- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
- 23
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.261
en ince agiz bezini kaynamis sogumus suya batiriyorum parmagima dolayıp silmeye calisiyorum heryere erismiyor ama oldugu kdr artkYavrularinizin agzinin icini temizlemek gerekiyormu ,sizler temizliyomusunuz?
yemekten daha cok su yapıyor bende sutu canım bellı bır sure sonra gogusler ılk bastakı gıbı dolmuyor zaten ama emdıkce gelıyor benım sırtımdan cekılıyor hissedebiliyorum yanı emerken üretiyormus sadece gecelerı doluyor benımkıler uzun sure emmezse yoksa gun ıcınde bos gıbı ama emerken gelıyorKızlar süt için elimden geleni yiyorum yapı olarak boğazı büyük insan değilim tabak tabak yiyecek oyuzden az ama sık yiyorum bebegim 1 saatte anca emiyor şimdi uyuyor ama bakalım kaç dakika uyucak 1 saat uyuyup uyandığı çok olugor
Gogusumun bosalmasi olayini daha anlayamadım acaba göğüs bosalinca meme ucu yumusuyormu ilk emzirdigim meme ucu yumusak ikincisi sert uyarılmış gibi. Mantık olarak acaba boşalan göğüs sonuk yumusak bosalmayan kalkkik ve sert mi oluyor ki ne dersiniz
bu arada 28 gunluk olduk günler saatler nasıl geçiyor belirsiz bi takvim varsa o benim için kizim oluyor
Canim daha 28 gunlukmus bebegin su anda sadece aciktigi icin emmiyor kendini guvende hissetmek icinde emiyor zamanla 2 saate sonra 3 saate cikar bu sure.yetmiyor yada doymuyor olarak dusunmeKızlar uyandı 1saat dolunca uyanıyor gazi var desem çıkartmaya çalışıyorum çıkmıyor
Şimdide emiyor tamamen doymuş olsa emmezdi sanırım kendimi böyle avutuyorum
Canım günü gününü tutmuyor. Önceki gün (pazar günü) gündüz toplasan iki saat uyumamıştır. Hep kucaktaydı. Dün de gündüz neredeyse hiç uyanmadan uyudu. Maximum 5 saat ayakta kalmıştır o da emme ve bez değişimi filan yani. Bir de ağlama seansı var tabi 2-3 saatlik. Toplam 5 saat ancaktır. Yemesi de tuhaf önceki gün öğlene kadar 200 cc ancak içmiştir ama öğleden sonra üç saatte 300 cc gömdü. Dün bugün emmek aklına bile gelmedi. Ben emzirmesem aç kalırdı ki normalde saat başı yese hoşuna giden bir çocuk. Tuhaf yani saati saatine uymuyor.
yemekten daha cok su yapıyor bende sutu canım bellı bır sure sonra gogusler ılk bastakı gıbı dolmuyor zaten ama emdıkce gelıyor benım sırtımdan cekılıyor hissedebiliyorum yanı emerken üretiyormus sadece gecelerı doluyor benımkıler uzun sure emmezse yoksa gun ıcınde bos gıbı ama emerken gelıyor
Kizlar genel olarak 2. Ay daha mi az sıklıkta ve daha az sürede emiyorlar?Canim daha 28 gunlukmus bebegin su anda sadece aciktigi icin emmiyor kendini guvende hissetmek icinde emiyor zamanla 2 saate sonra 3 saate cikar bu sure.yetmiyor yada doymuyor olarak dusunme
canım bızım bellı olmuyor bazen cok acıkıyor sureklı saatte bır emıyor bazen hıc emmek ıstemıyo gögüstede öyle uzun sure kalmıyo zaten en fazla 15dk falan 53 günlüğüzKizlar genel olarak 2. Ay daha mi az sıklıkta ve daha az sürede emiyorlar?
Heyecanı ve gözlerinin içinin gülmesi o kadar güzel ki. Maşallah senin bonibonuna daAman kotu olmasında :) tam ses cıkmıyor ama gulusun sonu duyuluyo esneme sesı gıbı cok komık gelıyo ya nasıl hosuna gıdıyor ses cıkıyo diyede :)
Bizimkinin de saatleri tutmuyor. Bazı saatlerde daha çok emiyor. Süt miktarına göre emme süresi değişebiliyor. Rutin bi şey yok yani.Kizlar genel olarak 2. Ay daha mi az sıklıkta ve daha az sürede emiyorlar?
