- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #4.701
Eşine tatlı dille anlat:"ben zaten canımla uğraşıyorum,yeterince stresli ve endişeliyim,doktoru da dinlemekten başka çaremiz yok,lütfen bana şu aşamada yardımcı ol,yoksa dengemi yitirecem"falan de tehdit etşehir dışına gidip kac gün kalacak?şu aşamada seni yalnız bırakmasın,en cok ihtiyaç duyulan zaman bu zaman,yanında kim kalacak?Bugün sonuçlar için gittim sabahtan çok az sancı hissettim.nst de sancı çıkıyor ara ara.ve çatı muaynesi yaptılar.açılma yok.ama bebek karın gelişimi bir haftadan fazla geri görünüyormuş. Haftada 2defa kontrol dedi.hala normal doğum diyorlar ama heran gidebilirim.eşim çok saygısız ve anlayışsız sürekli kontrolmü olur ultrason nst cihazı tehlikeli zorla sakatlayacaklar çocuğu yok doğurtacaklar.dr gelmesi zor ise bi kaç gün yatın hastanede takip edelim dedi.çıktık eve geldik.sancı artarsa gelin dedi.sanırım stressten sancıda.eşim yüzünden moralim çok bozuldu.doktor konuştu ama anlamakta zorluk çekiyor yada işine gelmiyor.pazartesi olmadı gider yatarım hastaneye. Zaten iş için şehirdışına gidecek.