2017 Eylül Anneleri

67 ())semraelifcik :24 eylül :

Insallah canım sag ol

Uyuyor canim benimki.sadece 1 gun fark var gibi.kafana takma bence.tadini cikarmaya calis.biliyorum zor ama..bende bir de urutiker var her yerim kabariyor ilac da kullanamiyorum.bir de benim halimi dusun.cildircam.

Canım hıc merak etme alttan baksınlar ızın ver,suanda alttan bakılınca daha rahat kalp seslerınıde keseyide gorurler. Burada ogluma hamıleyken 6 ayıma kadar alttan baktı. Oda yetmedı aletlerle elıyle de rahıme bakıyodu Kesecıklerı gorun fotoda koyun.

Sanki beni anlattın canım, benim bir de ikinci çocuk olacak allahtan
aynen bende oyleyım. Ama o heyecanı hıc ıkıncı gıbı degıl. Sankı ilk bebegim.. benim ilk dogumum cok trajik gecmisti sımdıden hastane falan bakıyorum,daha sonra randevu alıp raporlarla gıtmeyı dusunuyorum. Konusmaya.

Canım benimde 6+2 olması gerekirken ultrasonda 7+2 çıktı normalmiş doktorum olabilir dedi bir süre sonra normale dönüyormuş. Sıkıntı yapacak birşey yok yani :)

Neden trajik geçti canım, raporlara neden gerek var

Neden trajik geçti canım, raporlara neden gerek var
Normal dogum oldu dogumda risk olustu riskli dogum oldu nefes alamadım bebegin kalp atısları yavasladı. Vakum oldu fln da filn bir ton sey gectı basımdan. Bu yuzden acıkcası endiselerim var. O yuzden raporları goturup konusmak ıstıyorum

Merhaba arkadaşlar benimde bu ikinci gebeliğin ilki tüp bebek ikizlerim var buda ikinci kendiliğinden.cumartesu kalp atışı için gidicez inşallah duyarız Dr içindeydi ancak geldi

Kızlar merhaba
Bugün doktora gittim 8 haftalık kalp atımları olusmus gelisim güzel dedi allahıma sükürler olsun 1,5 cm minik susam tanem 1 ay sonra gidecegim 12haftalıkken ilac olarak folic trio kullanıyorum sabahları mide bulantım oluyo aksamları galeta krem peynir güzel gidiyo

Merhabalar annişler doktordan çıktım kesemizi gördük kalp atışını duyduk kuzumuzun çok mutluyumAllah hepinize nasip etsin öpüyorum
Canım gözün aydın.bende yarin gidicem insallah keseyi görürüm.gecen gittigimde keseyi goremedi dr endiselendim.seninle ayniyiz.sat 21 aralık.sata göre bugün 6+0 .karindan mi muayene oldu.bende alttan hic muayene olmak istemiyorum ya.kasıyorum kendimi.

Loori elimde değil cok utaniyorum bir de rahat degilim kasıyorum.insallah gerek kalmaz karindan görür.bugun tam sata 6 hafta oldu.yarin dr gidicem dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…