2017 Eylül Anneleri

Bizde öyle yapıyorduk,ama artik her dakika benim kucagimda olmak istiyor,sıpa babayida red ediyor:)) biberonda artik asla almiyor sadece emecek,kucagimda uyuyacak yataga koyuncaa 5dk anca uyuyo,bende 3 ayin dolmasini bekliyorum belki düzelir
Benimki bu dillerine üçüncü ayda başladı malesef. Normalde babasını çok seviyor görünce gülücük atıyor filan ama bu ara sadece bende olmak istiyor. Daha komiği sürekli kucakta, yorulurum diye eşim vermek istemiyor. Bizimki de özellikle uykusu gelince anne diye bağırıyor :KK37: babada durmuyor. Bana gelince mutlu mutlu uyuyor hemen :)

Bi ben yapamıyorum bu ten tene teması galiba siling aldim içine sokamiyorum ki içinde dursun daha koyarken basliyo aglamaya uyurken koyayim dedim zaten kuş uykulu acti gözleri yine ağladı yatakta yatalim diyorum yatmiyo ki hele ki yüz üstü hiççç. Emmiyo çıldırıcam daha 2 aylık doktor sütün yetiyo diyo ama dogru düzgün çisli bezi yok dudakları kupkuru bugünde susuz mu bilmem
Dudaklardaki kuruluğu doğru emzirme belirtisi olarak okumuştum bi yerde. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Ama sadece anne sütü alan bebeklerde extra suya filan ihtiyaç olmadığı kesin. Banyoyu nasıl yaptırıyorsun odayı vs ısıtmıyor musun? Ben banyo yaptırırken de ten teması için de klimayla bir odayı ısıtıyorum cıbıl cıbıl odayı turluyoruz ha bire. Dediğin şekilde benimki de durmaz asla. Hele slingde hiç mümkün değil. Kanguruda bile zor duruyor.

Dudaklardaki kuruluğu doğru emzirme belirtisi olarak okumuştum bi yerde. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Ama sadece anne sütü alan bebeklerde extra suya filan ihtiyaç olmadığı kesin. Banyoyu nasıl yaptırıyorsun odayı vs ısıtmıyor musun? Ben banyo yaptırırken de ten teması için de klimayla bir odayı ısıtıyorum cıbıl cıbıl odayı turluyoruz ha bire. Dediğin şekilde benimki de durmaz asla. Hele slingde hiç mümkün değil. Kanguruda bile zor duruyor.
Banyo yaptircam zaman kombiyi yukseltiyorum klima yok malesef. Gezsem gezerim evde ama yüzü bana dönük gezmiyo bile 2 3 gündür çıldırıyor sanki sıkıntıya gelemiyo hiç

Bende kullaniyorum sab. Ise yaradigini sanmiyorm yine gazi var.kanguru aldm bende yenidogan aparatli solomombaby ama kullanamiyorm agliyor

Canım bu kangurular kaç aya kadar kullanılıyor tavsiye ediyomusun alsammı almasammı kararsızım 72 günlüğüz solomombaby başkalarındanda duymuştum bebek içindeyken rahatsız olurmu acaba seninki niye ağlıyor bide pahalı mı

Canım bu kangurular kaç aya kadar kullanılıyor tavsiye ediyomusun alsammı almasammı kararsızım 72 günlüğüz solomombaby başkalarındanda duymuştum bebek içindeyken rahatsız olurmu acaba seninki niye ağlıyor bide pahalı mı
Bize 3 Aydan önce kullanmayın demişti doktorumuz canım ama ben bu ara biraz biraz başladım kullanmaya

bende 2 hafta sonra işe başlayacağım.nasıl olacak hiç bilmiyorum.süt sağıp bırakacağım ancak biberon almıyor nasıl alıştıracağım? Emzik de alıştıramadım çeşit çeşit aldım ama halen deniyorum.diliyle ittiriyor zorlayıncada öğürüyor.

bende 2 hafta sonra işe başlayacağım.nasıl olacak hiç bilmiyorum.süt sağıp bırakacağım ancak biberon almıyor nasıl alıştıracağım? Emzik de alıştıramadım çeşit çeşit aldım ama halen deniyorum.diliyle ittiriyor zorlayıncada öğürüyor.

