Ya ben ara ara,çok agladiginda,huysuzlandiginda bebegi kundaklayacam,özellikle kolik bebekler icin yapılması gereken şeylerin başında kundaklamak,yan yada yüz üstü yatırmak,hafif sallamak geliyor.Tamam 24 saat kundaklamam ama uykuya geçerken ,uyurken kundaklanması iyi olur,bebekler anne karnında sıkışık şekilde durmaya zaten alışıyor dolayısıyla kundak onu bunaltmaz, tam aksine ilk zamanlar eli kolu serbest olunca uykudayken korkup irkilip uyanabiliyormuş.alış veriş olayini ben agustosta tamamladim,o zaman bende dogum eylul sonu olacak kalın zıbın ya da tulum alsam mi diye bakındım ama aksi gibi her yerde ince şeyler vardı,sezonu degil diye kalın hicbirsey yoktu,şimdi reyonlara yavaştan koymuşlardir ama bu seferde benim alışverişe hiç çıkasım yok,hatta bu göbekle evden bile çıkasım yok
yelek almıştım onu koydum çantaya,iki penye battaniye aldim,birde kalın alsam 3 tane olacak fazla olmaz mi?mama ve süt çayı bende almadim,süt sagma pompasida almadim hepsini dogduktan sonra eşim gider alır hemen,pompada sadece marka araştırdim o kadar.off bi dogurabilsem hepsi hallolurda işte olay dogurmakta