• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kizlar merhaba 7 haftalik hamileyim pantalonum belimi sıkıyor giyerken göbeğimi icime çekiyorum bir sorun olurmu bebek icin

Kizlar merhaba 7 haftalik hamileyim pantalonum belimi sıkıyor giyerken göbeğimi icime çekiyorum bir sorun olurmu bebek icin
şimdilik bedenine gore hamile pantolonu al canım kot tam ultrasonla baktığı yere denk geliyo ben aldım onların ustu rahat sıkıp kasmıyo yine kot ama hamile kotu :)

şimdilik bedenine gore hamile pantolonu al canım kot tam ultrasonla baktığı yere denk geliyo ben aldım onların ustu rahat sıkıp kasmıyo yine kot ama hamile kotu :)
Bebege bi zarari olurmu acaba surekli aklimda ya egilip kalkarken felan acaba bisey olurmu icerde sıkışir mi felan diye

Kızlar merhaba
Bugün doktora gittim 8 haftalık kalp atımları olusmus gelisim güzel dedi allahıma sükürler olsun 1,5 cm minik susam tanem 1 ay sonra gidecegim 12haftalıkken ilac olarak folic trio kullanıyorum sabahları mide bulantım oluyo aksamları galeta krem peynir güzel gidiyo
Gözünüz aydın bebeğiniz sağlıkla gelsin. Ama Artık okadar küçük değil.mesela şuan ben 7hafta içindeyim kullandığım uygulamada 8mm diyo yani kuru üzüm kadarmış :anneadayı:

Canım gözün aydın.bende yarin gidicem insallah keseyi görürüm.gecen gittigimde keseyi goremedi dr endiselendim.seninle ayniyiz.sat 21 aralık.sata göre bugün 6+0 .karindan mi muayene oldu.bende alttan hic muayene olmak istemiyorum ya.kasıyorum kendimi.
Çok teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin inşallah..alttan muayene etti kesemizi gördük kalbini de dinletti herşey yolunda inşallah..hiç kasmana gerek yok bebişin heyecanıyla ben hiç hissetmedim

Kızlar merhaba
Bugün doktora gittim 8 haftalık kalp atımları olusmus gelisim güzel dedi allahıma sükürler olsun 1,5 cm minik susam tanem 1 ay sonra gidecegim 12haftalıkken ilac olarak folic trio kullanıyorum sabahları mide bulantım oluyo aksamları galeta krem peynir güzel gidiyo
Senin de gözün aydın canım inşallah Allah tamamına erdirsin

Kizlar aranizda kanama geciren varmi
Kanama değil hamdolsun ama 4 gündür kahve lekelenme var. Daha önceki gebeliğimde tecrübe ettiğimden progestan kullanıp uzanıyorum sürekli. Kalktığımda leke yine oluyor. Geçecek inşaAllah.
Kanama miktarı ne olursa olsun kırmızı renkte ise doktorunla görüş mutlaka

Kanama değil hamdolsun ama 4 gündür kahve lekelenme var. Daha önceki gebeliğimde tecrübe ettiğimden progestan kullanıp uzanıyorum sürekli. Kalktığımda leke yine oluyor. Geçecek inşaAllah.
Kanama miktarı ne olursa olsun kırmızı renkte ise doktorunla görüş mutlaka
Sen gttn mi canim dr a ?progestan disinda bseye basladimi bide kac haftalik

Normal dogum oldu dogumda risk olustu riskli dogum oldu nefes alamadım bebegin kalp atısları yavasladı. Vakum oldu fln da filn bir ton sey gectı basımdan. Bu yuzden acıkcası endiselerim var. O yuzden raporları goturup konusmak ıstıyorum
İkincisini hiç anlamazsın inşallah. Ben de sezeryan doğum yaptım. Spinal sırasında uyuşmadım. Ardından genel aneztesi verildi. Öncesinde suni sancı derken bir trajide de ben de aslında. Ama sonu her şeye değiyor

İkincisini hiç anlamazsın inşallah. Ben de sezeryan doğum yaptım. Spinal sırasında uyuşmadım. Ardından genel aneztesi verildi. Öncesinde suni sancı derken bir trajide de ben de aslında. Ama sonu her şeye değiyor
Sonu gercekten degıyo unutuluyo hersey bak tekrar hamıleyız. :) insallah bu seferkı dogumlarımız rahat gecer.

Sen gttn mi canim dr a ?progestan disinda bseye basladimi bide kac haftalik
Hesaplamama göre 4h+3glük gebeyim. Doktora gitmedim henüz, 9şubata randevu alabildim. O zamana keseyi görürüz diye düşündüm. Daha çok erken.
Daha önceki gebeliğimde şarıl şarıl kanamam oldu, yumurta büyüklüğünde parçalar düşürdüm, 3 kez üst üste düştü diye hastaneye gittik, kalbi takır takır içerde attığını görünce çok şaşırdık hep. Doktor ağrı sancı olmadıkça gelme dedi, arabaya binmek bile sakıncalı sana dedi. Doktorun bana inanmadığını abarttığımı düşünüyor herhalde dedim ve bir sonraki düşen parçayı şeffaf poşete koyup götürdüm. Dönüp bakmadı bile.
Ozamanlar rahmimde perde vardı bu yüzden kanamalar oluyordu ama bebeğim de dayanamayıp 7. Haftanın sonunda düştü. Rahmimde onun için yer yoktu.
Şimdi ameliyat olup perdeden kurtuldum. Daha sakinim ve kendimi iyi dinliyorum

Merhaba;
Ben de keseyi görüp içini goremeyenlerdenim. Buralarda seneler evvel bir hamilelik takip edip, dogurup, cok iyi dostluklar kazanan biri olarak hamile oldugumu ogrenir ogrenmez hemen bir bakayim dedim.
Umarim hep birlikte sagliklica bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

Kızlar ablamda hamıle adet duzensızlıgı fln vardı bugun kan degerı 2009.22 bu cıktı. Bu deger yanlıs mı acaba,kagıt vermedı ablam arayarak sordu. Boyle bır deger varmı :)

Loori elimde değil cok utaniyorum bir de rahat degilim kasıyorum.insallah gerek kalmaz karindan görür.bugun tam sata 6 hafta oldu.yarin dr gidicem dua edin ne olur
Canım doktoruna göre değişiyor bu durum aslında benim doktorumda riskli durumlar haric alttan bakma taraftarı değil 6.haftada keseyi icinde yumurta gördü bebek degldi daha 1hqfta sonra gel dedi ben kesin olsun diye 2 hafta sonra gittim yani bugün rahatca karından duydu kalp atımlarını yani diyecegim suki cok heycanlıyız sürekli görmek istiyoruz evet ama o cihaza cok girmekte iyi degil 1 hafta daha sabredersen keseyide kalp atımlarınıda Allahın izniyle karından görürsün

Kızlar ablamda hamıle adet duzensızlıgı fln vardı bugun kan degerı 2009.22 bu cıktı. Bu deger yanlıs mı acaba,kagıt vermedı ablam arayarak sordu. Boyle bır deger varmı :)
Var canım son adet tarihi nedir degeri yüksek masallah keseyi görürler bile aallahın izniyle

Var canım son adet tarihi nedir degeri yüksek masallah keseyi görürler bile aallahın izniyle
Adet duzensızlıgı oldugu ıcın bılmıyo son adet tarıhını. Nettw ben bakyım bıraz 5 haftalık dıyo ama ne bılıyım anlamıyorum ben hcg de.gebelık testi yaptı onda sılık cıktı

Back