- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.021
Bebegim 25 gunluk,anne sütünü kolay sindiriyor ,mama verince sancılaniyor,bilmiyorumki napim?ya aç kalacak ya sanci çekecek offf
Bebeğin kaç günlük? Benimkine 60 cc verince aranıyor hala istiyor ama gazı da çok bebeğine göre miktar değişiyor sanırım ben biberonla veriyorum avent kullanıyorum hem sütümü sağıyorum hemde mama veriyorum onu geceleri sadece...
Valla benim göğüs uçlarımda çok kötü acıyor elektrikli pompayla idare ediyorum o da acıtıyor tabi ama bebek daha çok acıtıyor
İnşallah hemen iyileşir canım zor gerçekten Allah şifa versinKullaniyorum,gogsude fırsat buldukca açık bırakıyorum
Kullandığın mamayı değiştir istersen canım belki mamadandırBebegim 25 gunluk,anne sütünü kolay sindiriyor ,mama verince sancılaniyor,bilmiyorumki napim?ya aç kalacak ya sanci çekecek offf
Bebegim 25 gunluk,anne sütünü kolay sindiriyor ,mama verince sancılaniyor,bilmiyorumki napim?ya aç kalacak ya sanci çekecek offf
Aynen bizim durum. Mama verince ıkına ıkına bi hal oluyo yavrum. İki gündür yine vermek zorunda kaldım ve nerdeyse 48 saat kaka yapamadı yineBebegim 25 gunluk,anne sütünü kolay sindiriyor ,mama verince sancılaniyor,bilmiyorumki napim?ya aç kalacak ya sanci çekecek offf
Canım bebeğin aranmıyor gazı olduğu için oyle yapıyor ac dıye daha cok verince daha çok gaz oluyor bende bazen sağıp veriyorum sureklı kusuyor çok gazı var bebeğimin ilaçlar fayda etmiyor yavrum kıvranıp duruyor
Bebeğin kaç günlük? Benimkine 60 cc verince aranıyor hala istiyor ama gazı da çok bebeğine göre miktar değişiyor sanırım ben biberonla veriyorum avent kullanıyorum hem sütümü sağıyorum hemde mama veriyorum onu geceleri sadece...
Valla benim göğüs uçlarımda çok kötü acıyor elektrikli pompayla idare ediyorum o da acıtıyor tabi ama bebek daha çok acıtıyor
Bizde tesadüfen bebelac aldık marketten bende memnun kaldım çok gaz yapmadı ama bende arada sırada mama veriyorumKızlar mama olarak bebelac en az gaz yapan dıger mamalar agır gelıyo galiba bebeklere bebelac gold var o guzel once bı normalını deneyın belkı ıyı gelır ben ıkı uc gunde bır mama verıyorum bazen hıc fark hıssetmıyoruz
Amin,gaz için önereceginiz damla surup vs varmi?İnşallah hemen iyileşir canım zor gerçekten Allah şifa versin
Kullandığın mamayı değiştir istersen canım belki mamadandır
Mama dokunuyor olabilir canm
benimkide 27 günlük kendi sütümü de versem hep sancılanıyor
Sen hangi mamayı kullanıyorsun? Bide verdiğin cc kaç bilmiyorum ama belki fazla geliyodur
İstersen ölçüyü biraz azalt belki daha kolay sindirir
Aptamil iyi dediler onu aldikAynen bizim durum. Mama verince ıkına ıkına bi hal oluyo yavrum. İki gündür yine vermek zorunda kaldım ve nerdeyse 48 saat kaka yapamadı yine
Biz de mamaya başladığımızda 3 gün yapamamıştı canım doktor 1 haftaya kadar normal dedi gazını çıkartabiliyorsa. Mamaya ilk başlandığında olabiliyormus bir hafta içinde düzen kuruyorlar alisiyorlar zaten. Biz de öyle olduAynen bizim durum. Mama verince ıkına ıkına bi hal oluyo yavrum. İki gündür yine vermek zorunda kaldım ve nerdeyse 48 saat kaka yapamadı yine
Metsil iyi geliyor canım sub diye bir damla varmış kullananlar memnun ama ben kullanmadım bir de biogaia var o da iyi. Ben daha çok rezene ve kayısı çayı içiyorum o kısa süre sonra rahatlatıyor bebeğimi. Bir de kiraz çekirdeği kemeri var o da baya iyi geliyormuş e bebekte falan var dene istersenAmin,gaz için önereceginiz damla surup vs varmi?
