- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
TSH ile ilgili diyorsun dimi cnm özellikle söyledim ilac gerekiyorsa kullanayim diye.9 Şubat'ta kalp atışını dinlemeye gidicez ozaman tekrar bakarız ona göre ilaç veririz dedi.Geç olmaz dimi bişey olmaz bebisime.Merhaba arkadasım bende troid yetmezligi oluyor ogluma hamileligimde 25 mg ikinci aydan sonra basladık testler normal denmişti ama aslında basından beri almam gerekirmis sorunsuz birsekilde şükür sezeryanla bebegimi kucagıma aldım bu bebegimde dogum kilolarımı veremedigim için doktorum 50 mg başlattı biliyorsunuzdur ilk üç ay bu hormonu bebek anneden alıyor ve özelliklede zeka gelişimi için önemliymiş dogumdan sonra zaten degerlerin normale düser sakın korkupta almamazlık yapma bu haplar çok önemli genelde bu konuyo endokronoloji bakıyor onada görünebilirsin bence haplarını al ve düzenli olsun ben sabah kahvaltısından yarım saat önce alıyorum hiç korkma
Biz 4+6da kese gördüm 10 sonraya randevu verdi. Cuma günü gideceğiz 6+1 oluyor duyma ihtimalimiz olur mu acabaöyle tabi ama olmuyo yapmayınca da içim rahat etmiyo 6 haftalıktim bebiş i gördüm kalp atışını da duydum çok şükür siz gördünüz mu çok güzel bi duygu ağladım hüngür hüngür
Aslında çok haklısın canım kime neye inanacagini İnşan şaşırıyor bunu veren özel hastane devlet hastanesi ne demek gittim hiç Bir şey vermedi sadece folik asite devam edelim dedi veren doktor hasta bağlamak için mutlaka 15gun sonra bekliyorm tamam anlaştık digmi hiç bir sorun Yok tedbir alalım deyip bir güzel tatlı dille yolcu etti biziHiç sıkıntı olmadan kullanmanı istemesi cok enteresan bence..doktorum bana kalp atisini duyana kadar müdahale edilmemeli eğer sıkıntı varsa vücudun atmasına izin vermeli demişti ..
Hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım güveniyoruz doktorlarımızaAslında çok haklısın canım kime neye inanacagini İnşan şaşırıyor bunu veren özel hastane devlet hastanesi ne demek gittim hiç Bir şey vermedi sadece folik asite devam edelim dedi veren doktor hasta bağlamak için mutlaka 15gun sonra bekliyorm tamam anlaştık digmi hiç bir sorun Yok tedbir alalım deyip bir güzel tatlı dille yolcu etti bizi
Olur cnm.bizfe 4+6 da kese gördük 9-10 Şubat'ta çağırdı kalp atışı için.Biz 4+6da kese gördüm 10 sonraya randevu verdi. Cuma günü gideceğiz 6+1 oluyor duyma ihtimalimiz olur mu acaba
olur canım ben tam 6 haftalık tim girdigim gün gittim gördüm duydum duyarsın inşallah çok güzel insan çok duygulanıyorBiz 4+6da kese gördüm 10 sonraya randevu verdi. Cuma günü gideceğiz 6+1 oluyor duyma ihtimalimiz olur mu acaba
Geç döllenme olabilir cnm benim de öyle olduMerhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..
canim beni de yaz listeye. Doktor tahmini 4 eylul dedi.merhaba arkadaşlar. yeni hamişler olarak bu başlıkta heyecanlarımızı paylaşabiliriz diye düşündüm. ilk hamileliğim, umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. benim bebişin tahmini doğum tarihi 5 eylül. sizinkiler ne zaman?
Sıra Rumuz Tahmini Doğum Tarihi Kaçıncı Bebek
1. Nesene 1 eylül
2. yildirimerve 2 eylül
3. Diddyy 2 eylül
4. yeni_ay 2 eylül
5. pnrrnp 2 eylül
6. damlazula 3 eylül
6. minika annesi 4 eylül
7. ELMA YANAKLI HATUN 5 eylül ( 1)
8. ayseygt1453 5 eylül (3)
9. BERNAAAAA 7 eylül (1)
10. ElifMeyra 8 eylül (1)
11. inciela 8 eylül (2)
12. bugidili 9 eylül (1)
13. omurus 10 eylül (2)
14. merveibo2305 10 eylül
15. Cazgirella 10 eylül
16. AskBocugumsun 10 eylül (2)
17. Bade3535 11 eylül
18. Lionirossi 11 eylül
19. ceycey61 12 eylül ( 2)
20. destanhanim 12 eylül (1)
21. cardine 12 eylül (1)
22. balaka 12 eylül (2)
23. iiz 13 eylül
24. gunesmk 14 eylül
25. imena 15 eylül (1)
26. Tessacontessa 20 eylül
27. OKYANUS302 20 eylül
28. nehirçinar 20 eylül
29. gurugagine 24 eylül
30. dubeduzmantik81 ?
31. Peri perii ?
32. buyan87 ?
Biz 4+6da kese gördüm 10 sonraya randevu verdi. Cuma günü gideceğiz 6+1 oluyor duyma ihtimalimiz olur mu acaba
Canim 18 ocakta 524.3 çıkmıştı.26 ocakta ise 16211.3 çıktı canım.kese gozukmedi henüz.dr haftaya gel dedi.insallah hersey yolundadir.kahverengi lekem geliyordu ata sıra.ilac verdi onun icin de16.211 mi?
16.211 çok yüksek bir değer normalde 5000 üstünde karından görülüyor keseCanim 18 ocakta 524.3 çıkmıştı.26 ocakta ise 16211.3 çıktı canım.kese gozukmedi henüz.dr haftaya gel dedi.insallah hersey yolundadir.kahverengi lekem geliyordu ata sıra.ilac verdi onun icin de
Korkma cnm sakin ol once dr danis ve b12 ve d vitAmini icin takviye alKızlar tahlil sonuçlarımı aldım. Beta HCG 339,55 çıkmış. Sat 2 ocak, tahlil tarihi 27 ocak. Adet gecikmesinden 1 veya 2 gün sonrası. Kan verirken değerlerime de bakılsın demiştim sağlık ocağına. B12 ve D vitamini çok düşük çıkmış napsam ki. Bebeğe bir zararı olur mu
Teşekkür ederim, araştırayım hemenKorkma cnm sakin ol once dr danis ve b12 ve d vitAmini icin takviye al
Bilmiyorum karından gozukmedi.dr tahlil istedi.sonuca baktı.degerim nasıl armis mi dedim.iyi dedi.alttan bakalim mi dedi.bende yok dedim.haftaya gel dedi.acaba gec döllenme filan mi anlamadım16.211 çok yüksek bir değer normalde 5000 üstünde karından görülüyor kese
Olabilir canım haftaya gözükür muhtemelen içini ferah tut stres yapma :)Bilmiyorum karından gozukmedi.dr tahlil istedi.sonuca baktı.degerim nasıl armis mi dedim.iyi dedi.alttan bakalim mi dedi.bende yok dedim.haftaya gel dedi.acaba gec döllenme filan mi anlamadım
Insallah canım ya sag olOlabilir canım haftaya gözükür muhtemelen içini ferah tut stres yapma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?