Canım emdikten sonra bile sürekli aranıyorsa doymuyor olabilir. Bir de benim bebeğim çok az çiş yapıyordu gün içinde en fazla 3 kere bez değiştiriyordum. Çişi de çok yoğun turuncu rengindeydi. Kristal gibiydi ben öyle anladım sütümün yetmediğini. Sende bezine dikkat et istersen canım emin olamıyorsanKızlar uyandı 1saat dolunca uyanıyor gazi var desem çıkartmaya çalışıyorum çıkmıyor
Şimdide emiyor tamamen doymuş olsa emmezdi sanırım kendimi böyle avutuyorum
saol canım Rabbim hepimizin bebeklerini nazardan korusunHeyecanı ve gözlerinin içinin gülmesi o kadar güzel ki. Maşallah senin bonibonuna da
canım gündüz uyumuyor zaten eger gündüz uyursa gece uyumaz bu seferde yanı yavas yavas günduzlerı uyanık kalmaya başlıyor bız sadece ıkı ya da bır kere uzun uyku uyuyoruz gunde onun dısında 10 15 dk uyku hep bosyere mama verme derım cunku o dönemlerde benımde sutum az gıbı geliyordu mama verirsen senı emmeyı azaltır bu sefer gogsun uyarılmaz sutun azalabilir benden tavsiyeKızlar sorunu buldum kuzum doymuyor gece uyumada sıkıntı yok gündüz sıkıntıliydi bugün mama verdik misil misil uyudu .
Sutumu 5dk sagdim 10 cc ye yakın çıktı bi gögusum. Gündüz dinlenemiyorum 1 saat uyuyor bende o arada evi toparliyorum. Uyumuyirym dinlenemiyorum oyuzden süt yetmiyor kuzuma ben buna kanaat verdim
Sabah bi mama vercem uyusun diye o yatın da bende yatcam.bakslum sabah nasıl bir gün olacak durum buysa dinlenmemek mi dengsli beslenmemek mi
Aptamil kulkanırken babası sma mama almış deiştirdik yavrum bir hafta kaka yapamadı gaz çıkaramadı.nedenini ilk başta anlayamadık gece gündüz ıkındı durdu yapamadı, uykusuz perişan oldu.eczacı fitil verdi onunla rahatladı kabus gibiydi.yeniden aptamile döndük ve anne sütü aralarda vetebildiğim kadarıyla normale dönmeye başladı.her çocukta farklı olabilir ama bizim bebeğimize hiç yaramadı sma mama.Kızlar sab simplex gaz ilacı kullanan varmı? Çok gazı var ya mememde bile durmuyor gaz yüzünden
kullananlar günde kaç kere ne kadar kullanıyorsunuz? Bide sma gold kullanıyorum ama acaba o da mı etki ediyor gaz yapmayan bi mama yok mu?
Gunu gununu kutmuyor canim bazen daha uzun sure emiyor bazen az.bazen 2 3 saat emmiyor bazen yarim saat sonra aciktigi oluyorKizlar genel olarak 2. Ay daha mi az sıklıkta ve daha az sürede emiyorlar?
Normal canım artık düzen oluşmaya başlıyor huysuz degılse eger uyutmak ıcın zorlama mesela benım bebegım artık sabah yedide kalkıyor sonra bı saat uyuyor uyanıyor aksama kadar belkı bır kere daha 1-2 saat uyuyor gerı kalan zamanda uykusu geldikçe 10 15 dk uyuyup uyanıyor bu cok normal bebegın gece uyuyorsa gunduz uyumamasıda normal artık geceyle gunduzu ayırt edıyoC anım gündüz uyumuyor zaten eger gündüz uyursa gece uyumaz bu seferde yanı yavas yavas günduzlerı uyanık kalmaya başlıyor
Cümlesini anlayamadım canım
Gündüz uyumamasi normal mı
Gündüz böyle uyumasini kabul mu etmeliyim edersem bu iyi bisiy mi yani demek
Ben kullandım onun dısında 4 5 tabe baska ılacta kullandım hıc fayda gormedım Dr gunde uc kere 5 damla yazdı banaKızlar sab simplex gaz ilacı kullanan varmı? Çok gazı var ya mememde bile durmuyor gaz yüzünden
kullananlar günde kaç kere ne kadar kullanıyorsunuz? Bide sma gold kullanıyorum ama acaba o da mı etki ediyor gaz yapmayan bi mama yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?