- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #4.981
Bol bol su ıcın kızlar ben ne zaman suyu azaltsam sut azalıyor mama vermek zorunda kalıyorum su cok artırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yaa. Günlük ortalama 3-3.5 litre su içiyorum ki çaylar filan hariç. En az 1 litre de onlar vardır. Sonuç bazı günler baya bi az oluyor.Bol bol su ıcın kızlar ben ne zaman suyu azaltsam sut azalıyor mama vermek zorunda kalıyorum su cok artırıyor
hadi ya kişiden kişiye değişiyor o zaman gelmiyor diyede stres yapmayın hersey olacağına varır sımdıkı bebeklerın yarısı mamayla buluyor zatenYok canım yaa. Günlük ortalama 3-3.5 litre su içiyorum ki çaylar filan hariç. En az 1 litre de onlar vardır. Sonuç bazı günler baya bi az oluyor.
Canım bira mayası tableti varmış o baya iyi geliyormuş hatta kullananlar birkaç gün kullanıp bırakıyorlarmis çok süt yaptığı içinMerhabalar güzel anneler. Benim de artık süt problemim var malesef. Bi anda kendi kendine azaldı. Sinir, stres, hastalık vs de yok çok şükür. Neden böyle oldu anlamadım. Gündüz mümkün olduğunca onunla birlikte uyuyorum. Bir iki gün üzüm artırdı ama şimdi o da işe yaramıyor. Bitkisel çay, humana süt çayı, incir, üzüm, hurma, tahin pekmez bir sürü şey yiyorum her gün ama düzelme yok malesef. Hatta gün geçtikçe daha da azalıyor. Sizde durumlar nasıl? Size iyi gelen şeyler var mı?
ama daha 20 gunluk,şimdi emzik biberon verirsen karmaşa yaşar ,memeyi emmeyi istemez diyor doktorlaren fazla 20 dk canım gogusun ıyı olana kadar oyle yapıyosa emzık vermeyı dene istersen
Lansinoh,garmastan ,phyto kullandim ,yarıklar ve çatlaklar iyice derinleşti bilmiyom kremler daha mi beter yapıyor ya da yumuşatıyor???tükendim artik,acıdan emzirirken kaskati kesiliyorum,uyanmasin hep uyusun emzirmek zorunda kalmayayim diye dua eder oldum,mama vermeyeyim biberon kullanmayayim,emzik vermeyeyim diye direniyorum ama ömrümden ömür gittiKrem olarak bir de medela purelan varmış canım onu da kullananlar çok memnun hepsi
Ben hem emzik veriyorum hem mama veriyorum canım benim ki emmeyi bırakmadı ama silikon uçla emziriyorum belki onun da etkisi vardırama daha 20 gunluk,şimdi emzik biberon verirsen karmaşa yaşar ,memeyi emmeyi istemez diyor doktorlar
O zaman silikon uçla emzir canım her emzirmeden sonra kremle. Benimkinden kan akıyordu artık resmen o şekilde düzeldi. Hala da silikon uçla emziriyorum gayet güzel emiyor en az 40 dakika falan. İstersen dene. Memeyi direk ağzına vermedigin için daha çabuk iyileşiyor bir de ben kalkan kullanıyorum ucu camasira degmiyor o da baya iyi geldi bana 1 haftada iyileştiLansinoh,garmastan ,phyto kullandim ,yarıklar ve çatlaklar iyice derinleşti bilmiyom kremler daha mi beter yapıyor ya da yumuşatıyor???tükendim artik,acıdan emzirirken kaskati kesiliyorum,uyanmasin hep uyusun emzirmek zorunda kalmayayim diye dua eder oldum,mama vermeyeyim biberon kullanmayayim,emzik vermeyeyim diye direniyorum ama ömrümden ömür gitti
aslında 4 kez veriyordum mama 50 ml fln ama aksamlari artik surekli agliyor gaz sancisindan 7 de basliyor bazen 8 gece 1.30 a kdr o arada yemiyor 2 ogun atliyor aglamaktan. o yuzden gunde 2 kez mama veriyorum. gunduz de uyuyor ztn cok kalkip ta emmiyor. 47 gunluk olduk cnm.Ben debi de mama verme diye kafa ütüleyenler var ki onlara deli oluyorum. Sanki keyfimizden veriyoruz. iki ablamda hiç mama kullanmadan çocuk büyüttü. İçlerinde en rahatı yerinde olan da benim. Genetik desem değil demek ki. VitaMalt sipariş ettik. Bir de onu denicem. İnşallah işe yarar. Günlük ne kadar mama veriyorsun ve bebeğin kaç günlük oldu?
