2017 Eylül Anneleri

Kızlar süt için elimden geleni yiyorum yapı olarak boğazı büyük insan değilim tabak tabak yiyecek oyuzden az ama sık yiyorum bebegim 1 saatte anca emiyor şimdi uyuyor ama bakalım kaç dakika uyucak 1 saat uyuyup uyandığı çok olugor

Gogusumun bosalmasi olayini daha anlayamadım acaba göğüs bosalinca meme ucu yumusuyormu ilk emzirdigim meme ucu yumusak ikincisi sert uyarılmış gibi. Mantık olarak acaba boşalan göğüs sonuk yumusak bosalmayan kalkkik ve sert mi oluyor ki ne dersiniz
bu arada 28 gunluk olduk günler saatler nasıl geçiyor belirsiz bi takvim varsa o benim için kizim oluyor

yemekten daha cok su yapıyor bende sutu canım bellı bır sure sonra gogusler ılk bastakı gıbı dolmuyor zaten ama emdıkce gelıyor benım sırtımdan cekılıyor hissedebiliyorum yanı emerken üretiyormus sadece gecelerı doluyor benımkıler uzun sure emmezse yoksa gun ıcınde bos gıbı ama emerken gelıyor

Kızlar uyandı 1saat dolunca uyanıyor gazi var desem çıkartmaya çalışıyorum çıkmıyor
Şimdide emiyor tamamen doymuş olsa emmezdi sanırım kendimi böyle avutuyorum

Kızlar uyandı 1saat dolunca uyanıyor gazi var desem çıkartmaya çalışıyorum çıkmıyor
Canim daha 28 gunlukmus bebegin su anda sadece aciktigi icin emmiyor kendini guvende hissetmek icinde emiyor zamanla 2 saate sonra 3 saate cikar bu sure.yetmiyor yada doymuyor olarak dusunme

Canim daha 28 gunlukmus bebegin su anda sadece aciktigi icin emmiyor kendini guvende hissetmek icinde emiyor zamanla 2 saate sonra 3 saate cikar bu sure.yetmiyor yada doymuyor olarak dusunme
Kizlar genel olarak 2. Ay daha mi az sıklıkta ve daha az sürede emiyorlar?

Canım emdikten sonra bile sürekli aranıyorsa doymuyor olabilir. Bir de benim bebeğim çok az çiş yapıyordu gün içinde en fazla 3 kere bez değiştiriyordum. Çişi de çok yoğun turuncu rengindeydi. Kristal gibiydi ben öyle anladım sütümün yetmediğini. Sende bezine dikkat et istersen canım emin olamıyorsan

Kızlar sorunu buldum kuzum doymuyor gece uyumada sıkıntı yok gündüz sıkıntıliydi bugün mama verdik misil misil uyudu .
Sutumu 5dk sagdim 10 cc ye yakın çıktı bi gögusum. Gündüz dinlenemiyorum 1 saat uyuyor bende o arada evi toparliyorum. Uyumuyirym dinlenemiyorum oyuzden süt yetmiyor kuzuma ben buna kanaat verdim

Sabah bi mama vercem uyusun diye o yatın da bende yatcam.bakslum sabah nasıl bir gün olacak durum buysa dinlenmemek mi dengsli beslenmemek mi

canım gündüz uyumuyor zaten eger gündüz uyursa gece uyumaz bu seferde yanı yavas yavas günduzlerı uyanık kalmaya başlıyor bız sadece ıkı ya da bır kere uzun uyku uyuyoruz gunde onun dısında 10 15 dk uyku hep bosyere mama verme derım cunku o dönemlerde benımde sutum az gıbı geliyordu mama verirsen senı emmeyı azaltır bu sefer gogsun uyarılmaz sutun azalabilir benden tavsiye

hanımlar bende adet duzensizliği var 3 ayda bir oluyorum neredeyse 2 aylıkda evliyim ekim 1 hastalandim 6 bitti eczaneden ovulasyon testi istedim kadin beni yanlis anlayin erken gebelik testi vermis bende ilk defa yapicagimdan farketmesen yapdim ve 2. cizgi cok silik cıkdı 3 gun sonra 5 tl gebelik testi aldim onda da hic birsey cikmadi bu ne anlama geliyor ?

C anım gündüz uyumuyor zaten eger gündüz uyursa gece uyumaz bu seferde yanı yavas yavas günduzlerı uyanık kalmaya başlıyor
Cümlesini anlayamadım canım
Gündüz uyumamasi normal mı
Gündüz böyle uyumasini kabul mu etmeliyim edersem bu iyi bisiy mi yani demek

Kızlar sab simplex gaz ilacı kullanan varmı? Çok gazı var ya mememde bile durmuyor gaz yüzünden
kullananlar günde kaç kere ne kadar kullanıyorsunuz? Bide sma gold kullanıyorum ama acaba o da mı etki ediyor gaz yapmayan bi mama yok mu?

Aptamil kulkanırken babası sma mama almış deiştirdik yavrum bir hafta kaka yapamadı gaz çıkaramadı.nedenini ilk başta anlayamadık gece gündüz ıkındı durdu yapamadı, uykusuz perişan oldu.eczacı fitil verdi onunla rahatladı kabus gibiydi.yeniden aptamile döndük ve anne sütü aralarda vetebildiğim kadarıyla normale dönmeye başladı.her çocukta farklı olabilir ama bizim bebeğimize hiç yaramadı sma mama.

Normal canım artık düzen oluşmaya başlıyor huysuz degılse eger uyutmak ıcın zorlama mesela benım bebegım artık sabah yedide kalkıyor sonra bı saat uyuyor uyanıyor aksama kadar belkı bır kere daha 1-2 saat uyuyor gerı kalan zamanda uykusu geldikçe 10 15 dk uyuyup uyanıyor bu cok normal bebegın gece uyuyorsa gunduz uyumamasıda normal artık geceyle gunduzu ayırt edıyo

Ben kullandım onun dısında 4 5 tabe baska ılacta kullandım hıc fayda gormedım Dr gunde uc kere 5 damla yazdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…