- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.558
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #5.721
Çık canım çıkben zaten çıkıcam merak ettiğim için sordum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çık canım çıkben zaten çıkıcam merak ettiğim için sordum![]()
Bende ilk defa bugün öyle oldum hiçbirşey yiyemiyorumama en azından biraz olsun rahatlama hissi geliyor insane kusunca. benim hiç öyle bir durumum yok yediğim yemekten bile tat alamıyorum sürekli bulanıyor![]()
Ben kusmaya başlayınca rahatladım herşey yolunda demek kiOlmuştur kuzm artk bebeklerimizi cm ile olcuyorlar büyüyorlar artk ya :) evham hepimiz yapıyoruz :)
Hahahaaa evhamlı hatunlariz bnde öyle diyorum valla :)Ben kusmaya başlayınca rahatladım herşey yolunda demek ki![]()
Ense kalınlığı kaç çıktı canm?? İnslh temiz çıkar bn yaptrmadm sadece ölçüm yaptı doktorum kan da istersen yapalm dedi yok dedm. Hayirlisi bakalm :)Kızlar bugün doktorum aradı ikili tarama testi zamanı geldi diye. 12+2 günlük dedi. Kan verdim ense kalinligini falan olctuler iyi dediler. İnşallah kan sonuçlarım da iyi çıkar dua edin.
Bak kuzum bak bakmaktami parayla bnm isim gücüm yok durmadan bakiyorumBen mesela maclaren quest marka istiyorum 1600 lira burada. mothercare.uk sayfasında 148 pound yani 740 liraya geliyor.
1,5 Çıktı canım. senin ki kaç çıktı.Ense kalınlığı kaç çıktı canm?? İnslh temiz çıkar bn yaptrmadm sadece ölçüm yaptı doktorum kan da istersen yapalm dedi yok dedm. Hayirlisi bakalm :)
Benim de TSH değerim yüksek çıktı. dahiliye ye gittim. test vs yaptılar. 3.19 çıktı. 3 ün altında olması gerekmiş. bi ilaç verdi onu kullan dedi, kullanıyorum şimdilik. 1 ay sonra muayene var. eğer değer düştü ise ilacı kesecek. çözümü olan bi durum üzme kendini benceSelam kizlar ne zamandir giremiyordum dun bi girdim bayagi mesaj birikmis okuyamadimnasilsiniz insallah durumlariniz iyidir :) bu arada doktora gittim bu hafta nilufer hanima ama sevmedim pek neyse bebegimin dogum tarihini degistirdim artik boyle cikiyor diye. Kizlar hormon testimde tsh degerim dusuk cikti dr guatr varmi diye sordu bende guatr yok ama genelde zor kilo alirim bu degeri dusuk olan var mi bunun dusuk olmasinin bebege zarari var midir yarin dahiliyeye gidecegim bunun icin
![]()
1,5 Çıktı canım. senin ki kaç çıktı.
canım aslında ben o sebepten gitmemiştim ama ultrasona göre 12+2 olarak görünüyor bebek zamanı geldi ölçelim dedi. ense kalınlığını ölçmede bişey yok ultrasona bakıp ölçüyor bence kabul eder.Aryam Starkım 11+4 üm bende şuan ikili testi yaptırmak istemiyorum açıkçası yanlış çıkma ihtimalleride olup pskikoljik olarak sıkıntı yapıyor diye.
sadece ense kalınlığını ölçelim desem dr a kabul edermi acaba ? bir bilgin varmı ? gerçi pazartesi tahlil sonuçları için devlete gideceğim sorarım ama sevmiyorum devletteki doktorları
Eski mesajlara bakarken 1 ay önce yazdığınız bu mesajı gördüm. Benim doktorum burun tıkanıklıgı ve alerjik durumlar için tamamen bitkisel olan Alerperil adlı bir kapsül verdi. İlaç değil. Eczanelerde satılıyor gıda takviyesi diye geçiyor. Araştırın isterseniz.
