- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.641
Facede emzirme sanati diye bir grup var.meme reddine cozum buluyorlar tavsiye ederim
Bizim Mutfak ve oturma odası bitişik. Mutfakta sürekli çamaşır suyu kullanıyorum doğal olarak. Birkaç saat havalandırınca çıkıyor koku problem olmuyor. Biz sadece biberon kullanıyoruz. Lansinoh. Nerdeyse üç aylık olduk bi problem yok şu an çok şükür.
Emzik mamajoo kullanıyorum canım biberonda da lansinoh naturel vawe kullanıyorum bu biberonla meme reddini yendik biz
Mama veriyorum altını değiştiriyorum omzuma çuval gibi atıp gezersek ondan mutlusu yok bu ara oyuncaklı ana kucağındaki oyuncak sallandıkça gülüyor epey oturuyor yoksa omuzdan inmiyordu.uyuturken ağzını emzik ve genelde beşiğine salayarak uyututorum bazen 3dk sürmüyor uyuması ama sesinden ve bakışındn anlıyorum pişşt diyorum uzunca tek sever sallıyorum tekrar dalıyor ilk başta çok upraştım ama artık pişşt sesini duyunca susuyor çoğu zaman.genelde akşam üzeri 5ile 8arası kabus babası işten gelince :)o da sanıyor gündüz hep öyle. Saçımı tepeden toplayıp sallanınca çok gülüyor. Birde emziği ağzını değdirip kaçırıyorum çok eğleniyor. Gece 22yatıyor 2de kalkıyır mama veriyorum 6 da uyanıyor.2de ses çıkarmıyorum ışık çok az oluyor emiyor omzumda gaz çıkartmak için minik vuruyorum poposu na uyuyor zaten ama hiç konuşmuyorum. Emzik işe yarıyor birde uyku için.Ne gündüz ne gece eglenemiyoruz ki konuşuyorum en fazla 2 dk bakiyo bana sonra yine ağlamaya basliyo hic bi saatimiz yok ne zaman uyuyakalirsa zaten en fazla 45 dk 1 saat uyuyo yicem kafayı artık ben beceremiyorum galiba bu anneliği kızım hiç sakinlesmiyo bende
Eder tabiki canım sonuçta biberonu da meme gibi çekerek emmek zorunda kalıcak o yüzden zamanla memeye dönecek ama sabırlı olman gerekKuzum ben şimdiden sonra lansinoh alsam fayda edermiki
ayni şey olmuş ben de avent aldım önce sütüm gelmedi mama verdik 10 günde sut indi sonra da bebek beni emmedi uğraştım simdi sağıp veriyorum arada mama olmuyo iste zor durumdayım ben de her kez emzir diyo almıyo ki bağırıyo bas bas kızarıyo morariyo biberonu tutuyo dediğin gibi benim de 60 günlük bugün uykusu kus uykusu yok hic sürekli ağladıkça biberon tıkıyorum ağzına siz nasıl uyutuyorsunuz gece ne sıklıkla besliyorsunuz benim 1 saat bile gecmiyo sürekli biberon tutuyorum kendimi bunalttımAnneler bişey daha sorucam
Siz hangi marka emzik ve biberonu kullanıyorsunuz? Ben ikisinide avent kullanıyorum çok övdüler anne memesini reddetmez diye ama 62 günlük bebeğim mememi almıyor artıkzar zor sokuyorum ağzına alsa bile 2-3 dk emip sonra ağlayarak çığlıkla atıyor hani gazdan desem ama sonra biberonu ağzına tutunca yumuluyor hemen niye benimki erken bıraktı bırakmaz dediler ama üzgünüm ya 1,5 ay zaten göğsümdeki yaralarla mantarla uğraştım tam iyileşti derken şimdi bu sorun çıktı
emzik işe yarıyor. Emerse tabi.ayni şey olmuş ben de avent aldım önce sütüm gelmedi mama verdik 10 günde sut indi sonra da bebek beni emmedi uğraştım simdi sağıp veriyorum arada mama olmuyo iste zor durumdayım ben de her kez emzir diyo almıyo ki bağırıyo bas bas kızarıyo morariyo biberonu tutuyo dediğin gibi benim de 60 günlük bugün uykusu kus uykusu y
Silikon uçla emzirmeyi denedin mi? Belki işe yarar.ayni şey olmuş ben de avent aldım önce sütüm gelmedi mama verdik 10 günde sut indi sonra da bebek beni emmedi uğraştım simdi sağıp veriyorum arada mama olmuyo iste zor durumdayım ben de her kez emzir diyo almıyo ki bağırıyo bas bas kızarıyo morariyo biberonu tutuyo dediğin gibi benim de 60 günlük bugün uykusu kus uykusu yok hic sürekli ağladıkça biberon tıkıyorum ağzına siz nasıl uyutuyorsunuz gece ne sıklıkla besliyorsunuz benim 1 saat bile gecmiyo sürekli biberon tutuyorum kendimi bunalttım
