2017 Eylül Anneleri

Eki Görüntüle 1945534 Kızlar icim hic rahat degil.size sonucumu atayım.bu degerlerle neden karından kese gozukmuyor ya.
canım belki çoğul gebelik olduğu için değerin bu kadar yüksek çıkmıştır. Çoğul gebelikse bebekler bu değere rağmen henüz küçük olduğundan karından keseleri görememiş olabilirsin içini ferah tut

Canım insallah öyledir.dr istersen alttan bakalım dedi.bende yok dedim.kahverengi lekem geliyordu benim ara ara.dr progestan verdi.bir de mineral verdi.onları kullanıyorum.bilmiyorum insallah haftaya güzel haberler alırım

Canım insallah öyledir.dr istersen alttan bakalım dedi.bende yok dedim.kahverengi lekem geliyordu benim ara ara.dr progestan verdi.bir de mineral verdi.onları kullanıyorum.bilmiyorum insallah haftaya güzel haberler alırım
Asiy2 ye katılıyorum. Çoğul gebelikte hem değer yüksek olup hem de kese görünemeyeliyormuş hemen. Rahat ol. Lekenin kahverengi olması da eski kanamalarmış. Rengi parlak kırmızı olursa doktorunla irtibat kur mutlaka. İnşaAllah öyle bişey de olmaz. progestanını aksatma ve istirahat et. Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde ve vaktinde alacağız kucağımıza inşaAllah

Canım benimki 21 Eylül gorunuyor

canm vajinal baktrsan goruneblrdi.
Hafta olarak gorunmemesinde saknca yok. Degerlern cok yuksek ailende de varms. Bence ikizlerin olucak.
Aklina kotu seyler getrme
Cok teşekkür ederim canım.keseyi göremeyince endiselendim.dr da hic bir sey demedi.devlet hadtanedone gittim zaten.sat bile sormadı.ben söyledim.insallah dediginiz gibi olur hersey yolunda gider sag olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…