canım aslında ben o sebepten gitmemiştim ama ultrasona göre 12+2 olarak görünüyor bebek zamanı geldi ölçelim dedi. ense kalınlığını ölçmede bişey yok ultrasona bakıp ölçüyor bence kabul eder.![]()
Aryam Starkım 11+4 üm bende şuan ikili testi yaptırmak istemiyorum açıkçası yanlış çıkma ihtimalleride olup pskikoljik olarak sıkıntı yapıyor diye.
sadece ense kalınlığını ölçelim desem dr a kabul edermi acaba ? bir bilgin varmı ? gerçi pazartesi tahlil sonuçları için devlete gideceğim sorarım ama sevmiyorum devletteki doktorları
Anladim tesekkur ederim bebis icin sorun olmasinda Allah dermansiz dert vermesin kimseye insallah sevindim ilacla hallolmasinaBenim de TSH değerim yüksek çıktı. dahiliye ye gittim. test vs yaptılar. 3.19 çıktı. 3 ün altında olması gerekmiş. bi ilaç verdi onu kullan dedi, kullanıyorum şimdilik. 1 ay sonra muayene var. eğer değer düştü ise ilacı kesecek. çözümü olan bi durum üzme kendini bence
Kizlar size sorularim var. Recetemizde bir problem cikti normalde haftaya cumaydi kontrolum doktorum bu cuma gelin receteyi duzeltelim demis. Ama simdi yeni kayit acilmasi gerekecek muayene ucreti vermisken kontrolumu de yaptirayim diyorum. Bu cuma 10+4 olucaz, simdi ben bu cuma gidersem 12. Haftada doktorum tekrar cagirir mi? E yazik gunah iki defa muayene ucreti odeyecem bu durumda. Yoksa 10+4 yeterli midir ense kalinligi icin vs. Acikcasi ikili test yaptirmayi dusunmuyorum ama ense kalinligi burun kemigi ot cop bazi olcumler yapiliyor ya o aralikta ona emin olamadim.
Kizlar size sorularim var. Recetemizde bir problem cikti normalde haftaya cumaydi kontrolum doktorum bu cuma gelin receteyi duzeltelim demis. Ama simdi yeni kayit acilmasi gerekecek muayene ucreti vermisken kontrolumu de yaptirayim diyorum. Bu cuma 10+4 olucaz, simdi ben bu cuma gidersem 12. Haftada doktorum tekrar cagirir mi? E yazik gunah iki defa muayene ucreti odeyecem bu durumda. Yoksa 10+4 yeterli midir ense kalinligi icin vs. Acikcasi ikili test yaptirmayi dusunmuyorum ama ense kalinligi burun kemigi ot cop bazi olcumler yapiliyor ya o aralikta ona emin olamadim.
benimde testi yaptırmamaktaki tek sebebim bu zaten ne çıakrsa çıksın aldırmam bebeğimi. Eşimde diyor ne diye kendini strese sokasın boşu boşuna bütün hamileleğin boyunca ağla ağla ondan sonra bebek doğsun sapa sağlam yazık değilmi hem onu hem kendini strese sokacaksın dedim haklısın o yüzden yaptırmıyorum veren Allah sonuçta birşeyde olsa yine evladım yine evladımKabul eder canım. Ben de tam olarak senin gibi düşünüyorum. Çünkü kan testlerinde risk çıkabiliyor. Ve ben bunu kaldıramam. Gereksiz yere gebeliğim berbat geçer. Ben istemediğimi söyledim. Oğlumda da yaptırmamıştım zaten. Ben büyük ultrasona gircem haftaya. Özel durumum var ilaç kullanıyorum o yüzden tedbir amaçlı organlarına falan bakılacak. Ense kalınlığına ve burun kemiğine falan da bakmalarını istediğimi de söylersin dedi doktorum. Bu tamamen bizim kararımız kimsenin karışmaya hakkı yok tabiki. Bu karar bize ait. Mecbur değiliz. Allah korusun ama zaten bebeğimi aldırmam.