tahinin üzerindeki yagi sur diyenler var ben denemefim de sen bilirsin bi sur istersenLansinoh,garmastan ,phyto kullandim ,yarıklar ve çatlaklar iyice derinleşti bilmiyom kremler daha mi beter yapıyor ya da yumuşatıyor???tükendim artik,acıdan emzirirken kaskati kesiliyorum,uyanmasin hep uyusun emzirmek zorunda kalmayayim diye dua eder oldum,mama vermeyeyim biberon kullanmayayim,emzik vermeyeyim diye direniyorum ama ömrümden ömür gitti
Ben hem emzik veriyorum hem mama veriyorum canım benim ki emmeyi bırakmadı ama silikon uçla emziriyorum belki onun da etkisi vardır
Silikon uçla sadece memenin ucunu emmiş oluyor,kahverengi kısmı kavramış olmuyor,görüntü de emiyor süt içiyor gibi görünüyor ama aslinda icraat yok bebek memeyi tam boşaltamiyor dediler,cokta hava yutuyormuşO zaman silikon uçla emzir canım her emzirmeden sonra kremle. Benimkinden kan akıyordu artık resmen o şekilde düzeldi. Hala da silikon uçla emziriyorum gayet güzel emiyor en az 40 dakika falan. İstersen dene. Memeyi direk ağzına vermedigin için daha çabuk iyileşiyor bir de ben kalkan kullanıyorum ucu camasira degmiyor o da baya iyi geldi bana 1 haftada iyileşti
Ben doktora sordum canım önemli olan o sütü alması dedi zaten ucun içinde de süt oluyor yani gayet emiyor canım. Çok hava yuttugunu da sanmıyorum çünkü bizim çok fazla gaz sıkıntımız olmadı hiç. Ben 2 memeyi birden veriyorum 2 sini de tam boşaltıyor canım boşaltmadan bırakmıyor. Bana da öyle demişlerdi ama benim meme ucumda yok çok o yüzden mecbur silikon uç denemek zorunda kaldım bende öyle problemler olmadı zaten bebek emmese memede süt birikir sertleşir mastit olur bende öyle bir sıkıntı olmadı emiyor yani ama yine de sen bilirsinSilikon uçla sadece memenin ucunu emmiş oluyor,kahverengi kısmı kavramış olmuyor,görüntü de emiyor süt içiyor gibi görünüyor ama aslinda icraat yok bebek memeyi tam boşaltamiyor dediler,cokta hava yutuyormuş
yok canım hem emiyor hem emzik kullanıyorum bazen göğsümde ağlıyor hem emerek uyuyum hemde süt gelmesin istiyor o zaman emzik veriyorum hemen uyuyo emerek yanı simdilik sıkıntı olmadıama daha 20 gunluk,şimdi emzik biberon verirsen karmaşa yaşar ,memeyi emmeyi istemez diyor doktorlar
Bize 2 aylikken dediler cuma gunu gidecegiz doktora o zaman yapilacakKIzlar kalça çıkığı testine götüren var mı ? Benim bebeğim 50günlğl oldu 45günden itibaren yapılıyormuş. Ama 2 aylığı bi geçse öyle mi götürsem diyorum kararsız kaldım.
Beni de ebe aradı yaptırdın mu diye de. Ben 2aylığı bekleyeyim dedim.Bize 2 aylikken dediler cuma gunu gidecegiz doktora o zaman yapilacak
bizi de 60 gunlukken cagirdilarKIzlar kalça çıkığı testine götüren var mı ? Benim bebeğim 50günlğl oldu 45günden itibaren yapılıyormuş. Ama 2 aylığı bi geçse öyle mi götürsem diyorum kararsız kaldım.
max 60 ccKızlar benimkide çok gazlı ya alttan çıkarmakta çok zorlanıyor kıvranıp duruyor hele geceleri o saatler geçmek bilmiyoraranızda kimyon kaynatıp içiren var mı?
Göğüslerimde hala iyileşmedi 25 gün oldu nedir çektiğimiz
Bide size bişey daha sormak istiyorum siz bebeğinize bir defada kaç cc süt içiriyosunuz? Ben sütümü 80 cc sağıp veriyorum bir defada az mı sizce?
Dün gece 100 cc mama verdim çok rahatsız oldu gazdan uyuyamadı acaba fazla mı verdim sizce?
max 60 cc
70 yemedi daha mama da ayni sekilde
kusuyor oldugu gibi fazla gelince. 25 gunluk bebek 80 mi yiyor maşallah biz 47 gunluguz