2017 Eylül Anneleri

Canım bebekler zaten ihtiyacı olan sütü ilk 5 dakikada alıyormuş. 15 dakikada da göğsü boşaltıyormuş

Ben bazen pompa ile göğsümü boşaltmak zorunda kalıyorum. İlk 5 dakikada sütun 3/4 ü geliyor, kalan 1/4 10-15dkda ancak çıkıyor. Çünkü kalan kısım damla damla geliyor. Süt hızlı gelmediği için yutkunma sesi duymaman normal.

Bu atak süreçlerinde az mi yoksa cokmu uyuyor?bizimki 6. Haftalik,bugun hep 15 er dk uyuyup uyandi,yarim saat uyudugu hic olmadi,emmeside azaldi offf
Canım günü gününü tutmuyor. Önceki gün (pazar günü) gündüz toplasan iki saat uyumamıştır. Hep kucaktaydı. Dün de gündüz neredeyse hiç uyanmadan uyudu. Maximum 5 saat ayakta kalmıştır o da emme ve bez değişimi filan yani. Bir de ağlama seansı var tabi 2-3 saatlik. Toplam 5 saat ancaktır. Yemesi de tuhaf önceki gün öğlene kadar 200 cc ancak içmiştir ama öğleden sonra üç saatte 300 cc gömdü. Dün bugün emmek aklına bile gelmedi. Ben emzirmesem aç kalırdı ki normalde saat başı yese hoşuna giden bir çocuk. Tuhaf yani saati saatine uymuyor.

Benim oğlumda
Benim oğlumda aynı şekilde dün sabah 7 de kalktı akşama kadar uyumadı uykuya dalıyor 5dk sonra uyanıyor bugunse her emmeden sonra uyudu gece ayaktayız gibi gözüküyor.

Yaa bızımkıde oyle gelmiş gecmıs bızım atak demekkı dunden berı agular cıglıklar ucusuyo :)

Ellerini keşfediyormuş öyle, birde diş yerleri bazen kabarırmış. Öyle zamanlarda ellerini soğuk suyla yıkayıp damaklarına masaj rahatlatıyormuş kuzuları
damağına hıc bakmadım canım daha cok erken ya

canım önce ilk süt geliyor o bıtıyor ardına ıkıncı sut gelıyor daha fazla o daha besleyici yaglı ıkı kere geliyor yanı bende oyle oluyor

Bebegim bugun tam bir aylik oldu
Asisini vurulduk huzursuz olmadi sukur.gogusleri sismis sut toplamis dedi ebe.birde arasira nefesini toparlayamiyor nefessiz kalip boguluyormus gibi ses cikariyor emdikce.burnu tikali degilkende.annem kucuk nefesini toparlamiyor normal dedi ama bir aylik oldu hala ayni.olan var mi oyle.ilk kontrolunda doktorada danisacam

Dün bizim de kontrolümüz vardı 7 günlüken süt toplamıştı Annem ovmak lazım dedi dr.kesinlikle ovmayın enfeksiyon olur dağılır dedi dokunmadık bir kaç gün içinde geçti kendiliğinden, eskiler ovulur desede dokunmamak gerekiyormuş.ses sürekli çıkarıyor neden ve neresinden geliyor bilemedim.burnunu temizledim biraz geçti ama gece genelde kaka yspamadığı için ıhhlıyor.ağlıyor iç çekiyor. Hergün birşey keşfediyoruz bebişte:)

Bıngıldak ne zaman kapanır bilen var mı?2-3 aylık mı? 1aylık benimkisi ve bıngıldak kapanmamış d vitamini ihmal etme dedi.

Bıngıldak ne zaman kapanır bilen var mı?2-3 aylık mı? 1aylık benimkisi ve bıngıldak kapanmamış d vitamini ihmal etme dedi.

Ablamın oğlu 11 aylık oldu bıngıldağı hala kapanmadı hergün d vitamini vermesine rağmen...
Doktor 1,5 yaşına kadar normal demişti

Aynen.her hafta birsey cikartiyor minnak

Benim kuzum da 41 günlük oldu çok şükür....şu gaz sancıları beni bitiriyo rezene ve kimyon kaynatıp içirdim
Siz bu karışımı günde kaç kere veriyosunuz hanımlar?
Om-x diye bitkisel bi şurup varmış iyi geldiğini söylüyolar onu alıp denemeyi düşünüyorum

Yaa bızımkıde oyle gelmiş gecmıs bızım atak demekkı dunden berı agular cıglıklar ucusuyo :)

Direk geçiş yapmışsa ne mutlu sana. Baya çektirdi bizimki. Bir de iğneler vuruldu filan gerisini düşün yani.

Direk geçiş yapmışsa ne mutlu sana. Baya çektirdi bizimki. Bir de iğneler vuruldu filan gerisini düşün yani.

bı gun boyunca uyumadı gece uyudu sonrakı gunde sabah aksam hep uyudu bende uyku duzenı oturmaya calısıyor sanıyordum sonra bı anda boyu attı vay kuzum ya ıgne olacak kadar mı kotu oldu gecmıs olsun

bı gun boyunca uyumadı gece uyudu sonrakı gunde sabah aksam hep uyudu bende uyku duzenı oturmaya calısıyor sanıyordum sonra bı anda boyu attı vay kuzum ya ıgne olacak kadar mı kotu oldu gecmıs olsun
Yok çok şükür. Yanlış ifade ettim. Aşıları bu döneme denk geldi malesef. Senin bebiş de sesli gülmeye başladı mı? Bayılıyorum yaa kahkaha atmasına

Yok çok şükür. Yanlış ifade ettim. Aşıları bu döneme denk geldi malesef. Senin bebiş de sesli gülmeye başladı mı? Bayılıyorum yaa kahkaha atmasına
Aman kotu olmasında :) tam ses cıkmıyor ama gulusun sonu duyuluyo esneme sesı gıbı cok komık gelıyo ya nasıl hosuna gıdıyor ses cıkıyo diyede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…