- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
Ricaederim cnm benimTeşekkür ederim, araştırayım hemen
Bana da artış çok fazla geldi. Çoğul gebelik olabilir mi acaba?Canim 18 ocakta 524.3 çıkmıştı.26 ocakta ise 16211.3 çıktı canım.kese gozukmedi henüz.dr haftaya gel dedi.insallah hersey yolundadir.kahverengi lekem geliyordu ata sıra.ilac verdi onun icin de
Canım üstten duyulmayabilir cok erken cünkü 7.haftanda gitmeni öneririm ben 6+1 de gittim henüz kesenin icinde yumurtaydı görülmez 1 hafta sonra gel dedi ben 2 hafta sonraya aldım net olsun diyeBiz 4+6da kese gördüm 10 sonraya randevu verdi. Cuma günü gideceğiz 6+1 oluyor duyma ihtimalimiz olur mu acaba
Ailemde ikiz var.annanem ikiz dogum yapmis.teyzem ikizmis benim ama biri vefat etmiş. ama henuz kese gozukmedi zaten.oyle olunca moralim bozulduBana da artış çok fazla geldi. Çoğul gebelik olabilir mi acaba?
Sıkma canını haftaya gittiğinde görünür inşaallah.Ailemde ikiz var.annanem ikiz dogum yapmis.teyzem ikizmis benim ama biri vefat etmiş. ama henuz kese gozukmedi zaten.oyle olunca moralim bozuldu
Canım kansızlıktan degildir bence hamilelere özgü bsey bu üşüme meraklanmayın üşüyen hanımlar beni görseniz yün corap patik ve sıcak su torbası ayaklar banamısın demiyor ellerde buz kan degerlerim tavan halbuki doktoruma sordum progestan hormonu arttıkca vucut üsür hamilelıkten dedi bi nevi güzel bsey meraklanmayınAy kansizlk var iste bende pekmex yemeye basliym bari yne dustu degerm sanirim
Sag ol canımSıkma canını haftaya gittiğinde görünür inşaallah.
Aaa o zaman sevinmek lazm canm smdi kuzenmle konustm zaten kansizsin ee bebekte cekiyo kanini ondan usuysn olur bende usurdm dedi icin rahatladi belirti yani usumek ahh kuxum ya kucuck halleryle neler yapiyoCanım kansızlıktan degildir bence hamilelere özgü bsey bu üşüme meraklanmayın üşüyen hanımlar beni görseniz yün corap patik ve sıcak su torbası ayaklar banamısın demiyor ellerde buz kan degerlerim tavan halbuki doktoruma sordum progestan hormonu arttıkca vucut üsür hamilelıkten dedi bi nevi güzel bsey meraklanmayın
Canm bende 6+4de gtcem duyulmazmiki yaCanım üstten duyulmayabilir cok erken cünkü 7.haftanda gitmeni öneririm ben 6+1 de gittim henüz kesenin icinde yumurtaydı görülmez 1 hafta sonra gel dedi ben 2 hafta sonraya aldım net olsun diye
Sağol cevabın için ama ilk zamanlar mi öğrendin yani bana göre 5 hafta 4 gun ama 4 hafta 1 dedi doktor seninde bu kadar araşı varmidi bide erken zamanlardamiydinGeç döllenme olabilir cnm benim de öyle oldu
Olmaz olmaz sen kalbini ferah tut çok gerekli olsaydı hemen al derdi daha çok küçücük senden alır ama zaten ona göre veririz de demiş ama dedigim gibi hiç korkma ilaç alıyorum zarar veririm bebegime diye eger ilaç almazsan ona zarar verirsinTSH ile ilgili diyorsun dimi cnm özellikle söyledim ilac gerekiyorsa kullanayim diye.9 Şubat'ta kalp atışını dinlemeye gidicez ozaman tekrar bakarız ona göre ilaç veririz dedi.Geç olmaz dimi bişey olmaz bebisime.
Kac haftalksin canm o kalp atisini duyasiniz dye cagirmis sizeKizlar ben sabaha kadar sancilandim artik dedim düşüyo diye eşimi uyandirdim dedin gitti bebek sabah olmasını bekledik gittik kendi doktoruma ultrasonla bakti hersey normal kalp atisi bile baslamis dedi rahim buyuyo bebek buyuyo agri olabilir dedi serum takti gönderdi kendinize dikkat edin usutmeyin usutuncede olurmus
6+2 canim ama 4 ay once bi kaybim oldugu icin korktum birazKac haftalksin canm o kalp atisini duyasiniz dye cagirmis size
Allah kucagimiza almayi nasip etsn canm o anne babayi ozlems gelsnler gorsunler beni dems6+2 canim ama 4 ay once bi kaybim oldugu icin korktum biraz
Kızlar hepınıze merhabalar bugun adet tarihim itibariyle 7+0 haftalık gebeyim. Bugun doktor kontrolumuz vardı ust ultrasonda gorulemedı kesenın ıcı bos gozuktu ya alttan bakalım ya bekleyelım dedı alttan baktırmayı tercıh ettım. Mınıcık pıt pıt atan bebegımı gordum. Kesenın seklının bozuk oldugunu ve bı hafta geriden geldiğimizi soyledı. Dusuk rıskım zaten kanamadan dolayı vardı hala devam ediyor. Var mı boyle problemler yasayan annelerımız
Kizlar gunaydn bsi sorucam dun bi test vardi evde dedm dur onu yapiym tuvalatmde yktu su ictim ictm yaptm o testi yne net cikti ama diger test gbi degl ay bso yktur dmi ya daha keseyi grmemistk cuma gorucez icim icimi yedi keske yapmasaydm doktor kanaman olmadkca hc bi problem yk esimde her test ayni koyulukta cikcak dye bi sart yk dyo yne koyu ama bi tik acik ay delircem bsi deyon ya icimi rahatlatn kasinmisim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?