• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

maşallah canım 10 cm kadar beklemiyolar mı ille

Beklerler ama kızım sabırsız çıktı azcık ıkınınca sedyede hooop hasta bakıcının eline doğdu :) tam doğumhaneye alıcaklardı doğum başladı dediler ama dayanmadı teyzesi çok minik çıktı yani hemen miniş :))

Beklerler ama kızım sabırsız çıktı azcık ıkınınca sedyede hooop hasta bakıcının eline doğdu :) tam doğumhaneye alıcaklardı doğum başladı dediler ama dayanmadı teyzesi çok minik çıktı yani hemen miniş :))
Maşallah
Sağlıkla, güzel günlerde büyüsün.gözünüz aydın olsun.:emir_bebek:

maşallah canım ya darısı başıma bekleyen bütün arkadaşlara ben de 4 de kontrole gideceğim duş falan aldım belki çatı muayenesi yapar diye çok tedirginim uyku uyumadım gece benim oğlum da kolayca çıkar inşallah ben de de var çıkmış ucu basur gebelikte oldu kabızlıktan ıkınırken şişer dedi ablam bilmiyorum artık

Kızlar hemoroidden konuşmuşsunuz benim de doğumdan sonra başladı ve inanılmaz Çan'ımı yakıyor ve kanıyor. Kendiliğinden geçer mi ? Öncesinde hiç böyle bi derdim yoktu

Uyku sorunu yaşıyor musunuz uykuya dalmakta güçlük erken uyanma vb gibi ben olu gibiyim 4 den beri ayaktayım uyuyamadım gece de 11.30 da girdim yatağa 2 ye geliyordu gözüm dalmış 4 de kalktım yine uyku yok sersem sersem geziniyorum inşallah gün için de uyurum
Geceleri 2-3 saat anca uyuyorum,onun dışında ya tv izliyorum ya da kitap okuyorum,uykusuzluk canımı sıkıyor,gün icindede sinirli,agresif,herşeye ağlayan biri oldum,kendim bile kendimi çekemiyorum,şirret biri oldum ben:(

Amin canım evet ikinci benim suni sancı aldım ama açılma çabuk oldu. Evde suyum gelmişti zaten hastaneye gittiğimde 3 cm di 8 cm le doğurdum :) darısı sana olsun kucağıma aldığımda sancı ağrı hepsi geçmişti
Aminnn,benimki de sizinki gibi hızlıca ilk ıkınmada dogsa keşke,daha ne isterim!Suni sancı normal sancıya göre çok daha beter degil mi?10 üzerinden puanlayın desem normal sancıya kaç,suni sancıya kaç puan verirsiniz?

İyiyim canım hafif ağrım var o da hemoroit vardı bende onun ağrısı. Zaten ikinci doğumum az çok başıma gelecekleri biliyordum :) sabah ben uyurken su azcık geldi ona uyandım bende üstüme kaçırdım sandım yok artık uyurken dedim kendi kendime çünkü oğlumda suyum falan gelmedi hastanede hallettiler. Ayağa kalktım bişey yok geri yattım 1 saat uyumuşum tekrar kalktığımda baya boşaldı hemen hazırlandım annemi eşimi kuzenimi aradım 10 a kadar bekledim bebek hareketlerinde azalma geldi bana tırstım hemen atladık gittik. İlk muayenede açıklık 3 cm di hemen Lavman yapıldı sonra suni sancıyla 7 cm oldu benim nabız yavaşladı sancıyı kestiler yoksa hemen doğururdum. Akşam 5 gibi kızım doğumhaneye yetişemedi sedyede hasta bakıcının eline doğdu :) kordonu kesmeden kucağıma verdiler mutluluk oğlumu ve kızımı kucağıma aldığım andır daha fazla hiçbirşey beni mutlu etmedi edemez darısı sana ve tüm arkadaşlara olsun dualarım sizinle...
Lavman cok mu zor?

