2017 Eylül Anneleri

FB_IMG_1510776892706.jpg
FB_IMG_1510776892706.jpg

Bebeğin sen de sakinleşmemesi çok normal canım. Sen de sürekli süt kokusu alıyor ama sürekli göğsüne yapışık durmuyor. Tokken bile o koku onu cezbediyor. Bazen babasında susup ben de ağlayınca ben de beni sevmiyor, babasını seviyor psikolojisine giriyorum. Ama onlar için en huzurlu yer anne kucağı. Bir de çocuklar ne yaparsa anneye yapıyor niyeyse. Ablamın 2.5 yaşındaki kızı hâlâ ona dünyayı dar ediyor ama bize melek. Düzen bu galiba.
Aynen öyle çocuklar naparsa anneye yapıyo geçen gün ağladım resmen susmuyo diye babasi geldi aldı biraz gezdiler uyudu

Fizyolojik serumlari ne sıklıkla kullanıyorsunuz arkadaşlar. Zaten kolik bi bebegim vardi şimdi hem kolik hem grip hem balgamli gece balgamdan midesi bulandı durdu öksürüyo hapşuruyo o kadar da dikkat ettim sırtını hep kuru tuttum evi havalandirdim galiba eltimin kızından kaptı oda hep hiril hiril geziyo. Yavrumun çok sıkıntısı var ne yapsam bilmiyorm internetten baktim doktorlar hep fizyolojik serumla burnunu aç bol bol emzir deyip yolluyolarmis bende geceden beri öyle yapıyorum ama çok agliyo serum sıktıkça ve cekiyorum burnundan doğru düzgün bişey gelmiyo boğazı dolu galiba

Fizyolojik serumlari ne sıklıkla kullanıyorsunuz arkadaşlar. Zaten kolik bi bebegim vardi şimdi hem kolik hem grip hem balgamli gece balgamdan midesi bulandı durdu öksürüyo hapşuruyo o kadar da dikkat ettim sırtını hep kuru tuttum evi havalandirdim galiba eltimin kızından kaptı oda hep hiril hiril geziyo. Yavrumun çok sıkıntısı var ne yapsam bilmiyorm internetten baktim doktorlar hep fizyolojik serumla burnunu aç bol bol emzir deyip yolluyolarmis bende geceden beri öyle yapıyorum ama çok agliyo serum sıktıkça ve cekiyorum burnundan doğru düzgün bişey gelmiyo boğazı dolu galiba
Valla ben bol bol kulaniyorm
Burnu tikanip acmayinca bogaza iniyor.midesi bukanack kadarsa dr gotur canim.birde sik sik emzir en iyi ilac anne sutu

Benim bebeğiminde burnu çok tıkandı Bikaç gün fizyolojikle açtım sürekli emzirdim. Odaya soğan koydum çok faydasını gördüm. Birde odayı bol bol havalandırıp nemlendirdim. Buhar makinem yok da onu yerine ketılda su kaynattım Bikaç defa bunlar rahatlattı bizi. Birde duş iyi geldi

Benim bebeğiminde burnu çok tıkandı Bikaç gün fizyolojikle açtım sürekli emzirdim. Odaya soğan koydum çok faydasını gördüm. Birde odayı bol bol havalandırıp nemlendirdim. Buhar makinem yok da onu yerine ketılda su kaynattım Bikaç defa bunlar rahatlattı bizi. Birde duş iyi geldi
Sadece burun tıkanıklığı degil malesef balgam da var midesini bulandırıyor ama bu oneriler için çok sağol hepsi de çok mantıklı

Kızlar benim gibi evde rutubet belasıyla uğraşan varmı? :( nefret ediyorum ya kış gelince ortaya çıktı yine duvarlar simsiyah olmuş offffff:(
Fısfıs şişenin içine çamaşır suyu döküp kararan yerlerin üstüne püskürtünce geçiyor bugüne kadar hep bu şekilde temizledim ama şimdi bebek var napıcam ben onu diğer odaya alıcam rutubeti temizleyip odayı havalandırcam ama çamaşır suyunun kokusu kalırmı acaba odada soğuyacak :(

Anneler bişey daha sorucam
Siz hangi marka emzik ve biberonu kullanıyorsunuz? Ben ikisinide avent kullanıyorum çok övdüler anne memesini reddetmez diye ama 62 günlük bebeğim mememi almıyor artık :( zar zor sokuyorum ağzına alsa bile 2-3 dk emip sonra ağlayarak çığlıkla atıyor hani gazdan desem ama sonra biberonu ağzına tutunca yumuluyor hemen :( niye benimki erken bıraktı bırakmaz dediler ama üzgünüm ya 1,5 ay zaten göğsümdeki yaralarla mantarla uğraştım tam iyileşti derken şimdi bu sorun çıktı :(

Siz hangi marka emzik ve biberonu kullanıyorsunuz? Ben ikisinide avent kullanıyorum çok övdüler anne memesini reddetmez diye ama 62 günlük bebeğim mememi almıyor artık :KK43: zar zor sokuyorum ağzına alsa bile 2-3 dk emip sonra ağlayarak çığlıkla atıyor hani gazdan desem ama sonra biberonu ağzına tutunca yumuluyor hemen :KK43: niye benimki erken bıraktı bırakmaz dediler ama üzgünüm ya 1,5 ay zaten göğsümdeki yaralarla mantarla uğraştım tam iyileşti derken şimdi bu sorun çıktı :KK43:
Emzik mamajoo kullanıyorum canım biberonda da lansinoh naturel vawe kullanıyorum bu biberonla meme reddini yendik biz

Siz hangi marka emzik ve biberonu kullanıyorsunuz? Ben ikisinide avent kullanıyorum çok övdüler anne memesini reddetmez diye ama 62 günlük bebeğim mememi almıyor artık :KK43: zar zor sokuyorum ağzına alsa bile 2-3 dk emip sonra ağlayarak çığlıkla atıyor hani gazdan desem ama sonra biberonu ağzına tutunca yumuluyor hemen :KK43: niye benimki erken bıraktı bırakmaz dediler ama üzgünüm ya 1,5 ay zaten göğsümdeki yaralarla mantarla uğraştım tam iyileşti derken şimdi bu sorun çıktı :KK43:
Facede emzirme sanati diye bir grup var.meme reddine cozum buluyorlar tavsiye ederim

Bizim Mutfak ve oturma odası bitişik. Mutfakta sürekli çamaşır suyu kullanıyorum doğal olarak. Birkaç saat havalandırınca çıkıyor koku problem olmuyor. Biz sadece biberon kullanıyoruz. Lansinoh. Nerdeyse üç aylık olduk bi problem yok şu an çok şükür.

Back