- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.421
Hippin normalinde bizde de arada kusuyordu. Combioticte hiç kusmadı.Şimdi kaç günlük? Hangi mamayı kullanıyosun? Bazı mamalar yaramıyor mesela ben önce evolvia sonra sma gold kullandım onlarda çok daha fazla konusuyordu
Şimdi hipp kullanıyorum diğerlerinden daha iyi gibi ama kusması bitmedi tabi az içsel bile kusuyor peki seninki sızıntı şeklinde mi yoksa fışkırtarak mı kusuyor? Fışkırarak olunca iyi değilmiş
Bebeğin dikkat etmeye incelemeye başladıysa gösterip anlatabilirsin. Kartlar siyah beyaz ve kırmızı. 4 aya kadar koyu renkleri görebiliyorlarmışBebek zeka kartları kaç aylık bebeklerle başlanıyor ki egitime
Ne güzel nekadarlik oldu kızınBizim kızda kahkaha atmaya basladı :)agzı cok akıyor bu aralar elleri agzından cıkmıyor alıncada sınırlenıyo cok erken degıl mı dıs ıcın boyle olan var mı? Zeka kartları falan ben oyle seylerı hıc almadım gerek duymadım faydası oluyor muymuş
Benim bebeğimde hatta bazen iki elini sokuyor ağzına :) huysuz oluyor dediğin gibi o ara. almana gerek Yok kendinde yapabilirsin, bebeğin dikkatini çekiyor, göz ve beyin gelişimi için faydalı. Aynı zaman da sen anlatıyorsun hem kelimeleri duymuş oluyor hem de aynı anda bir çok duyu çalışmış oluyorBizim kızda kahkaha atmaya basladı :)agzı cok akıyor bu aralar elleri agzından cıkmıyor alıncada sınırlenıyo cok erken degıl mı dıs ıcın boyle olan var mı? Zeka kartları falan ben oyle seylerı hıc almadım gerek duymadım faydası oluyor muymuş
zaten bir anlık bır kahkahaydı sonra gelmedı 2 aylık olduk canım :)Ne güzel nekadarlik oldu kızın
Benim kızım sadece gülümsüyor obile dünyalara değer huzurluyum mutluyum
hımm bende videolar izletiyorum erken dıye dusunuyodum bı bakayımBenim bebeğimde hatta bazen iki elini sokuyor ağzına :) huysuz oluyor dediğin gibi o ara. almana gerek Yok kendinde yapabilirsin, bebeğin dikkatini çekiyor, göz ve beyin gelişimi için faydalı. Aynı zaman da sen anlatıyorsun hem kelimeleri duymuş oluyor hem de aynı anda bir çok duyu çalışmış oluyor
Videolar için çok çok erken değil mi canım, orada sürekli görüntü değişken ve çok fazla ışıklı. Gözleri için çok uygun değil sanki bi danış istersen.hımm bende videolar izletiyorum erken dıye dusunuyodum bı bakayım
telden parlaklığı en az seviyede en fazla bır dk zaten canım oyle cok hareketli seyler degıl bu soyledıklerım renkleri falan öğreten videolar gıbıVideolar için çok çok erken değil mi canım, orada sürekli görüntü değişken ve çok fazla ışıklı. Gözleri için çok uygun değil sanki bi danış istersen.
Ben 1 aylikken basladim canimBebek zeka kartları kaç aylık bebeklerle başlanıyor ki egitime
Bizimde agzimiz akiyor normal bir donem sanirim bebekler icin.zeka kartlarini gosterdigimde dikkatle bakiyor onlara bakip sesler cikartiyor beyin gelisiminde etkiliBizim kızda kahkaha atmaya basladı :)agzı cok akıyor bu aralar elleri agzından cıkmıyor alıncada sınırlenıyo cok erken degıl mı dıs ıcın boyle olan var mı? Zeka kartları falan ben oyle seylerı hıc almadım gerek duymadım faydası oluyor muymuş
Ben Doğumdan sonra kendim için dememiştim canım çok etkili oldu bende sonra bebişte de faydalı olduğunu gördüm ilk gündem beri biz gazımızı onunla çıkarıyoruz çok etkili gerçekten :))Kizlar bebeginde kabizlik problemi olan varsa eger kayisi cayi icin bebeginizi emzirince onada geciyor rahatca yapiyor gun icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?