Biberonda en iyisi medela calma,bir araştır istersen biraz pahalı ama deger,bebek meme emer gibi emmek zorunda yoksa süt akmıyo,epey yoruyor bebegi dolayısıyla senide emmeyi red etmiyoAnneler bişey daha sorucam
Siz hangi marka emzik ve biberonu kullanıyorsunuz? Ben ikisinide avent kullanıyorum çok övdüler anne memesini reddetmez diye ama 62 günlük bebeğim mememi almıyor artıkzar zor sokuyorum ağzına alsa bile 2-3 dk emip sonra ağlayarak çığlıkla atıyor hani gazdan desem ama sonra biberonu ağzına tutunca yumuluyor hemen niye benimki erken bıraktı bırakmaz dediler ama üzgünüm ya 1,5 ay zaten göğsümdeki yaralarla mantarla uğraştım tam iyileşti derken şimdi bu sorun çıktı
Ya kızlar sizinkiler en azindan 4 saat kesintisiz uyuyabiliyor,bizimki 2 saatte bir ,nadiren 3 saatte bir kalkiyor,yalniz anne sütü aldigi icinmi öyleki?mama daha doyurucu demi?emzigide orta kulak iltihabina yol açar,dişlerini ilerde kötü etkiler diye hic denemedim,cocuk doktoruda verme dediMama veriyorum altını değiştiriyorum omzuma çuval gibi atıp gezersek ondan mutlusu yok bu ara oyuncaklı ana kucağındaki oyuncak sallandıkça gülüyor epey oturuyor yoksa omuzdan inmiyordu.uyuturken ağzını emzik ve genelde beşiğine salayarak uyututorum bazen 3dk sürmüyor uyuması ama sesinden ve bakışındn anlıyorum pişşt diyorum uzunca tek sever sallıyorum tekrar dalıyor ilk başta çok upraştım ama artık pişşt sesini duyunca susuyor çoğu zaman.genelde akşam üzeri 5ile 8arası kabus babası işten gelince :)o da sanıyor gündüz hep öyle. Saçımı tepeden toplayıp sallanınca çok gülüyor. Birde emziği ağzını değdirip kaçırıyorum çok eğleniyor. Gece 22yatıyor 2de kalkıyır mama veriyorum 6 da uyanıyor.2de ses çıkarmıyorum ışık çok az oluyor emiyor omzumda gaz çıkartmak için minik vuruyorum poposu na uyuyor zaten ama hiç konuşmuyorum. Emzik işe yarıyor birde uyku için.
Kraft aldık canım biz memnunuz :)Kanguru alan ve tavsiye edecek olan var mı?
87 günlük oğlum hâlâ gündüz bazen saatte bir, bazen iki saatte bir emiyor. Gece de maximum 3 saate çıkıyor. Gece 4ten sonra saatte bir ayaktayız. Bence gayet normalsiniz yaniYa kızlar sizinkiler en azindan 4 saat kesintisiz uyuyabiliyor,bizimki 2 saatte bir ,nadiren 3 saatte bir kalkiyor,yalniz anne sütü aldigi icinmi öyleki?mama daha doyurucu demi?emzigide orta kulak iltihabina yol açar,dişlerini ilerde kötü etkiler diye hic denemedim,cocuk doktoruda verme dedi
İki aydan sonra çocuklar ellerinden korktukları için de çok uyanıyor. İstemsiz el kol sallamaları ve yüzüne çarpmalar uyandırıyor. Korkunca da emmek istiyor haliyle. Kundak yapmayı deneyebilirsiniz muhtemelen işe yarar. Eğer kundakta durmazsa ki muhtemelen durmaz 6 aylık filan kalın uyku tulumu alabilirsiniz. İçinde kollarını sallamaya gücü yetmeyeceği için daha uzun uyur. Ablam öyle yapmıştı ve uyku süresi epey artmıştı. Havalar biraz soğuyunca ben de tulum giydircem isterseniz fark olup olmadığını yazarım size deYa kızlar sizinkiler en azindan 4 saat kesintisiz uyuyabiliyor,bizimki 2 saatte bir ,nadiren 3 saatte bir kalkiyor,yalniz anne sütü aldigi icinmi öyleki?mama daha doyurucu demi?emzigide orta kulak iltihabina yol açar,dişlerini ilerde kötü etkiler diye hic denemedim,cocuk doktoruda verme dedi
Ben chicco easy fit aldım memnunum bebeğim çok seviyor içine koyuyorum indirime kadar hep uykuda, bacak kısmı da çok rahat. Ama sadece omuz desteği olduğu Var. Bel destekli istersen solomombaby alabilirsinKanguru alan ve tavsiye edecek olan var mı?
