• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kızımla kavuştum Allah a şükürler olsun. 2900 gram 38+3 te geldi. Sabah 10 da geldim 16:30 da doğum yaptım. Suyum zaten evde gelmişti geldiğimde açıklık 3 cm di ama suyum gelince hemen aldılar antibiyotik yaptılar su geldiği için bebek enfeksiyon kapmasın diye. sadece Lavman yapıp suni sancı verdiler. Son 1 saati zordu geri kalan hiç korkmayın.Hepinize hayırlı doğumlar.Darısı sizlere olsun sağ salim...
Allah anali babali büyütsün,sizin ikinciydi degil mi?ondan daha kolay olmuştur

niye erken baktılar canım sancın mı vardı ben yarın 39 dan gün almaya başlayacam bana bakmadılar daha kurcalamadılar yani
Bebeğin suyunda ve hareketlerinde azalma var diye poliklinik doktoru dogumhaneye gönderdi beni 2 defa baktilar hem ebe hem doktor. 2. Doktor suyu yeterli nst dr normal yapilacak bisey yok dedi. Ama hareketleri hala çok belirgin değil evet var ama yok gibi hissediyorum ve az yarin özel deko doktorumu aricam bu saat oldu hala rengi açılmamış sümüksü çok koyu yeşil kahve karışımı bişey

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kızımla kavuştum Allah a şükürler olsun. 2900 gram 38+3 te geldi. Sabah 10 da geldim 16:30 da doğum yaptım. Suyum zaten evde gelmişti geldiğimde açıklık 3 cm di ama suyum gelince hemen aldılar antibiyotik yaptılar su geldiği için bebek enfeksiyon kapmasın diye. sadece Lavman yapıp suni sancı verdiler. Son 1 saati zordu geri kalan hiç korkmayın.Hepinize hayırlı doğumlar.Darısı sizlere olsun sağ salim...
Çok sevindim sana ve bebeğine Allah sağlık sıhhat güç versin.Darısı bizim başımıza.öykü su kızımıza sevgiler :KK200:

Masallah gözünüz aydın inşallah darısı bizimde başımıza sağ sağlıklı

maşallah canım çok sevindim darısı bize inşallah Allah dayanma gücü versin inşallah atlattın sen de :) allah analı babalı büyütsün :)

Bebeğin suyunda ve hareketlerinde azalma var diye poliklinik doktoru dogumhaneye gönderdi beni 2 defa baktilar hem ebe hem doktor. 2. Doktor suyu yeterli nst dr normal yapilacak bisey yok dedi. Ama hareketleri hala çok belirgin değil evet var ama yok gibi hissediyorum ve az yarin özel deko doktorumu aricam bu saat oldu hala rengi açılmamış sümüksü çok koyu yeşil kahve karışımı bişey
normal de yoktu onlar kurcalayınca bakınca mı oldu canım belki duruşundan hissetmiyorsundur ihmal etme sor yine inşallah birşey yoktur

hic dedikleriyle kilosu tutmamış 15 gün önce 3 kilo dediler demistin bu bebiş içerde 15 gün hic mi kilo almadı doğdu maşallah 2900 gram demekki yanlış ölçüyolar

hic dedikleriyle kilosu tutmamış 15 gün önce 3 kilo dediler demistin bu bebiş içerde 15 gün hic mi kilo almadı doğdu maşallah 2900 gram demekki yanlış ölçüyolar
Bende ona takıldım banada geçen hafta 2880 demişti haftaya doğum var rakamlar hiç uyuşmuyor yinede sağlıklı olsunlar da.

Slm arkadaşlar, İNŞALLAH bebekleimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız.bebegim 36 haftalık suyunda azalma olmuş yarın kontrol eder gideceğim. Böyle problemi olan var mı.

Slm arkadaşlar, İNŞALLAH bebekleimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız.bebegim 36 haftalık suyunda azalma olmuş yarın kontrol eder gideceğim. Böyle problemi olan var mı.
bol su tüket benim gibi kendimi biraz zorluyordum 3 lt içiyordum bana da 31 i suyun biraz fazla ama tehlikeye sokacak kadar değil karnının sivriligi ondan dedi ben de 1.5 litreye düşürdüm suyu sana sezeryanla alalım der yarin büyük ihtimalle görürsün inşallah düzelir

bol su tüket benim gibi kendimi biraz zorluyordum 3 lt içiyordum bana da 31 i suyun biraz fazla ama tehlikeye sokacak kadar değil karnının sivriligi ondan dedi ben de 1.5 litreye düşürdüm suyu sana sezeryanla alalım der yarin büyük ihtimalle görürsün inşallah düzelir
Sağol canım. Evet suyu 4 litreye kadr içmeye çalışıyorum. Demekki suyu ok içmenin faydası oluyor.
Dün havuç suyuna da başladım. Armut da iyi geliyormus. Bu benim ikinci bebeğim sezeryan oldum bu da sezeryan olur. Beklicez artık yarın ne derse

Sağol canım sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz
Ben acil olarak doğum yaptığım için araştıracak fırsatım olmadı. Doğumdaki erkek hemşire çocuğunun mama yemediğini filan anlatıyordu. Başka bir hemşire de humana ve hipp markalarının organik olduğunu filan söyledi. Ben de hipp aldım. Bir de sezaryenden sonra iyileşmenin en iyi yolu bolca yürümeye çalışmak. Ben saat başı yürüdüm hatta 24 saat dolmadan kendi isteğimle ayrıldım hastaneden. Bebeğim başka hastanede küvezde olduğu için onun ziyaret saatine gittim.

Back