allah sızden razı olsun ve en yakın zamanda bebegınız koynunuzda uyusun

biz 9+5iz.benimde 7. haftalarda başlamıştı bulantı.hala devam ediyor malesef.zor durum.eşlere çok iş düşüyor bu dönemde.Allah yardımcıları olsun :halay:
Gerçektenten zor ya vücudun dengesi alt ust oluyo bu gün bölük pörçük uyudum resmen rahat bi pozisyon bulamadm belimden, eşlere gerçekten çok is düşüyo nazımızı çekecekler mecbur benm eşim simdiden başladıysa yandık diyo, dedim bu daha başlangıç :KK59:

Kalp atışları 6 ila 8.haftalar arasında duyulabiliyor. Bu, gebeden gebeye değişirmiş. Ben önceki gebeliğimde 6+3 de duymuştum. Endişe etmeyin. tadını çıkaralım bu günlerimizin.
:KK54:
bir hormonlar bir kahverengi akıntı bir kese bir kalp atışı derken ben neye uğradığıma şaşırdım hep bir heyecan ve stres halindeyim.hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar kan testinde tsh degeriniz kaç çıktı? Benim 5.2 çıktı. 7 haftalık hamileyim çok moralim bozuk. Benim gibi yüksek çıkan var mı?
cnm benimde 5 haftalıkken 4,6 çıktı morelini bozma inş hap kullanarak düşer değerimiz.henüz hapa başlamadı doktor perşembe başlıycak.

Anladm cnm cok gcmid olsn dr kan sulandric vs gbi onlmlre baslamistr zaten demi?peki bsey dcem ilk kalp atimini onda ne kdrlikkdn dymustubuz

merhaba herkese..bende yeni gebe olarak aranıza katılmak istedim..hem tecrübe edinirim hemde tecrubelerimle yol gösteririm belkı..7+1 günlük gebeyim bende:anneadayı: ..Mevlam hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah :dua:
Bu arada en son yaptırdıgım kan testımde TSH değerim benımde yüksek çıktı:110:..okuduklarımdan biraz üzüldüm..ilaç verdi doktorum ve 2 gündür kullanıyorum.1 ay sonra tekrar randevum var.düşer inşallah:dua: ve ayrıca vitaminimde düşük çıktı ve Devit3 takviyesi verdi doktorum. Demirimde düşük çıktı ama onunla alakalı bir ilaç vermedi zamanla aldıgım gıdalarla düzene girer herhalde.Bu kadar bozuk değerlerle sonum hayır olsun dıyorum:dua:

Peruyodunun kaçıncı gunundesin? Adete kaç gün var daha ? Su an daha embriyodur. Keseyi görmek için en az adetinin bir hafta geçmesi gerek. Jinekologa gitsen sana hiç bir şey ypamaz. En fazla 2 günde bir kan tastine bakar değerin katlaniyor mu diye o da çok stresli bir olay. Her türlü beklemen gerekiyor canım.
Sen kendin ne testi yaptın bu arada? Eğer iftarda adet geçmeden yapılan idrar testi bazen yanlış sonuç verebiliyor. Hangi marka Canım?
Canım adetim geçti 4 gün öyle test yaptım ikinci testide 6 gün sonra yaptım:)bi kan testi yaptırcam bugün ama muayene için bekiyeyim mi adet tarihim 1 şubattı normalde .doktorlar dünya para malum boşuna mı gitmiş olurum yani hemen gidersem

Kızlar gebelik süresince dokunduklarınıza aman dikkat edin. Mesela ciğer. Benim annem denemek için bana gebeyken bacağının arka kısmına ciğer kanı değdirmiş ve bende aynı yerde leke var. Ablamda elinin üstünde denemiş, yeğenimin elinde leke var.

merhaba herkese..bende yeni gebe olarak aranıza katılmak istedim..hem tecrübe edinirim hemde tecrubelerimle yol gösteririm belkı..7+1 günlük gebeyim bende:anneadayı: ..Mevlam hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah :dua:
Bu arada en son yaptırdıgım kan testımde TSH değerim benımde yüksek çıktı:110:..okuduklarımdan biraz üzüldüm..ilaç verdi doktorum ve 2 gündür kullanıyorum.1 ay sonra tekrar randevum var.düşer inşallah:dua: ve ayrıca vitaminimde düşük çıktı ve Devit3 takviyesi verdi doktorum. Demirimde düşük çıktı ama onunla alakalı bir ilaç vermedi zamanla aldıgım gıdalarla düzene girer herhalde.Bu kadar bozuk değerlerle sonum hayır olsun dıyorum:dua:
Hoş geldin aramıza. Benden iki hafta öndesin. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirir inşaAllah.
Vitamin değerlerim benim de düşük çıktı. B12: 112 D vitamini ise: 6 çıktı.
Henüz doktora gitmedim muhtemelen bende devit kullanıcam. 3gün sonra randevumuz.
Demir ilacını 20.haftanın sonunda veriyorlarmış. Sana tavsiyem, yapabiliyorsan ıspanak ile portakal suyunu bir arada al. Ya da limon sıkıp ye. Demir emilimini arttırıyor. Ispanak gibi Demir deposu bişey yerken yoğurt gibi süt ürünlerinden en az 2saat uzak dur.

Su anda kac haftaliksiniz? Cevrenizde hic var mi tsh degeri yüksek olup dogum yapan?
6+2 günlük cnm.tsh yüksek, progesteron düşük, lekelenme var rabbim sağ salim verir inş..
abimin eşi yengem haşimato mu ne idi sağ salim oğlu oldu yine bitane daha olcak.sağlıklı sıhhatliolur o da inş.

Back