Geceleri 2-3 saat anca uyuyorum,onun dışında ya tv izliyorum ya da kitap okuyorum,uykusuzluk canımı sıkıyor,gün icindede sinirli,agresif,herşeye ağlayan biri oldum,kendim bile kendimi çekemiyorum,şirret biri oldum ben:KK43:
aynı bugün sersem gibiyim valla rahat yatamamak uyuyamamak çok kotu

Naptın canım kontrolün vardı bugün?
bal yanak oğlum u gördüm kanal dan kafasını çıkarmış yüzünü gördük :) akıntı vardı söyledim işte kanalları temizlediğini söyledi haftaya perşembe randevu aldım ama o zaman a kadar görüşürüz büyük ihtimal yakın dedi :) bakalım hayırlısı

bal yanak oğlum u gördüm kanal dan kafasını çıkarmış yüzünü gördük :) akıntı vardı söyledim işte kanalları temizlediğini söyledi haftaya perşembe randevu aldım ama o zaman a kadar görüşürüz büyük ihtimal yakın dedi :) bakalım hayırlısı
Ne güzel, darısı başıma kaç kilo olmuş oğluşun.

Aminnn,benimki de sizinki gibi hızlıca ilk ıkınmada dogsa keşke,daha ne isterim!Suni sancı normal sancıya göre çok daha beter degil mi?10 üzerinden puanlayın desem normal sancıya kaç,suni sancıya kaç puan verirsiniz?

Valla normal sancının 2 kat şiddetlisi diyim aslında bekleyip açılma daha fazla olsun isterdim ama suyum gelince bebek riske girmesin diye gittim hemen normal sancı 10 üzerinden 10 suni yede hadi 5 diyelim o da hızlandırıp fazla uzatmadığı için. Ama korkmayın ben oğlumda da suni sancı aldım dayanılmayacak kadar olsa ikinci bebeği asla yapamazdım ki benim acı eşiği düşük

Kızlar hemoroidden konuşmuşsunuz benim de doğumdan sonra başladı ve inanılmaz Çan'ımı yakıyor ve kanıyor. Kendiliğinden geçer mi ? Öncesinde hiç böyle bi derdim yoktu

Canım benim doğum sonrası 3.günüm biri ceviz kadar biri fındık kadar benzetme kötü oldu ama bu şekilde tarif edebildim inanılmaz ağrı yapıyor kanamadı öylece kaldı oturamıyorum üstüne batikon yaptım gazlı bezle pansuman yani hafif azaldı acı

maşallah canım ya darısı başıma bekleyen bütün arkadaşlara ben de 4 de kontrole gideceğim duş falan aldım belki çatı muayenesi yapar diye çok tedirginim uyku uyumadım gece benim oğlum da kolayca çıkar inşallah ben de de var çıkmış ucu basur gebelikte oldu kabızlıktan ıkınırken şişer dedi ablam bilmiyorum artık

İnşallah kolay olur doğumun canım evet benimde hamilelikte çıkıyor oğlumda da çıktı ıkınırken şişti benimki duruyor öyle dikişler im değil bu basur beni mahvetti dikkat et doğum sonrası batikon la yıka gazlı beze döküp pansuman yap sürekli.

Arkadaşlar çati muayenesi olup ta kahverengi akıntısı olan oldu mu 37+1 im bugün alttan baktılar öğleden beri kahverengi akıntım var ebe muayeneye bagli dedi ama bu saat oldu hala az az geliyo
Bende bugun yaptird acayip aci cektim ama akinti falan olmadi.ama normal diyolar kahverengi akinti icin moralini bozma

2 gundur gidiyoruz kontrole.doktor israrla normal dogum yaptirmak istiyo bana.bebek hareketi iyi,sivisi iyi kordonu iyi falan diye.en son ptesiye kadar bekleme karari verdik ptesiye kadar sanci gelmezse ona gore hastaneye yatircak .bende 10 aylik dogmusum bizim ailede genetik sanirim .merakla bekliyoruz suan.oglumuzda pek nazli cikti

canım ne yaptın gittin mi bekliyor musun

sen ne yaptın gittin mi doktora sizleri merak ettim yazmadınız bir daha :)

Valla normal sancının 2 kat şiddetlisi diyim aslında bekleyip açılma daha fazla olsun isterdim ama suyum gelince bebek riske girmesin diye gittim hemen normal sancı 10 üzerinden 10 suni yede hadi 5 diyelim o da hızlandırıp fazla uzatmadığı için. Ama korkmayın ben oğlumda da suni sancı aldım dayanılmayacak kadar olsa ikinci bebeği asla yapamazdım ki benim acı eşiği düşük
Normal dogumda nefesi nasıl alıp veriyosun,özel bi teknik varmi?Ikınma aşamasına geldigini kendinde hissediyor musun yoksa doktor ıkın deyince mi ıkınmaya başlıyorsun?Sancı çekerken hep ayakta mı oluyosun,yürüyormusun,ya da ne bileyim çömelip kalkıyormusun?

Back