2017 EKİM Anne adayları

Ah hc sorma eltimi görüp gülmüstm kapkara diye aynı dedign gbi çok tuhaf geliyor suan aslında bugn öyle tuhaf geldi aynada görünce ay bebekler iyi olsunda ne yapalmm

Aynen oyle gecer sonraadan ama anlamadigim bisey bu gogus nasil emilecek hale gelcek yani o gogus başı nasil cikcak oyle emzik gibi :):):):)

Sen kayboldun kuzm bugn ya .. Rabbim acılarını göstermesin inslh gececk bugünlerde. O ağrı bndede var iki gündr ucu sızlıyor sadece sende de mi öyle. Kız snada erkek demsti demi doktor
Kiz kustum yattim anca evet degisme ihtimalli erkek dedi dr.

O da beni uzdu ne kustum yemedim bisiy ;(
Kuzu benimde gunum gunumu tutmuyo dun o kadar iyidim ki ilacimi bile rahat ictim ama bugun daha galeta yer yemez cikardim ilacimi duzenli alamiyorum bu kusmalar yuzunden evde yemek yapmamaya basladim kendime habire yogurtlu biseyler yapiyorum semiz otlu yarmalı pekmezli falan esime diyince normal olacak boyle seyler diyo bende sinirleniyorum sanki olacak diyince ben rahatliyorum yaa depresyon moduna geciyorum ama bazende benden pozitifi yok acayip iyi hissediyorum kendimi :)

Aynen oyle gecer sonraadan ama anlamadigim bisey bu gogus nasil emilecek hale gelcek yani o gogus başı nasil cikcak oyle emzik gibi :):):):)
Zaten var o bende canm senin de çıkar ilerde bnmki gerçekten suan cocugn ağzına tam oturur :) ay biliyormusn çıkmayan emzrmekte çok zorlanıyorms tellal gbiyim vallaaaaa

Bakiyim bana doktor tahminde buluncakmi cunku bende kararma falan yok kiz dese keske
İnslh canm büyüme çoksa olabilir kız :) bak iki erkek tahmini var ikimiznde göğüs ucu siyahlasdi belkide gerçekten erkek kismt bakalm 3 hafta sonra öğrenecez

Zaten var o bende canm senin de çıkar ilerde bnmki gerçekten suan cocugn ağzına tam oturur :) ay biliyormusn çıkmayan emzrmekte çok zorlanıyorms tellal gbiyim vallaaaaa

Benim hic yok oyle bisey ama benim bi gogsumun ucunda beyaz bi boncuk gibi bsy var. Eskiden goguslerimde kucuk kucuk beyaz noktalar oluru sikardim simdi o beyaz o nokta sanki icinde kucuk bi mercimek kadar beze olmus gibi. Internetten arastirdim sut bezesi felan yaziyo ama ben hic cocuk emzirmedim nasil oluyo anlamadim bi zarari olur mu nasil gecer hic onu da bilmiyorum nedir sizce

Benim ilk hamileligimdede göğüslerim çok şişmişti kararma falan olmamisti bundada öyle ilk bebegim erkek
Duydm öyle olan var canm. Kesin olan birşey degl zaten ki tahmin yapıyoruz genelde tutmuş yani :) ama bna mantıklı geldi sonuçta iki kadn hormonu goguslerin fazla büyümesini sağlayabilir .. ama kararma ne alaka bilmiyorum

Hc hayal edemedim anlattign durumu canm göğüs ucunda mi çıkıyor bu??

Evet cnm mantıklı büyüklerimizde söyler hep böyle sağlıklı olsunlar da inşallah ☺

Çıkmıyor mu sıkınca. Bnm ucunada böyle beyaz veya sarıya dönük katı brsey birikiyo bn alıyorum yağ gbi çok değişik süt o diyorlar

Evet benimde oyle iste yag gibi biseydi eskiden sıkıyodum kucuk kucuk nokta kadardi eskiden. Ama simdi belki zararli olur diye dokunmuyorum ama ne oldugunu da cok merak ediyorum

Sağol canım bilgi verdiğin için. Rahim boyunu ölçtürcem zaten bu pazartesi. Acaba biz anlayabiliyormuyuz o kısalma durumunu merak ettim. Ray da rahimde açılma olması gerekmez mi hem. Ben acile gittiğimde açılma görmediler hiç bişey anlamadım sebebi bilsem rahatlaycamda insan iater istemez stres yapıyor. Çok sarsıldım kaybımda çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…