2017 Eylül Anneleri

merhaba arkadaslar. bende pazartesi idrarda ögrendim. bugün tam 5 haftalik oldu. eylül 20 gözüküyor . insallah saglicakla kucagimiza aliriz. benimde ikinci gebeligim.. ilkini 2016 nisanda 13 haftalikken kaybettimm... insallah bu sefer her sey güzel olacak.
Kan pihtilasmasi testi yaptrdn mi canim aman dikkat et onlem olarak dr una coraspin yazdr

Kan pihtilasmasi testi yaptrdn mi canim aman dikkat et onlem olarak dr una coraspin yazdr
hayir canim yaptirmadim. bebegimin kalbi durdu.düsük olmadi. sebebi bulunamadi. ama kan pihtilasmasi filanda degilsi.. Allah gönderdi o aldi.. Ama hamdolsun ki gene verdi.. ben simdilik bekliyorum. Bir kac hafta sonra doktora gidip kese kalp hepsini ayni anda grecegim insallah. suan her sey cok güzel, ayaklarim daha yeryüzüne inmedi :)

ooof dağlar bende 6+0 bugün... sabahları midem bulanıyor akşamları da kasık ağrısı oluyor biraz... onun dışında sürekli açımmmmmmmm. nasıl kilo alımını durduracağımm ne yesem yarıyor herhalde........

Hiç şikayet etme bence. Çorbadan başka bisey yiyemiyorum ben. Günde 1 en fazla 1 buçuk kase çorba. Meyve. Ve su. Keşke yiyebilsem de kilo alsam. Normalde kiloluyum bi de ben. Çok istahliydim bebisten önce. Şimdi 5 kilo verdim

Sen benden daha önce gidiceksin sanırım doktora ben salı günü gidicem canım inşallah sende çok güzel haberlerle gelirsin :))
Evet aramızda bir gün var bana cumartesi gel demişti cumartesi bende 6+3 oluyorum senin gibi ama pazartesi daha uygun olacağım için ben Pazartesi'ye attım yinede günler geçmek bilmiyor bide grip oldum sorma :KK43:

X