- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
Bir suru tahlil yazdi.hamilelik basinda bakiliyor ya.onlarin hepsini.seninki planli bebekse onceden bakilmistir.benimki surpriz oldu da:) benim asil problemim is yerindek stresten kurdesen olmustum.bilmeden ilac ictim.dr icmemen gerekiyordu ama buyuk ihtimal bisey olmaz dedi.bir ona taktim bir de ilaci biraktim diye suan cok kabariyor her yerim.bu arada ben de cok meraktayim.Evett bizim ilk :) Keseyi aynı tarihte görmüşüz demek ki ikinci aşama da hemen hemen aynı tarihlerde olacak.
İnşallah sağlıkla ilerler , çok heyecanlı ve meraklıyım neler olacak diye :)
Yaptırdığın ne tahlili. Ben bişey yaptırmadım da. Gerçi asıl doktoruma geçmeden önce bu takip sürecinde normal kan testi yapılmıştı bir tek ama ne içindi bilmiyorum.
Diğer sonuç da sorunsuz gelir inşallah
Sanki beni anlattın canım, benim bir de ikinci çocuk olacak allahtanBenim gibi uykusu saçma sapan hal alan var mı. Öğlen biraz uyuyayım diyorum 10 dk sonra telefonu elime alıp bebekle alakalı konulara bakıyorum.. Akşam sa 9.30 da bayılıp gece 3 de uyanıyorum. Yatakta dön babam dön. Kafada düşünceler, sonra elde yine telefon.
Eşime dedim al şu telefonu benden. Takoz bir telefon al bana
Oyy MaşaAllah, resimdeki oğlunuzsa çok tatlı. Rabbim bana da nasip etsin. Tabi en başta sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarMerhaba kızlar, beni de ekleyin.. 2 eylül benimde. Bir oğlum var, bakalım bu bebeğimin cinsiyeti ne olacak. Allah sağlık versin de gerisi önemli değil
Amin Can'ım inşallah. Evet oğlum. Büyüdü de kardeş bile istedi.Oyy MaşaAllah, resimdeki oğlunuzsa çok tatlı. Rabbim bana da nasip etsin. Tabi en başta sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar
Merhaba canım yazını gordumde bende 27 ocakta keşeyi gördüm.. kesenin ultrason fotosunu atarmisin bakabilirmiyim kaç mm kese boyutu ona bakicamTesekkur ederim.ilk cocugunuz mu? Bende de gaz ve siskinlik var. Bir de yorgun hissediyorum.keseyi bu ctesi gunu yani 28 ocakta gorduk.11 subatta kalp atisi icin gidicem. Ilk cocugumda cahildim herhalde hic bu kadar takmiyordum.simdi bir an once kalp atisini duymak istiyorum.tahlilleri yaptirdik.telefonla ogrenebilirsin demisti.hepsi cikmis normalmis biri yarin cikacakmis niye anlamadim.normalde o da cikacakti.belki cihazda ariza vardi bilmiyorum.
S SonbaharguzeldirSuan yanimda degil ama 1.16 cm idi.benim suan 5+4.sen kactasin ve kese boyutun neydi?kalp atislari icin hamgi gun gidiyorsun
teşekkürler ıns hepımız için hayırlı olur bebekler:)Merhaba hayirli olsun sizle ayni gibi tarihlerimiz
tabiyki aman aman şikayetler değil ama henüz başındayız umarım sonrası rahat geçer:) ne güzel evde uyuma olanağın var ben iş yerinde resmen uyukluyorum üstelik sabah 6.5 kalkıyorum aksam ıs dönüşümde öyle uyuyayımda dınleneyım dıyemıyorum maalesefAyy çok az kalmış o zaman , hayırlısıyla duyarsın inşallah çok heyecanlıı :)
Ya bende de evet kasık ağrısı var ama öyle devamlı değil tabi ara ara sızlama şeklinde :) Onun dışında zaten çok uyuyorum. Evde 5 dk yalnız kalmayayım gözler gidiyo hemen :) Bir de gaz sıkıntısı var D: Sabah uyanınca iyi de akşama kadar baya gaz dolanıyo içerde şiş şiş geziyorum sonraMide yanması vs ama şuan öyle aman aman şikayet edilecek durumda değil şükür :)
bende çalışıyorum..Evde olmayı isterdim gerçekten..Çalışırken bende zorlanıyorum.. Birde eve gidince yemek derdi ve ilgilenmem gereken kızım var..Rabbim yardımcımız olsun..tabiyki aman aman şikayetler değil ama henüz başındayız umarım sonrası rahat geçer:) ne güzel evde uyuma olanağın var ben iş yerinde resmen uyukluyorum üstelik sabah 6.5 kalkıyorum aksam ıs dönüşümde öyle uyuyayımda dınleneyım dıyemıyorum maalesef
yook bu anlattığım ev hali kısmı :)tabiyki aman aman şikayetler değil ama henüz başındayız umarım sonrası rahat geçer:) ne güzel evde uyuma olanağın var ben iş yerinde resmen uyukluyorum üstelik sabah 6.5 kalkıyorum aksam ıs dönüşümde öyle uyuyayımda dınleneyım dıyemıyorum maalesef
Canım bebegin hayırlı olsun.benim sat 21 aralık.sata gore 5+6 günlük oldum bugün.degerim 16211.3 cikti ama dr göremedi keseyi karindan.alttan da isremefi..bu persembe gidicem tekrar insallah keseyi görebilirim cok ediyorum.sizi alttan muayene ettiler mi?Merhaba kızlar..Bende 5+5 günlük hamileyim..2008 eylül doğumlu bir kızım var bu da kısmetse eylülde gelecek inşallah..Uzun yıllar beklenen bir bebek..geçen yıl bir düşük yaşadım..Umarım kuzum bu defa tutunacak..geçen hafta dr.kontrolünde keseyi gördük.. Kan tahlilleri yapıldı BU perşembe onların sonucu ve kesenin durumuna bakmak için yeniden gideceğiz bakalım..Herkesin bebeği hayırlı olsun bu arada..Rabbim sağlıklı sıhhatli Anne babasına, vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Canim benum aklıma takılan seyer varda bilmiyorum bskicaz ben cuma günü gittim sata göre 5+4olmasi gerekirken 4+1 dedi bende doktora sormayı unuttum aklıma çok takıldı 4+1 ken 0.89 cm di iki hafta sonra gel dedi ama vu cuma yine gidecem bakalım ne diyecek senin son adet tarihinlee ultrason da ki söylediği hafta uyuyor muAlisveris merkezine gittik cok uykum geldi orada.eve geldim uykum acildi
Canım Dr. Alttan muayene için çağırdı ama o gün karından çok ufak şekilde görebildi.. beni de bu perşembe çağırdı kesenin durumuna bakmak için. .endişelenme sakın bu gidişinde görürsün inşallah..Ama kan değerin epey yüksek bu sefer görürsün inşallahCanım bebegin hayırlı olsun.benim sat 21 aralık.sata gore 5+6 günlük oldum bugün.degerim 16211.3 cikti ama dr göremedi keseyi karindan.alttan da isremefi..bu persembe gidicem tekrar insallah keseyi görebilirim cok ediyorum.sizi alttan muayene ettiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?