• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Aynen canım ya bazen dakika başı takıyorum terletiyo beni:KK43: bende bişeyle destek yapsam küçük bi kırlentle mesela bakayım olurmu çok hareketli ya kafasını uykudayken bile sürekli sağa sola çeviriyor....bugün anneme gidicez bebeği ona bırakıcam ordan bebeğin ihtiyaçlarını almaya gidicez maması çok çabuk bitiyor ya bide senin o dediğin biberonu alıcam bide nuk'un emziğini alıcam ama emziği şimdi yine 0-3 aylıkmı almam lazım?
Bizim ki hala 0-3 aylık emzik kullanıyor canım diğerlerini tutamaz zaten büyük gelir ama bakarsın yine bizimki kafayı hep sağa döndürüp uyuyor uyuyana kadar bende kırlentle destek yapıyorum tam dalınca çekiyorum nolur nolmaz diye

Sari puturlu ve civik seklindeydi hep bozimki
bızımde ılk basta oyleydı sonradan boyle oldu

Sadece anne sütü alıyorsa parlak turuncu sarı olması normal diye biliyorum, rengi yediğimiz besinlerin içeriğine emilim düzeyine göre değişiyormuş. Yeşil köpüklü ve kanlı olmadığı sürece endişelenmene gerek yok canım
cok sukur oyle olmadı canım bende yedıgımden mı acaba dıye dusundum saol canım cok sukur

Bizim ki hala 0-3 aylık emzik kullanıyor canım diğerlerini tutamaz zaten büyük gelir ama bakarsın yine bizimki kafayı hep sağa döndürüp uyuyor uyuyana kadar bende kırlentle destek yapıyorum tam dalınca çekiyorum nolur nolmaz diye
Aman dikkat bazen esnemek ve kusmak için ağzından atıyor kırlent sıkıntı olmasın. Ben düşünce veriyorum herdefasında.çok az elimle bekliyorum itirmeden tabi kendi emiyor.

Bebekler gülmeye başlayıp ilgi oyun isteyince herkes burdan teker teker gitmiş Hoppa

Bebekleri tanımaya başlayınca şikayetlerde azaldı sanki :)
Bütün gün emiyor,kaka yapıyor,anca yemek yememe müsade ediyor o kadar,gündüz dogru dürüst uyuduguda yok,akşam bi banyoya gireyim dedim,aglamaktan helak olmuş,bu durumda bende işe başlayamam ki,babada bile durmaz oldu,gazı da var,sürekli gezdir beni diyor

Bütün gün emiyor,kaka yapıyor,anca yemek yememe müsade ediyor o kadar,gündüz dogru dürüst uyuduguda yok,akşam bi banyoya gireyim dedim,aglamaktan helak olmuş,bu durumda bende işe başlayamam ki,babada bile durmaz oldu,gazı da var,sürekli gezdir beni diyor
Kaç günlük oldu? 3 ayı doldurduk biz gaz şikayetimiz gözle görülür derecede azaldı. Şimdi ki sorunumuz uyku. Gündüzleri uykuya dalamıyor bir türlü. Uyuyup uyanınca da sinirli oluyor.

hımm allah yardımcın olsun canım genelde 3 aydan sonra bu baglılık gecer diyorlar bızde gunduz ben bakıyordum aksam gelınce baba oyle yapınca bana cok baglanmadı

hımm allah yardımcın olsun canım genelde 3 aydan sonra bu baglılık gecer diyorlar bızde gunduz ben bakıyordum aksam gelınce baba oyle yapınca bana cok baglanmadı
Bizde öyle yapıyorduk,ama artik her dakika benim kucagimda olmak istiyor,sıpa babayida red ediyor:)) biberonda artik asla almiyor sadece emecek,kucagimda uyuyacak yataga koyuncaa 5dk anca uyuyo,bende 3 ayin dolmasini bekliyorum belki düzelir

70 günlük olduk gaz derdimiz bitmiyor aile hekimi mümkün olduğunca gaz damlası kullanma dedi ama napalım mecbur kalıyoruz keyiften vermiyoruz sab simplex kullanıyorum ben siz kullanıyomusunuz kızlar?

O kolik belası bizde de var malesef. Geçen cumartesi ağlama saatinde odayı güzelce ısıtıp bol bol tensel temas yaptım. Oğlum sadece beziyle ben de belden üstüm çıplak bir şekilde gezindik. İstediği gibi kokladı, emdi. İki gün üst üste yaptık ve bu hafta kolik saatlerimiz neredeyse yüzde elli fark etti. Allaha Şükür bir haftadır epey rahatladik.
Bi ben yapamıyorum bu ten tene teması galiba siling aldim içine sokamiyorum ki içinde dursun daha koyarken basliyo aglamaya uyurken koyayim dedim zaten kuş uykulu acti gözleri yine ağladı yatakta yatalim diyorum yatmiyo ki hele ki yüz üstü hiççç. Emmiyo çıldırıcam daha 2 aylık doktor sütün yetiyo diyo ama dogru düzgün çisli bezi yok dudakları kupkuru bugünde susuz mu bilmem

Back