- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Benimde başlamadı bazılarında olmuyormuş belki bulantısız geçer hamileliğimiz :)Migde bulantiniz var mi hanımlar ben de yok yada henüz erken baslamadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde başlamadı bazılarında olmuyormuş belki bulantısız geçer hamileliğimiz :)Migde bulantiniz var mi hanımlar ben de yok yada henüz erken baslamadi
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine gunler cidden geçmiyor bende salı gidicem ama duyulur mu kalp atışı yoksa erken mı bilemedim cumaya alcaktim randevuyu ama merak işte bekleyemedim :))Evet aramızda bir gün var bana cumartesi gel demişti cumartesi bende 6+3 oluyorum senin gibi ama pazartesi daha uygun olacağım için ben Pazartesi'ye attım yinede günler geçmek bilmiyor bide grip oldum sorma
bende başladı ama sadece öğürme şeklindeMigde bulantiniz var mi hanımlar ben de yok yada henüz erken baslamadi
Hayırlısı olsun canım, kan tahlilini de 2-3 defa yaptır mutlaka artışı gör.Merhaba dün akşam idrar tahlili yaptım pozitif çıktı cumartesi kan tahlili için doktora gideceğim. Benim de doğum tarihim 27 Eylül gözüküyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Doktorun büyük ihtimalle duyulur demiş ya duyulur bence genelde yanılmıyorlarÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine gunler cidden geçmiyor bende salı gidicem ama duyulur mu kalp atışı yoksa erken mı bilemedim cumaya alcaktim randevuyu ama merak işte bekleyemedim :))
6 inci haftaya girince mi başladı ben de yok henüz kaşık ağrısı batma şeklinde oluyo ara ara onun dışında iyiyim inşallah boyle gider diyorumbende başladı ama sadece öğürme şeklinde
15 aylık canım benmkide doktorum 3.aya kadar emzireblrsin dedi tabi ama yedklerime dükkat edecekmisim 3 kişilik yersen emzir dedi neler yapıyosun bıraktırmak icin memedenCanım senin kızın kaç aylık? Benimde oğlum 16 aylık birkaç gündür sutten kesme cabasimdayim
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine gunler cidden geçmiyor bende salı gidicem ama duyulur mu kalp atışı yoksa erken mı bilemedim cumaya alcaktim randevuyu ama merakEvet aramızda bir gün var bana cumartesi gel demişti cumartesi bende 6+3 oluyorum senin gibi ama pazartesi daha uygun olacağım için ben Pazartesi'ye attım yinede günler geçmek bilmiyor bide grip oldum sorma
Valla inşallah canım heyecanla bekliyorum :)Doktorun büyük ihtimalle duyulur demiş ya duyulur bence genelde yanılmıyorlar
Valla cnm bıraktım bence de. Ben 3 gun oldu alıştı gibi. Ben gogsume kırmızı toz biber surdum hemen görür görmez uzaklaştı. Akşam tekrar istedi aynı şeyi uyguladım. 3.cu de kendisi uzaklaştı. 3 gündür vermiyorum ama bazen yine arada bir gelip MAM diyo ben ilgisini başka yöne çevirmeye çalışıyorum. Ama benim içim sizliyo onu öyle gördükçe. Canım yaniyo. Ona haksızlık ediyormusum gibi hissediyorum. Çok duygusallasti15 aylık canım benmkide doktorum 3.aya kadar emzireblrsin dedi tabi ama yedklerime dükkat edecekmisim 3 kişilik yersen emzir dedi neler yapıyosun bıraktırmak icin memeden
Ben daha kese yi görmeye de gitmedim cnm. Pazrettesi kanda 80 çıktı. Son adet tarihim 4 aralik. Bakalım ne olacak geç döllenme olmuş benimki15 aylık canım benmkide doktorum 3.aya kadar emzireblrsin dedi tabi ama yedklerime dükkat edecekmisim 3 kişilik yersen emzir dedi neler yapıyosun bıraktırmak icin memeden
6 inci haftaya girince mi başladı ben de yok henüz kaşık ağrısı batma şeklinde oluyo ara ara onun dışında iyiyim inşallah boyle gider diyorum
kasik agrisi karin agrisi olur dedi doktor ama kanama istemiyoruz olursa hemen gel dedi dun folik asit sordu ben eylulden beri kullaniyorum folio icinde b12 iyot folik asit var birde multivitamin kullaniyorum elevit onu da doktor dedi folik asit bebek icin cok onemli canim zarari yok yarari var aksinebende çok kasık ağrısı var mesela ve yorgunluk sabahları yataktan kalkamıyorum
siz folik asit kullanıyor musunuz? bana folbol verdi doktor bugün almaya başladım yan etkileri var mı?
Bitki çaylarından uzak dur bendede vardı öksürük kaynamış suya limon ve bal karıştırıp içtim daha iyiyimKızlar bende çok kötü öksürük var acaba ıhlamut içsem bi zararı olur mu, bi de nane yemeyin zararlıymış ilk 3 ay
Saol canım bakalım ben daha bugün başladım faydalı olsun da :)kasik agrisi karin agrisi olur dedi doktor ama kanama istemiyoruz olursa hemen gel dedi dun folik asit sordu ben eylulden beri kullaniyorum folio icinde b12 iyot folik asit var birde multivitamin kullaniyorum elevit onu da doktor dedi folik asit bebek icin cok onemli canim zarari yok yarari var aksine
Kac haftalikti gordunuz pekiMaalesef gittiğim doktorda ultrason kalp atışlarını duymak için yeterli değilmiş. Ama ultrasondan gördük atışları
Kac haftaliksin cnimBende hicbi belirti yok canım ya niye yok anlamadım bende mı tuhaflık var acaba