ayni şey olmuş ben de avent aldım önce sütüm gelmedi mama verdik 10 günde sut indi sonra da bebek beni emmedi uğraştım simdi sağıp veriyorum arada mama olmuyo iste zor durumdayım ben de her kez emzir diyo almıyo ki bağırıyo bas bas kızarıyo morariyo biberonu tutuyo dediğin gibi benim de 60 günlük bugün uykusu kus uykusu yok hic sürekli ağladıkça biberon tıkıyorum ağzına siz nasıl uyutuyorsunuz gece ne sıklıkla besliyorsunuz benim 1 saat bile gecmiyo sürekli biberon tutuyorum kendimi bunalttım
87 günlük oğlum hâlâ gündüz bazen saatte bir, bazen iki saatte bir emiyor. Gece de maximum 3 saate çıkıyor. Gece 4ten sonra saatte bir ayaktayız. Bence gayet normalsiniz yani
Emmek sadece karnını doyurmak için değil ki. Susarsa emer, korkarsa emer, yalnız hisseder emer, sizi Özler emer, gazı gelir ya da ağrısı olur emer... Özellikle ilk üç ay emmek onun her şeyi. Bırakın emsin. Zira anne sütü tam bir mucize ve bir damla fazla alsa kârdır. Şahsen iki aydır günde bir kere mecbur mama veriyorum ve hâlâ her seferind çok üzülüyorum mama verdiğim için. Keşke sütüm yetse de daha çok emse. Hem emzirmedeki o yakınlık bambaşka. Keyfini çıkarın siz de bebişiniz de
Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik basladik bakalım hic içime sinmeden kullanıyorum ama istersen kullanma daha kötü olursa ne yapacaksin dedi sesimi cikaramadimGeçmiş olsun canım doktor bir şey dedi mi
Aynen bence de cok kuralcilar emzik yok biberon yok tamam da olmayinca olmuyor kolik bebeği emziremiyorum mesela ağzına süt geldikçe daha da agliyo susturabilmek için mecburen emzik veriyorumCok kati kuralcilar bende o kismina katilimiyorm ama emzirme konusunda cok faydalilarmama artik vermemeye calisiyorm mesela
Emzik verme bırakır seni diye diye psikolojimi alt üst ettiler dayanamadım veriyorum artık agladikca uykusu geldiğin de veriyorum oyalaniyo bi şekilde ama emmiyo en fazla 3 dk orasi ayri konu tabi. Oyuncaklara ilgisini pek farketmedim daha ama bana bakip keyfi yerindeyse biraz gülüşüyoruz sonra yine basliyo mızmız lama seanslari gez bakalim gez evin icinde bu gün siling siparişi verdim inşallah durur onun içinde de baglarim önüme çorbami olsun kaynatirimMama veriyorum altını değiştiriyorum omzuma çuval gibi atıp gezersek ondan mutlusu yok bu ara oyuncaklı ana kucağındaki oyuncak sallandıkça gülüyor epey oturuyor yoksa omuzdan inmiyordu.uyuturken ağzını emzik ve genelde beşiğine salayarak uyututorum bazen 3dk sürmüyor uyuması ama sesinden ve bakışındn anlıyorum pişşt diyorum uzunca tek sever sallıyorum tekrar dalıyor ilk başta çok upraştım ama artık pişşt sesini duyunca susuyor çoğu zaman.genelde akşam üzeri 5ile 8arası kabus babası işten gelince :)o da sanıyor gündüz hep öyle. Saçımı tepeden toplayıp sallanınca çok gülüyor. Birde emziği ağzını değdirip kaçırıyorum çok eğleniyor. Gece 22yatıyor 2de kalkıyır mama veriyorum 6 da uyanıyor.2de ses çıkarmıyorum ışık çok az oluyor emiyor omzumda gaz çıkartmak için minik vuruyorum poposu na uyuyor zaten ama hiç konuşmuyorum. Emzik işe yarıyor birde uyku için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?