2017 Eylül Anneleri

Kızlar kasik agriniz oluyor mu,batma gibi böyle sanki.bir de genelde sol tarafımda oluyor arada sağ tarafimda .cevremdekilerde erkek mi yoksa diyorlar.sol öyle olurmus.bir oglum var.once saglikli olsun tek arzum o ama allah icimden geceni de biliyor yani bir kizim olsa cok. Sevinirim

Kızlar bugün 4+6 yım. Bir şey danışmak istiyorum size 5 saatlik otobüs yolculuğu yaparak annemlere gitmek istiyorum ancak bir sakıncası olur mu diye de düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

Kızlar kasik agriniz oluyor mu,batma gibi böyle sanki.bir de genelde sol tarafımda oluyor arada sağ tarafimda .cevremdekilerde erkek mi yoksa diyorlar.sol öyle olurmus.bir oglum var.once saglikli olsun tek arzum o ama allah icimden geceni de biliyor yani bir kizim olsa cok. Sevinirim
Canım benım de sol tarafımda agrı oluyor ozellikle yurudugum zaman inşallah zamanla geçer çok endişeleniyorum.

Günaydın kizlar ben de hamileyim ama sevinemiyorum beta değerlerimde anormallik var ve doktor pek hoşuna gitmediğini söyledi. 2 yıldır çocuk istiyoruz bu ay asilama yapildi ilk testimde sevinçten havalara uçtum ama şimdi korkuyorum.
Beta hcg değerlerim
11 ocak 127
13 ocak 274
18 ocak 786
21 Öcal 956
Artış var ama az bu da iyi bir şey degilmis:KK43:
bazen bıraz gerıden gıdebılır. gec döllenme olmus olabilir. artısın normal. sadce son artısta hafıf azalma olmus. doktorlar artısta kı %70 normal karsılıyorlar. sen başka doktora gıt canım. senı bosuna korkutmus. fena degıl artısın

Günaydın kizlar ben de hamileyim ama sevinemiyorum beta değerlerimde anormallik var ve doktor pek hoşuna gitmediğini söyledi. 2 yıldır çocuk istiyoruz bu ay asilama yapildi ilk testimde sevinçten havalara uçtum ama şimdi korkuyorum.
Beta hcg değerlerim
11 ocak 127
13 ocak 274
18 ocak 786
21 Öcal 956
perşembe doktora gidersen keseni görürsün canım. hiç korkma

Beta hcg değerlerim
11 ocak 127
13 ocak 274
18 ocak 786
21 Öcal 956
bence hic stres yapma herzmn hayirlisini dile inşallah allahin izniyle bu sefer gidişinde hayirli haberlerle gelirsin

Sa arkadaslar araniza yeni katildim bende rabbim nasip ederse bebegimi eylulde kucagima alacagim size birsey danismak istiyorum 7 haftalik hamileyim de su an grip baslangici var en hafif nasil atlatabilirim

benımm bugun 6+3 4-5 gündür iyice fenalaştım. ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum. dün doktora gıttım idrar ve kan sonuclarıma baktı. kendı doktorumun saatı doldugu için acilden sonuca baktırdım . kendı doktorum yatış verebilirim sonucuna göre demişti ama acildekiler gerek yok dedi. çok kötüyüm serum verın barı dedım ama vermedıler. ben de aksam özel hastaneye gittim. zaten özelerde devlet anlaşmalı ya sadece muayene ucretı verıyrusn ben 42 tl verdım. serum verdıler bıraz kendıme geldım. bugün sabahta ilk defa kustum kustuktan sonra ıyıleşmeye başladım. baktım iyiye gidiyrum ama minnacık bir iyişme hemen patates yeim. kaynamıs ve bol tuzlu midemi doldursun diye sonra 1 kase yogurt yedım içine minicik pekmez koydum.

bu arada 1 kesme sekerı ye canım. kan şekerın düşerse o da fenalaştırır ben nedense o kaar kötüydüm ki bunları düşünemedim. bugun bır şeker yıyınce resmen toparladım. sonuclarıma kendım baktım. doktorlar sorun yok ıyısın dyorlar ama vucudum karbonhıdrat su ve şeker kaybetmiş onu anlayınca hemen patates+yoğurt+ 1 kesme şeker yedım baktım ıyıce toparladım. şimdi 1 patates daha yyecegım. gunlerdır 1 lokma yıyecek durumda degıldım bugun eşimden ekmek arası yeşil bir şeylerde istedim.onuda yedim. ekmek arası marul maydanoz salatalık şimdi düne göre çok iyiyim. biraz önce midem başlar gıbı odu şimdi hafıften bulanıyor o yzden tekrar patates ve ekmek arası yeşillik tekrar yyecegım

sana tavsiyem 1 serum iste mutlaka. serumda ilaç veremıyorlar sadece vitamin veriyorlar ama o kendini toplamana yardımcı olur.
sen şimdi su kaybetmiş olabiirisn ve eminim içemez haldesin. tahmin ediyorum. benı bunlar toparladı canım. sende dene

bırde bana doktor 1 ılac verdı ama onu ıcmemle kusmam bır oldu o yuzen bugun bıraz daha ıyı olmamı ona baglamıyorum. yınede bıtkısel ve ıcınde vıtamın olan bır mıde bulantı ilacıymıs
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım benim :) ben çok fazla kustuğum için haftada birkaç kere serum alıyorum. Haşlanmış patates dışında hiçbir şey yiyemiyorum. :KK43:

• Beğen
Reactions: iiz
X