- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
Erkek hissediyorumEe sevgili eylul anneleri
Kiz mi hissediyosunuz oglan mi :)
ben hic bisey hissedemiyorum
Her goren oglun olacak diyor ama
ayni seyi düşünüyorum canim ilk 3 ay boya yapmayin diyorlar benim de yasim 26 ama erken boyamanin verdigini ve babamdan genetik beyazlar im vqr yanlardan ve rahatsiz ediyo zor duruyorum ben deBirdeeee kızlar bu saç işini ne yapacağız? Benim beyazlarım var maalesef ve boyayamıyorum korkudan. Bu saç spreyleri var beyaz kapatan kullanan var mı ve zararlı mı?
Bende 30 yaşındayım ama anneden yadigar banada maalesef. Şu rimel yada spreyleri araştırıyorum bende kullananlar yorum yaparsa sevinirimayni seyi düşünüyorum canim ilk 3 ay boya yapmayin diyorlar benim de yasim 26 ama erken boyamanin verdigini ve babamdan genetik beyazlar im vqr yanlardan ve rahatsiz ediyo zor duruyorum ben de
Ben varım her daim uykum geliyorKızlar 6 hafta civarında olup devamlı uyku halinde olanlar var mııı
BBen varım her daim uykum geliyor
bulanti durumun ne canim.6 arti kacsn tamBen varım her daim uykum geliyor
Hayır olsun rüyan cnm Allah'ın izniyle dualarımız kabul olur inşallahBir oglum var.allah kalbimdekini biliyor bir kızım olsun isterim.ama su an tek istedigim hayirlisi ile keseyi bebegi kalp atisini duymak.hattagece rüyamda bir kiz bebek gördüm hayırdır insallah.saçları siyah beyaz tenli gözleri iri kirpikleri uzun uzun gözleri de pırıl pırıl dı.gorenlet ne guzel bebek filan diyorlardi.cok etkilendim.hayır olur insallah
Amin canım insallah.sen ne zaman gidiyorsun canım doktora.ben gittim ama keseyi goremedi dr.sonucum 16211.3 cikti.ama kese yok.endise icinde haftayı bekliyorum.persembe veya cuma dr gidicem insallah keseyi görürüm.dua istiyorum sizdenHayır olsun rüyan cnm Allah'ın izniyle dualarımız kabul olur inşallah
Benim de bir oğlum var sağlıkla bir kız kardeşi olsun isterim tabi hayırlısı
6. Hafta içindeyiz cnm fırsat buldukça hep uyudum 10 gündür.yarin ise basliycam inş işte sıkıntı olmaz bu durum.;-)Kızlar 6 hafta civarında olup devamlı uyku halinde olanlar var mııı
Anladm canim bulanti varmi peki6. Hafta içindeyiz cnm fırsat buldukça hep uyudum 10 gündür.yarin ise basliycam inş işte sıkıntı olmaz bu durum.;-)
İnşallah güzel haberler alırsın canım..ben de çarşamba günü gideceğim ilk defa..umarım herşey yolundadırAmin canım insallah.sen ne zaman gidiyorsun canım doktora.ben gittim ama keseyi goremedi dr.sonucum 16211.3 cikti.ama kese yok.endise icinde haftayı bekliyorum.persembe veya cuma dr gidicem insallah keseyi görürüm.dua istiyorum sizden
5. Haftada mı tetanoza çağırdı canım beni de Nisan'da çağırdı yani 4 aylık oluncaSağlık ocağına kayıt oldum orda 5. Haftada tetanoza çağırdı
Ben de 13 hastalıkken diye biliyorum. Daha önce 7haftalık bir düşüğüm var. Onda, 13.hafta gelip tetanoz aşısı olacaksınız demişlerdi.5. Haftada mı tetanoza çağırdı canım beni de Nisan'da çağırdı yani 4 aylık olunca
Insallah gidince keseyi görürsün.guzel haberlerle gel insallah.buraya yaz canım bende persembe veya cuma gidicem.İnşallah güzel haberler alırsın canım..ben de çarşamba günü gideceğim ilk defa..umarım herşey yolundadır
Valla çok kafam karıştı canım ya kendi doktoruma sormadan yaptirmayayim diyorum bakalım o ne dicekBen de 13 hastalıkken diye biliyorum. Daha önce 7haftalık bir düşüğüm var. Onda, 13.hafta gelip tetanoz aşısı olacaksınız demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?