- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.461
Ben önce kucakta sallayarak başladım canım alıştırmaya öbür türlü bir anda fazla yükleme oluyor :)) sonra kucağımda sallamadan pışpışlamaya başladım sonra sadece kucağımda tuttum en sonunda beşiğine yatırarak uyutmaya başladım biraz aşamalı yani ama pes etmeden uygulamak gerek :))Sallanmaya alıştı ya eğer ki ben bi geçireyim uyku zamanını ömür billah yatmıyor öocuk. Yorgunluktan uyuyamıyormuş uyku saati geçince. Bari ben de alıştırayım da kendi uyusun :) teşekkür ederim canım hemen araştırmalara başlıyorum
Ben o yüzden tam oturana kadar düzeni misafir kabul etmedim canım hala da gece kabul etmiyorum yazarım canım. Gece 11 gibi uyutuyorum büyüme hormonu 22-02 saatleri arasında salgılanıyormuş çünkü. Gece 4 gibi falan uyanıyor besleyip altını alıyorum falan derken 5 buçuğu buluyor uyuması. Sabah 10-10 buçuk gibi uyanıyor besliyorum 1,5-2 saat uyanık tutuyorum sonra yine uyutuyorum daha sonra hep 3 saatte bir uyanıyor akşama kadar. Ama her uyku arasını mutlaka 1,5-2 saat yapıyorum canım zaten günde 3 kez falan uyumuş oluyor gündüz toplam gece maşallah daha uzun uyuyoruzmelankolik arkadasim yavrunun bir gun ş uyuyo uyanma saatlerini yazar misin
Genel de bebekler aynı zamanlarda olurmuş
Ben saat olarak tam düzen oturmuştum ki misafir geldi
Aslında es geçmiyorum canım mesela öğlen 1 buçukta uyandı diyelim 2 buçuğa kadar beslenme gaz çıkarma altını alma oluyor 3 buçuk ya da 4 e kadar uyanık duruyor 4 te uyursa 7 gibi kalkıyor uyku aralarını tam uyandığı saatten hesaplıyorum8 de uyumasi gereken uykusunu es geçirtirip 11 e aksatiyosun oyuzden de uyku uzun oluyor
Ben 9 buçukta uyuyor 1 e kadar
Uyanıyor emip tekrar yatiyor 4 e kadar
Sonra geri 5 bucukta yatiyor ama artık uzun uykular degil kısa uykular uyuyor ki seninki kısa uykulari gündüz olan 2 saatle birlesmis
Dediğim gibi uyuma saatleri ayni bizim uyutmamiza gore saatler farklilik2 gösteriyor
al benden de o kdrCanım 2,5 ayda bebeklerle ilgili öğrendiğim en önemli şey gününün diğer günüyle aynı olmaması. Bizimki de bakıyorsun hiç uyumuyor, başka bir gün de hiç uyanmadan uyuyor. Sürekli değişiyorlar yani.
Evet canım uykusunda da bir rutin var dediğin gibi. Gündüz yattığı yer çok karanlık değil gece gündüz kavramını öğrensin diye çok karanlık olmaması gerekiyormuş ama çok aydınlıkta değil o zaman da rahatsız oluyor uyumuyor. Kalın perdeyi çekiyorum o şekilde güzel uyuyor@melankolik_85 arkadaşım gündüz yattığı yer karanlikmi aydınlık mı?
Kızlar ben uykusununda bi rutin olduğunu düşünüyorum o saati kacirdinmi uyumuyor vede huzursuz hareketsiz oluyor
16 saat uyymasi gereken bir çocuk 9 saatlik uykuyla duramaz bence
2 saatte bir sagman gerekiyormuş bahar gece dahil. yoksa dedigin gibi sut bitiyorBenim süt gitti iyice gögüs ucum yara oldu bölündü nerdeyse iyileşsin diye emmeyi azaltıp mamaya yüklendik şimdi sürekli mama.30ml ancak çıkıyor süt. Sağıyorum günde bir iki defa belki artar. 2-2.5saate bir mama verir oldum gündüz gece daha düzenli nasıl çoğalacak süt yeniden ve gögüs ucu aldım onu kullanamadık nasıl iyileşecek.
Serum fizyolojik sıkip biraz bekletiyorum sonra cekiyorum geliyor banyo yaptirincada cikar canimKizlar bebeginizn burnunj nasil aciyorsunuz.fizyolojik sikiyorum.ama mukus icinde goruyorum ama cikartamiyorm disari.buruno gibi benedordan aldik ama ceksemde gelmiyor beceremiyorm
Otri bebe kullanıyorum canım çekince geliyor zatenKizlar bebeginizn burnunj nasil aciyorsunuz.fizyolojik sikiyorum.ama mukus icinde goruyorum ama cikartamiyorm disari.buruno gibi benedordan aldik ama ceksemde gelmiyor beceremiyorm
Zamanla bebek uyumadıkça eşinde ikna olur canım ama gündüz loş ortamda uyutun çokta karanlık olmasın diyor uzmanlar ama sen bilirsinBenim ev fazlasıyla güneş gördüğü için güneşlik yetmiyor fon perdemde yok kendimce karanlık yapma ya caliscam bugün
Uyku danışmanlarına göre karanlık ortamda uyumali gubduzde olsa
Eşimi perde konusunda ikna edemiyorum ne okutaam ne izletsem izleteyim malesef anasinin lafina inaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?