- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.221
uzamış sarılık anne sütü sarılıgı oluyor canım genelde benım yegenlerde de oldu ıkı uc ay suruyor ılla ıkı saatte bır emzırmene gerek yok uyanıyorsa eger oyle bılıyorum zamanla gecıyor artıkBebegim bir aylik.sariligi daha gecmedi 7 cikti.ne zmana kadar suruyor ve ne kadar cc sut icirmem lazim.bazen emmiyor sagip veriyorm 60 cc anca cikiyor.2 saatte bir emzirmeye calisiyorm
Canım bir çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon at. İçir bebeğine birkaç damla. Ben denemedim ama deneyenler faydasını görmüş. Benimki de 3 gün yapamamıştı. Rezene ve kayısı çayı içtim emzirdim. Birkaç saat içinde yaptı. Bir de doktorumuz mamasına bir iki damla zeytinyağı damlat demişti. O da iyi geldi bizeBebeğinde kaka yapamama sorunu olan var mı?3.gün ağlama arttı buyüzden çok huzursuz eczacı fitil önerdi kullanmadık. Mama değiştirmiştik oyüzden oldu sanırım. Yavrum çok sancı yapıyor sanırım yapamıyor kakasınu ıkınıyor gaz bırakıyor ama yok yarın doktora gideceğiz bu geceyide bir atlatabilirsem
Bizimki 48 saat yapamamıştı mama değiştirince. Emzirmeden önce çay kaşığına zeytin yağı koyup göğüs ucuma sürdüm. Yani bir iki damla ya vardır ya yoktur. İşe yaramıştı.Bebeğinde kaka yapamama sorunu olan var mı?3.gün ağlama arttı buyüzden çok huzursuz eczacı fitil önerdi kullanmadık. Mama değiştirmiştik oyüzden oldu sanırım. Yavrum çok sancı yapıyor sanırım yapamıyor kakasınu ıkınıyor gaz bırakıyor ama yok yarın doktora gideceğiz bu geceyide bir atlatabilirsem
canım kac gunluk bebegın benımkıde oyle bu aralar sureklı gogsumde olmak ıstıyo ayrılınca huysuzlanıyo bıde agzı akmaya basladı hafiften bırazda basında sıcaklık oluyor dıs yerleşme agrısı oluyormus erken cıkacaksa eger bakalım gorucem erken mı cıkacakBizim ufaklık 4-5 gündür çok huysuz. Resmen yapışık yaşıyoruz. Hasta mı, şu mu oldu, bu mu oldu diye düşünürken dün akşam bebeklerde büyüme atağı diye bi şey denk geldi internette. Söylenen huysuzlukların hepsi var. En azından ne olduğunu anladığım için içim rahatladı. Sizinle de paylaşmak istedim. Belki bebeklerinizin ani değişimini ve hasta olup olmadığını anlamanıza yardımı olur diye.
64 günlük. Sadece beni bırakmamak değil. Her akşam 5-8 arası kolik gibi kızarana morarana kadar ağlıyor, gündüz kucakta uyuyor ve yerine koyunca uyanıyor. Uyku süreleri de en fazla yarım saat filan. Bugün mesela beşten önce kakasını yaptı, karnını doyurdum ama 5.30 da yine başladı. Ne yaparsam yapayım susmuyor. Bir tane bile gaz çıkamadığı halde saat 8 olunca Susup uyuyor. Öyle bariz bir salya olayı filan yok bizde.canım kac gunluk bebegın benımkıde oyle bu aralar sureklı gogsumde olmak ıstıyo ayrılınca huysuzlanıyo bıde agzı akmaya basladı hafiften bırazda basında sıcaklık oluyor dıs yerleşme agrısı oluyormus erken cıkacaksa eger bakalım gorucem erken mı cıkacak
Nurse Harvey bitkisel takviye kullaniyorum,o zaman rahat yapiyorBebeğinde kaka yapamama sorunu olan var mı?3.gün ağlama arttı buyüzden çok huzursuz eczacı fitil önerdi kullanmadık. Mama değiştirmiştik oyüzden oldu sanırım. Yavrum çok sancı yapıyor sanırım yapamıyor kakasınu ıkınıyor gaz bırakıyor ama yok yarın doktora gideceğiz bu geceyide bir atlatabilirsem
bızımkıde 50 günlük canım bızımde sabaha karsı gaz sancımız oluyor uyurken aglıyo tam oturmasada gunde ıkı kez sadece uzun uyuyo dıger zamanlar bes dk bes dk gogsumde dalıyo koyunca saatlerce uyumus gıbı uyanıyo tekrar bu aralar kaka yapamama sorunumuz basladı bıraz zor yapıyor gunde bır ya da ıkı ye dustu ondan sanırım huysuzluguda sureklı huy degıstırıyorlar64 günlük. Sadece beni bırakmamak değil. Her akşam 5-8 arası kolik gibi kızarana morarana kadar ağlıyor, gündüz kucakta uyuyor ve yerine koyunca uyanıyor. Uyku süreleri de en fazla yarım saat filan. Bugün mesela beşten önce kakasını yaptı, karnını doyurdum ama 5.30 da yine başladı. Ne yaparsam yapayım susmuyor. Bir tane bile gaz çıkamadığı halde saat 8 olunca Susup uyuyor. Öyle bariz bir salya olayı filan yok bizde.
