2017 Eylül Anneleri

Evet aramızda bir gün var bana cumartesi gel demişti cumartesi bende 6+3 oluyorum senin gibi ama pazartesi daha uygun olacağım için ben Pazartesi'ye attım yinede günler geçmek bilmiyor bide grip oldum sorma :KK43:
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine gunler cidden geçmiyor bende salı gidicem ama duyulur mu kalp atışı yoksa erken mı bilemedim cumaya alcaktim randevuyu ama merak işte bekleyemedim :))

Merhaba dün akşam idrar tahlili yaptım pozitif çıktı cumartesi kan tahlili için doktora gideceğim. Benim de doğum tarihim 27 Eylül gözüküyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hoppa

Evet aramızda bir gün var bana cumartesi gel demişti cumartesi bende 6+3 oluyorum senin gibi ama pazartesi daha uygun olacağım için ben Pazartesi'ye attım yinede günler geçmek bilmiyor bide grip oldum sorma :KK43:
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine gunler cidden geçmiyor bende salı gidicem ama duyulur mu kalp atışı yoksa erken mı bilemedim cumaya alcaktim randevuyu ama merak
Doktorun büyük ihtimalle duyulur demiş ya duyulur bence genelde yanılmıyorlar
Valla inşallah canım heyecanla bekliyorum :)

15 aylık canım benmkide doktorum 3.aya kadar emzireblrsin dedi tabi ama yedklerime dükkat edecekmisim 3 kişilik yersen emzir dedi neler yapıyosun bıraktırmak icin memeden
Valla cnm bıraktım bence de. Ben 3 gun oldu alıştı gibi. Ben gogsume kırmızı toz biber surdum hemen görür görmez uzaklaştı. Akşam tekrar istedi aynı şeyi uyguladım. 3.cu de kendisi uzaklaştı. 3 gündür vermiyorum ama bazen yine arada bir gelip MAM diyo ben ilgisini başka yöne çevirmeye çalışıyorum. Ama benim içim sizliyo onu öyle gördükçe. Canım yaniyo. Ona haksızlık ediyormusum gibi hissediyorum. Çok duygusallasti

15 aylık canım benmkide doktorum 3.aya kadar emzireblrsin dedi tabi ama yedklerime dükkat edecekmisim 3 kişilik yersen emzir dedi neler yapıyosun bıraktırmak icin memeden
Ben daha kese yi görmeye de gitmedim cnm. Pazrettesi kanda 80 çıktı. Son adet tarihim 4 aralik. Bakalım ne olacak geç döllenme olmuş benimki

6 inci haftaya girince mi başladı ben de yok henüz kaşık ağrısı batma şeklinde oluyo ara ara onun dışında iyiyim inşallah boyle gider diyorum

bende çok kasık ağrısı var mesela ve yorgunluk sabahları yataktan kalkamıyorum :uykucu:
siz folik asit kullanıyor musunuz? bana folbol verdi doktor bugün almaya başladım yan etkileri var mı?

bende çok kasık ağrısı var mesela ve yorgunluk sabahları yataktan kalkamıyorum :uykucu:
siz folik asit kullanıyor musunuz? bana folbol verdi doktor bugün almaya başladım yan etkileri var mı?
kasik agrisi karin agrisi olur dedi doktor ama kanama istemiyoruz olursa hemen gel dedi dun folik asit sordu ben eylulden beri kullaniyorum folio icinde b12 iyot folik asit var birde multivitamin kullaniyorum elevit onu da doktor dedi folik asit bebek icin cok onemli canim zarari yok yarari var aksine

kasik agrisi karin agrisi olur dedi doktor ama kanama istemiyoruz olursa hemen gel dedi dun folik asit sordu ben eylulden beri kullaniyorum folio icinde b12 iyot folik asit var birde multivitamin kullaniyorum elevit onu da doktor dedi folik asit bebek icin cok onemli canim zarari yok yarari var aksine
Saol canım bakalım ben daha bugün başladım faydalı olsun da :)

Kizlar ben de eylul annesi olacağim inşaallah. 25 eylul tahmini hesaplamalara gore sata gore 4+3 üz su anda. hic kan testi yaptırmadım. Evde testle çift cizgiyi gorduk bugun doktora gittim karindan ultrasonla bakti göremedi keseyi sonra beta testi istedi. Yarin alacagim sonuclari bakalim

X