Ben de evolvia kullanıyorum canım 3 gün sadece kakasını yapamadı o kadar. gaz olarak falan hiç sıkıntı yaşamadık. 3 gün sonra kakası da düzene oturdu zaten. Sma çok iyi ama bir anda çocuğu sisirebiliyor çok kısa zamanda çok kilo yapıyor. Beslemekten çok kilo yapıyor yaniAptamil iyi dediler onu aldik
Forumlara simdi baktim evolvia ve sma en iyisi diyolar
Benim sütüm yetmiyor mecbur mama veriyorum canım. Biz de 27 günlüğüz 90-100 arası içiyor. Ben bir emziriyorum diğer öğünde mama veriyorum. Mama verdiğim zaman sutumu sağıyorum azalmasın çoğalsın diye. Emzirirken de hem sağdığımı, hem mememi veriyorum anca yetiyorGünde 2yada 3defa emzirebiliyorum yara oldu çünkü mama aptamil kullanıyoruz doğduğundn itibaren ve 2saate bir acıkıyor gecede 2saate uyanıyor ve 60ml yada 90ml arası içiyor. Çok değil mi yetişeöiyorum.okadar Toz mama zararlı olmaz mı.daha 17günlük. Sağlık ocağı mama verme çocuk dr. Yavaş Yavaş bırak dedi ama ağlıyor giysisini eldiveni emiyor. Bilemiyorum ne yapayım?
Evolvianın anti koliğini denedik berbattı malesef. Hipin combiotic idare ederAptamil iyi dediler onu aldik
Forumlara simdi baktim evolvia ve sma en iyisi diyolar
Bende bi gogsumu sagıyorum,çünkü ucu param parçaBenim sütüm yetmiyor mecbur mama veriyorum canım. Biz de 27 günlüğüz 90-100 arası içiyor. Ben bir emziriyorum diğer öğünde mama veriyorum. Mama verdiğim zaman sutumu sağıyorum azalmasın çoğalsın diye. Emzirirken de hem sağdığımı, hem mememi veriyorum anca yetiyor
Ben varım,her gün ağlayarak emziriyorum,26 gün oldu gecmedi,lansinoh,garmastan,specta mam phyto,zeytinyagi,kantaron yagi hepsini denedim gecmedi,şu an karabaş otu kaynattim onu sürdüm bakalim fayda edecekmi??gidip bepanthen de alacam,onuda deneyecem,bi gögsum gene idare eder,ağlayarakta olsa emziriyorum ama digeriyle onuda yapamiyorum,cocugun agzina verecek gücüm cesaretim yok ,3 gundur ondan sadece sağıyorumBebegim 18 gunluk.mastit olmustum hala gecmedi dr antibiyotik yazdi bitti.emzirirken ilk canim.gidiyor acidan.sonra alisiyorum ama o ilk emmesi zulum gibi.goguslerim yumusattim surekli sagip emziriyorum ama hala o acisi gecmedi.tersten emzirmw duydum iki gundur deniyorm ayni aciyor.yasiyan var mi boyle
Emdikce bebek çoğalıyormuş canım. Ben de neler yaptım ama ikisinden toplam 60 çıkıyor anca. Boza bana biraz iyi geldi bir de lactamil var o çok arttırıyor sütü. Benim hiç yoktu bunlarla 60a kadar çıktı. Bir de tahin pekmez çok işe yarıyor. Ama en çok lactamil arttırdı. Ben mamada verdiğim için emzirme süresi uykusuyla beraber 5 saatte bir oluyor. O yüzden ben mama verdiğim zaman sagiyorum 2 saatte bir falan göğsüm boşalmış oluyor onun da faydasını gördüm. Benim çok sütüm vardı başta baya akıyordu ama sağlık ocağındaki doktora canım sıkıldı üzüldüm biraz anında gitti sütüm. Üzüntü çok etkiliyor cidden. Uyumakta sütü arttırıyor canım. Bir de bira mayası tableti varmış kullananlar 2 günde faydasını görmüş ama çocuğa çok gaz yapıyor dediler ondan kullanmadım ben. Bir de bir şişesi 85 lira falan biraz pahalı geldi açıkçasıBende bi gogsumu sagıyorum,çünkü ucu param parçaasla onla emziremiyorum,diger gögsümden emziriyorum,sağdıgımıda iciriyorum anca yetiyo,hala agzini açıp kapatiyorsa aranıyorsa arada mamada veriyorum,rezillik çektigim,sütüm bi cok bi az,bazen yaralı gögüsten sadece 20cc çıktıgi oluyor,gelde ağlama süt artsin diye incir kaysı hoşafi,malta icecegi,humana still tea,dereotu falan tüketiyorum ama bi düzene oturmadi,süt genede az,ilerleyen aylarda çoğalırmi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?