Bazı biberonlar anne memesine çok benzediği için yadırgamıyolar mesela lansinohun naturel wave biberonunu tavsiye ederim ucu yumuşak ve yavaş alkışlı...aventin biberonunu da kullandım ama onun ucu daha sert lansinohu daha çok beğendim
Emzik olarak da avent soothie kullandım ilk onun ucu da damaksız küçük uç dışı biraz büyük olsada memesi anne memesine benziyor ben hem onu kullanıyorum hemde nuk'un damaklı emziğini aldım o da güzel
bi yerde şöyle bişey okumuştum emzik tutmayan bebekler nuk'un kauçuk emziğini tutuyormuş onu deneyin isterseniz... yalnız kauçuğun ömrü silikon gibi değilmiş onu ayda 1 değiştirmek gerekiyomuş fiyatı da ona göre ucuz zaten

Yenidogan aparatiyla kullanabilirsn.ilk beceremedm zorlandm aparattan dolayi dun denedim carsiya cikarken bebis hep uyudu.bizimkisi masallah toplu bebek hic agirligini hissetmedm.ilk kullandigim icin ben biraz yadirgadm sadece.bizim bebis 2 aylik

Ne kadarlık bilmiyorum ama alıştırma bardağı belki işinize yarar. Benimki de biberon tutmamaya başladı ben de ondan almayı denemeyi düşünüyorum.

Benimki bu dillerine üçüncü ayda başladı malesef. Normalde babasını çok seviyor görünce gülücük atıyor filan ama bu ara sadece bende olmak istiyor. Daha komiği sürekli kucakta, yorulurum diye eşim vermek istemiyor. Bizimki de özellikle uykusu gelince anne diye bağırıyor :KK37: babada durmuyor. Bana gelince mutlu mutlu uyuyor hemen :)

Yok dönmüyor daha bizim ki . Dönme 4 aylık gibi başlıyor sanki
Kızlar akşam saatlerinde emerken memeyi çekip sündürüyor,iki çekiyo bırakıyor,sürekli böyle meme ucumun iyileşecegi varsada iyileşemiyor,her akşam belli saatlerde böyle,gün içinde emmesi daha düzgün,gazdan dolayi akşamlari böyle emiyo olabilirmi?

Kızlar akşam saatlerinde emerken memeyi çekip sündürüyor,iki çekiyo bırakıyor,sürekli böyle meme ucumun iyileşecegi varsada iyileşemiyor,her akşam belli saatlerde böyle,gün içinde emmesi daha düzgün,gazdan dolayi akşamlari böyle emiyo olabilirmi?
Gazdadır Canım benimde öyleydi şimdi geçti çok şükür. Gazını kendisi çıkarıyor bi anda duruldu çocuk. Gazı varken emmek istiyordu sürekli memeyi çekiyordu

Muhtemelen gazdır. Sürekli meme ucu yaraları bebekteki dil bağı ya da dudak bağından da olabiliyormuş. Netten bi bakıp şüpheli gelirse bir doktora gösterebilirsin canım.

Selam kızlar uzunsuredir yazıyordum nasılsınız bebekleriniz nasıl demek istedim
Yarın 2ayimiz bitiyor açısıyla tatlısıyla uykusuzlukla aclikla bu ayimizida bitirdik kızımla çok şükür

Gündüz uyumamalarimiz aynı ama artik sling aldım çok rahatladım o uyuyor koynumda bende ev isimi yemegimi yapiyorum tavsiye ederim herkese

Gecede 12 olmayınca uyumaz olduk gündüz slingde çok uyuyor acaba ondan mi gece geç uyumasi bilemedim
Gündüz 11 den 1 e kadar
Birde 2 den 6 ya kadar uyuduk
Ne dersiniz gündüz uykusunu çok almışız banyo yapmıştı ezildi uyudu çünkü 4 saat normalde 2 saati gecirmezde

Selam kızlar uzunsuredir yazıyordum nasılsınız bebekleriniz nasıl demek istedim
Yarın 2ayimiz bitiyor açısıyla tatlısıyla uykusuzlukla aclikla bu ayimizida bitirdik kızımla çok şükür

Gündüz uyumamalarimiz aynı ama artik sling aldım çok rahatladım o uyuyor koynumda bende ev isimi yemegimi yapiyorum tavsiye ederim herkese

Gecede 12 olmayınca uyumaz olduk gündüz slingde çok uyuyor acaba ondan mi gece geç uyumasi bilemedim
Gündüz 11 den 1 e kadar
Birde 2 den 6 ya kadar uyuduk
Ne dersiniz gündüz uykusunu çok almışız banyo yapmıştı ezildi uyudu çünkü 4 saat normalde 2 saati gecirmezde
hergun ayni olmaz degisir daha
biz 2.30 da uyuyorduk ortalama gunduz ne kdr uyursa uyusun farketmiyordu. nurse harveys den sonra 12 de uyumaya basladi şükrediyoruz. gunduz en uzun 1 saat uyuyor

X