2017 Eylül Anneleri

TSH ile ilgili diyorsun dimi cnm özellikle söyledim ilac gerekiyorsa kullanayim diye.9 Şubat'ta kalp atışını dinlemeye gidicez ozaman tekrar bakarız ona göre ilaç veririz dedi.Geç olmaz dimi bişey olmaz bebisime.

öyle tabi ama olmuyo yapmayınca da içim rahat etmiyo 6 haftalıktim bebiş i gördüm kalp atışını da duydum çok şükür siz gördünüz mu çok güzel bi duygu ağladım hüngür hüngür
Biz 4+6da kese gördüm 10 sonraya randevu verdi. Cuma günü gideceğiz 6+1 oluyor duyma ihtimalimiz olur mu acaba

Hiç sıkıntı olmadan kullanmanı istemesi cok enteresan bence..doktorum bana kalp atisini duyana kadar müdahale edilmemeli eğer sıkıntı varsa vücudun atmasına izin vermeli demişti ..
Aslında çok haklısın canım kime neye inanacagini İnşan şaşırıyor bunu veren özel hastane devlet hastanesi ne demek gittim hiç Bir şey vermedi sadece folik asite devam edelim dedi veren doktor hasta bağlamak için mutlaka 15gun sonra bekliyorm tamam anlaştık digmi hiç bir sorun Yok tedbir alalım deyip bir güzel tatlı dille yolcu etti bizi

Hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım güveniyoruz doktorlarımıza

Geç döllenme olabilir cnm benim de öyle oldu

canim beni de yaz listeye. Doktor tahmini 4 eylul dedi.

Kızlar tahlil sonuçlarımı aldım. Beta HCG 339,55 çıkmış. Sat 2 ocak, tahlil tarihi 27 ocak. Adet gecikmesinden 1 veya 2 gün sonrası. Kan verirken değerlerime de bakılsın demiştim sağlık ocağına. B12 ve D vitamini çok düşük çıkmış napsam ki. Bebeğe bir zararı olur mu

Eklentiler

• IMG_0255.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar dun gece yazmıştım ama kimse gormedi herhalde.benim 18 ocakta 524.3 çıkmıştı.26 ocakta ise 16211.3 cikti.karimdan bakti kese gozukmedi.sr hagtaya kontrole gel dedi.sizce deger artisim normal mi?sat 21 aralik benim.kese gözükmedi endiseliyim biraz

Korkma cnm sakin ol once dr danis ve b12 ve d vitAmini icin takviye al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…