2017 Eylül Anneleri

Herkese merhaba. Benim tostikler ikiz olmasalardi 2.Eylul dogum tarihleriydi ama Allah saglikla nasip ederse tek hamislerden biraz erken doguracagim. Yine de eylül annesi sayilirim diye dusunuyorum malum ayni haftalardayiz. Umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi..

Bu arada benim ilk beta hcg degerim 250 cikmisti. doktorumun bana soyledigi bu deger 1500 olana kadar keseyi goremeyecegimizdi. Hocam ona gore hesap yapip cagirdi beni ve gorduk tostikleri. Yani degeriniz daha yukselmediyse gorunmez hemen endiselenmeyin.. evet biliyorum zaman gecmek bilmiyor :)

Herkese merhaba. Benim tostikler ikiz olmasalardi 2.Eylul dogum tarihleriydi ama Allah saglikla nasip ederse tek hamislerden biraz erken doguracagim. Yine de eylül annesi sayilirim diye dusunuyorum malum ayni haftalardayiz. Umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi..
Hayirli olsun canim insallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz

Kızlar merhaba.beni de aranıza kabul eder misiniz?bugün sağlık ocağında test sonucumu öğrendim.sonuç 524 çıktı.3-4 haftalık hamileymisim.sat 21 aralık.tahmini dogum 27 eylül gözüküyor.sizce kadin diguma ne zaman gitmeliyim.alttan muayane olmak istemiyorum.hangi hafta gitsem kese kalp atışını duyabilirim.

• Beğen
Reactions: iiz
Kızlar merhaba.beni de aranıza kabul eder misiniz?bugün sağlık ocağında test sonucumu öğrendim.sonuç 524 çıktı.3-4 haftalık hamileymisim.sat 21 aralık.tahmini dogum 27 eylül gözüküyor.sizce kadin diguma ne zaman gitmeliyim.alttan muayane olmak istemiyorum.hangi hafta gitsem kese kalp atışını duyabilirim.

Hayirli olsun oncelikle. Ilk haftalar cok kucuk oldugundan ustten ultrason ile keseyi bile gormek cok zor ki kalp atisi yine bir o kadar. Eger alttan ultrasonla ilgili cok buyuk bir problemin yoksa gidip bu guzel duyguyu yasamani tavsiye ederim. 6. Haftayi doldurduktan sonra iyi bir dr ile hersey de yolundaysa minik kalbi gorup duyarsin. Illa ustten dersen daha beklemen gerekli diye biliyorum nacizane.

Hayirli olsun oncelikle. Ilk haftalar cok kucuk oldugundan ustten ultrason ile keseyi bile gormek cok zor ki kalp atisi yine bir o kadar. Eger alttan ultrasonla ilgili cok buyuk bir problemin yoksa gidip bu guzel duyguyu yasamani tavsiye ederim. 6. Haftayi doldurduktan sonra iyi bir dr ile hersey de yolundaysa minik kalbi gorup duyarsin. Illa ustten dersen daha beklemen gerekli diye biliyorum nacizane.
Canım alttan bakılması pek iyi değil diyorlar bu dönemde, yine de sen bilirsin...

Hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah

Ben 7. Haftada duydum

Kizlar ilk bebekte dis gebelik yasayip 3 kere dusurme ignesi vurulup ancak dusurebilmis ve operasyona gerek kalmamis birisi olarak dusugun o kadar kolay olacagini dusunmuyorum. Ustelik normal hayatiniza devam etmiyor musunuz Allah korusun hersey olabilir ama Allahin nasip ettigi dogacak cocuk ne olursa olsun doguyor. Ben tup bebek ile riskli bir bebek ve gebelik yasiyor olmama ragmen ne kendi doktorumdan ne de baska bir doktordan alttan ultrasonun sakincali oldugunu duymadigim icin icim cok rahatti. 8. Haftama kadar da iki kere bu sekilde muayene oldum ve bir damla lekelenmem bile olmadi. Tercih meselesi tabiki. Bu iste doktorun iyi olmasi ve ona guvenmek cok onemli diye dusunuyorum.

X