- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Keseyi gördük canım bebiş için erkenmis daha :)Gördün mü canım bebişini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi gördük canım bebiş için erkenmis daha :)Gördün mü canım bebişini
Bizde cumartesi gidicez inş biz de görürüz keseyi ve kalp atışlarını :)Keseyi gördük canım bebiş için erkenmis daha :)
Çok teşekkür ederim :) bende beklemeye karar vermiştim içimi rahatlattın gerçektenBen bu şikayetler için gitmiştim karın ağrısı ve akıntı çok normal yeterki kanaman olmasın demişti doktorum kaygılanma
Kan pihtilasmasi testi yaptrdn mi canim aman dikkat et onlem olarak dr una coraspin yazdrmerhaba arkadaslar. bende pazartesi idrarda ögrendim. bugün tam 5 haftalik oldu. eylül 20 gözüküyor . insallah saglicakla kucagimiza aliriz. benimde ikinci gebeligim.. ilkini 2016 nisanda 13 haftalikken kaybettimm... insallah bu sefer her sey güzel olacak.
hayir canim yaptirmadim. bebegimin kalbi durdu.düsük olmadi. sebebi bulunamadi. ama kan pihtilasmasi filanda degilsi.. Allah gönderdi o aldi.. Ama hamdolsun ki gene verdi.. ben simdilik bekliyorum. Bir kac hafta sonra doktora gidip kese kalp hepsini ayni anda grecegim insallah. suan her sey cok güzel, ayaklarim daha yeryüzüne inmedi :)Kan pihtilasmasi testi yaptrdn mi canim aman dikkat et onlem olarak dr una coraspin yazdr
Maalesef gittiğim doktorda ultrason kalp atışlarını duymak için yeterli değilmiş. Ama ultrasondan gördük atışlarıKalp atisi duydun mu canim
ooof dağlar bende 6+0 bugün... sabahları midem bulanıyor akşamları da kasık ağrısı oluyor biraz... onun dışında sürekli açımmmmmmmm. nasıl kilo alımını durduracağımm ne yesem yarıyor herhalde........
İnşallah canım kalp atışı için erken olabilirmiş 5. Hafta ama kese gözükür muhtemelen inşallah hayırlı haberler alırsın canım bana da haber ver merak ederim :))Bizde cumartesi gidicez inş biz de görürüz keseyi ve kalp atışlarını :)
Tamam canım inş hayırlı haberler veririm, benim mide bulantılarım başladı özellikle sabahları, sende durum nedir?İnşallah canım kalp atışı için erken olabilirmiş 5. Hafta ama kese gözükür muhtemelen inşallah hayırlı haberler alırsın canım bana da haber ver merak ederim :))
Bende hicbi belirti yok canım ya niye yok anlamadım bende mı tuhaflık var acabaTamam canım inş hayırlı haberler veririm, benim mide bulantılarım başladı özellikle sabahları, sende durum nedir?
Başlar o zaman canım bugün yarın, benim de yeni zaten, bi de hiç bişi canım yemek istemiyorBende hicbi belirti yok canım ya niye yok anlamadım bende mı tuhaflık var acaba
Valla hiç baslicak gibi durmuyor bende haklı olarak fiziksel belirti arıyorum ondan sorguluyorum neden yok diye biraz da olsa biseyler yemeye bak canım bebiş aç kalmasın sonra :)Başlar o zaman canım bugün yarın, benim de yeni zaten, bi de hiç bişi canım yemek istemiyor
Gunaydin canim beni de doktorum 6+3 te çağırdı büyük ihtimalle duyulur kalp atışları dedi :)Günaydınlar :)
Pazartesi 6+5 olacağız inşallah kalp atışları duyulur mu sizce? Kaçıncı haftada duydunuz?
İnşallah duyarız güzel haberlerle gelGunaydin canim beni de doktorum 6+3 te çağırdı büyük ihtimalle duyulur kalp atışları dedi :)
Sen benden daha önce gidiceksin sanırım doktora ben salı günü gidicem canım inşallah sende çok güzel haberlerle gelirsin :))İnşallah duyarız güzel haberlerle gel
Evet aramızda bir gün var bana cumartesi gel demişti cumartesi bende 6+3 oluyorum senin gibi ama pazartesi daha uygun olacağım için ben Pazartesi'ye attım yinede günler geçmek bilmiyor bide grip oldum sormaSen benden daha önce gidiceksin sanırım doktora ben salı günü gidicem canım inşallah sende çok güzel haberlerle gelirsin :))