2017 Eylül Anneleri

Evet imza attırdılar bize de. Birimde lokal anestezi. Biz sorduk işte doktora nasıl iyi olur falan diye, ne efsaneler duyup geldiniz anlatın bakayım falan dedi. En uygunu geleneksel olan dedi cinsel sağlığı için falan en iyi yöntem bu bilmem ne diye anlattı ama ben pek dinletemedim bebeği giydiriyordum babasıyla konuştular. Kremi 3 defa sürüyorum ben ayrıyeten bir şey kapamadım üstüne direkt bezini bağlıyorum

Yani sizinkini uyuşturup neşterle kestiler klasik yöntem dedikleri
Bizimkini öyle yapmadılar işte deriyi yakarak kesti sordum dediki farketmiyo içini değil üstündeki deriye yapıyoruz... ama bende istemiyodum araştırmama göre alisklamp yöntemi daha çabuk iyileşiyomuş hayırlısı artık inşallah tez zamanda iyileşir yavrucaklar
Bizimkinide genel cerrah yaptı

Yani sizinkini uyuşturup neşterle kestiler klasik yöntem dedikleri
Bizimkini öyle yapmadılar işte deriyi yakarak kesti sordum dediki farketmiyo içini değil üstündeki deriye yapıyoruz... ama bende istemiyodum araştırmama göre alisklamp yöntemi daha çabuk iyileşiyomuş hayırlısı artık inşallah tez zamanda iyileşir yavrucaklar
Bizimkinide genel cerrah yaptı
Bugün sargıyı kaldırınca içim bi hoş oldu. İnşaallah küçükler ya hemen iyileşir

Hanımlar uykuda bebeği çok terleyen var mı ? Kafası ve ensesi su gibi oluyor. İnçe pamuklu pijama giydiriyorum yastıktandir diye kaç defa farklı yastık denedim. Değerlerine baktırdım normal. Ama şu terlemeye bi çözüm bulamadım. Uyandığında nemli oluyor o kısım, bazen uyanıyor ses etmiyor üstünü açmış oluyor hasta olacak diye çok korkuyorum

Hanımlar uykuda bebeği çok terleyen var mı ? Kafası ve ensesi su gibi oluyor. İnçe pamuklu pijama giydiriyorum yastıktandir diye kaç defa farklı yastık denedim. Değerlerine baktırdım normal. Ama şu terlemeye bi çözüm bulamadım. Uyandığında nemli oluyor o kısım, bazen uyanıyor ses etmiyor üstünü açmış oluyor hasta olacak diye çok korkuyorum

Ooo benimkinin sürekli oluyor özellikle mama içerken ve ağlarken şapır şapır terliyor kafası
Zorlandığından oluyor diye düşünüyorum uyurkende oluyor özellikle başına hafif bişey koysam hemen terliyor yastığın pamuklu olması da önemli tabi

Bizimkide öyle canım üstü çok kalın olunca terliyor kafası. Üstüne hem battaniye hem yorgan örtüyordum. Battaniyeyi kaldırdım yorgan kaldı sadece. kafası da üşümesin diye penye bol bir şapka takmaya başladım çözüldü terleme sorunu.

cocuk dr larinin yayinlarinda cok normal demisti terlemeler icin

Bizimkide öyle canım üstü çok kalın olunca terliyor kafası. Üstüne hem battaniye hem yorgan örtüyordum. Battaniyeyi kaldırdım yorgan kaldı sadece. kafası da üşümesin diye penye bol bir şapka takmaya başladım çözüldü terleme sorunu.
Canım, şapka teri çektiği için öyle düşünüyor olabilir misin? Bebekler için şapkayı ama önermiyorlar genelde. Kafa bebeklerin klimasıdır, şapka takıp klimayı kapatmış oluyorsunuz. Dolayısıyla vücut soğuğu sıcağı ayarlayamıyor diyorlar. Bi araştır istersen.

24 oluyor canım genelde. Ama üstünde uyku tulumu da var onu yazmayı unuttum :) o yüzden battaniyeyi kaldırdım
:KK57: ben 24 derecede bir polar bir de ince penye battaniye atıyorum üstüne. Uyku Tulumu giydirirsem sadece penye battaniye atıyorum. Şimdiye kadar bir kez hasta oldu onda da babası ben yokken 22 derece evde sadece penye battaniyeyle uyutmustu ondan oldu malesef.

B 12 de baktırdın mı canım? Onun terleme yapabileceğini okumuştum bir yerde.

Canım, şapka teri çektiği için öyle düşünüyor olabilir misin? Bebekler için şapkayı ama önermiyorlar genelde. Kafa bebeklerin klimasıdır, şapka takıp klimayı kapatmış oluyorsunuz. Dolayısıyla vücut soğuğu sıcağı ayarlayamıyor diyorlar. Bi araştır istersen.
Onu bende duydum canım doktor kafasını sarmayan şapka takabilirsiniz dedi. Aşçı şapkaları oluyor ya yüksek ve bol. Anlatabildim mi bilmiyorum :) onlardan takıyorum kafası kapanmamış oluyor ama çok soğukta almamış oluyor

Ben şapka hiç örtmüyorum şade battaniye örtüyorum sıcağı hiç sevmiyor zaten :KK43:

:KK57: ben 24 derecede bir polar bir de ince penye battaniye atıyorum üstüne. Uyku Tulumu giydirirsem sadece penye battaniye atıyorum. Şimdiye kadar bir kez hasta oldu onda da babası ben yokken 22 derece evde sadece penye battaniyeyle uyutmustu ondan oldu malesef.
Canım bizim ev sobalı gece belli bir saatten sonra soğuk oluyor gece sobayı yakmaya cesaret edemiyorum. Klima ve ısıtıcı da havayı kurutuyor o yüzden bir tık daha kalın giydiriyorum yatarken. Sabaha kadar 22-24 derece olsa haklısın senin gibi yaparım bende :) maşallah diyeyim bizde daha hiç hasta olmadık

X