Bizimki 2 gunde bir 3 gunde bir yapiyor.zeytinyagla karnini ovun birkacdamla agzina verin ilk zamanlar sikintiliydik denedik ertesi gun yapmistiBebeğinde kaka yapamama sorunu olan var mı?3.gün ağlama arttı buyüzden çok huzursuz eczacı fitil önerdi kullanmadık. Mama değiştirmiştik oyüzden oldu sanırım. Yavrum çok sancı yapıyor sanırım yapamıyor kakasınu ıkınıyor gaz bırakıyor ama yok yarın doktora gideceğiz bu geceyide bir atlatabilirsem
Benimde ağzı çok akıyor ve sürekli ellerini emmek istiyorcanım kac gunluk bebegın benımkıde oyle bu aralar sureklı gogsumde olmak ıstıyo ayrılınca huysuzlanıyo bıde agzı akmaya basladı hafiften bırazda basında sıcaklık oluyor dıs yerleşme agrısı oluyormus erken cıkacaksa eger bakalım gorucem erken mı cıkacak
aynen canım bızde de oyle ellerini agzından zor cekıyorumBenimde ağzı çok akıyor ve sürekli ellerini emmek istiyor
Bizimkinin de önceden sabah 5-6 gibi başlıyordu. Karnına havlu ısıtıp koymak ve sancılandığında karnını ovmam epey işe yarıyordu. Büyüdükçe kaka sayısı azalıyor.bızımkıde 50 günlük canım bızımde sabaha karsı gaz sancımız oluyor uyurken aglıyo tam oturmasada gunde ıkı kez sadece uzun uyuyo dıger zamanlar bes dk bes dk gogsumde dalıyo koyunca saatlerce uyumus gıbı uyanıyo tekrar bu aralar kaka yapamama sorunumuz basladı bıraz zor yapıyor gunde bır ya da ıkı ye dustu ondan sanırım huysuzluguda sureklı huy degıstırıyorlar
Yerim onun mutluluğunu bizim yerimize de kokla annesi :)Günler süren büyüme atağımızın meyvelerini bugün görmeye başladık çok şükür. Oğlumuz ses çıkarabildiğini keşfetti. Yaklaşık iki saattir sesler çıkarıp mutlu mutlu gülümsüyor
Ellerini keşfediyormuş öyle, birde diş yerleri bazen kabarırmış. Öyle zamanlarda ellerini soğuk suyla yıkayıp damaklarına masaj rahatlatıyormuş kuzularıaynen canım bızde de oyle ellerini agzından zor cekıyorum
Hepimiz cahiliz :) ilk zamanlar tazyikli akıyor ya muhtemelen o yüzdendir. Hemen bitmez süt benceAh kızlar kizlar 23 günlük kuzum uyumak istemiyor gündüzleri çok perişanim
Size bisiy sormak istiyorum kuzumun yutkunma sesini duyuyorum bir goguste 5 dk yutkunma sesi geliyor sonra bitiyor bu yutkunma sesinin kesilmesi sütun bittigi anlamına mı geliyor cahilligime verin
Bu atak süreçlerinde az mi yoksa cokmu uyuyor?bizimki 6. Haftalik,bugun hep 15 er dk uyuyup uyandi,yarim saat uyudugu hic olmadi,emmeside azaldi offfGünler süren büyüme atağımızın meyvelerini bugün görmeye başladık çok şükür. Oğlumuz ses çıkarabildiğini keşfetti. Yaklaşık iki saattir sesler çıkarıp mutlu mutlu gülümsüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?