- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.541
Ah hc sorma eltimi görüp gülmüstm kapkara diye aynı dedign gbi çok tuhaf geliyor suan aslında bugn öyle tuhaf geldi aynada görünceay bebekler iyi olsunda ne yapalmm
Kiz kustum yattim ancaSen kayboldun kuzm bugn ya ..Rabbim acılarını göstermesin inslh gececk bugünlerde. O ağrı bndede var iki gündr ucu sızlıyor sadece sende de mi öyle. Kız snada erkek demsti demi doktor
Kuzu benimde gunum gunumu tutmuyo dun o kadar iyidim ki ilacimi bile rahat ictim ama bugun daha galeta yer yemez cikardim ilacimi duzenli alamiyorum bu kusmalar yuzunden evde yemek yapmamaya basladim kendime habire yogurtlu biseyler yapiyorum semiz otlu yarmalı pekmezli falan esime diyince normal olacak boyle seyler diyo bende sinirleniyorum sanki olacak diyince ben rahatliyorum yaa depresyon moduna geciyorum ama bazende benden pozitifi yok acayip iyi hissediyorum kendimi :)O da beni uzdu ne kustum yemedim bisiy ;(
Zaten var o bende canm senin de çıkar ilerde bnmki gerçekten suan cocugn ağzına tam oturur :) ay biliyormusn çıkmayan emzrmekte çok zorlanıyormsAynen oyle gecer sonraadan ama anlamadigim bisey bu gogus nasil emilecek hale gelcek yani o gogus başı nasil cikcak oyle emzik gibi :):):):)
İnslh canm büyüme çoksa olabilir kız :) bak iki erkek tahmini var ikimiznde göğüs ucu siyahlasdi belkide gerçekten erkek kismt bakalm 3 hafta sonra öğrenecezBakiyim bana doktor tahminde buluncakmi cunku bende kararma falan yok kiz dese keske
İyi bakalm canm umarm bekledigimz gbi olur diğer kontrolde ki tahmini :) sen kac kere kusuyorsn günde??Kiz kustum yattim ancaevet degisme ihtimalli erkek dedi dr.
Zaten var o bende canm senin de çıkar ilerde bnmki gerçekten suan cocugn ağzına tam oturur :) ay biliyormusn çıkmayan emzrmekte çok zorlanıyormstellal gbiyim vallaaaaa
Duydm öyle olan var canm. Kesin olan birşey degl zaten ki tahmin yapıyoruz genelde tutmuş yani :) ama bna mantıklı geldi sonuçta iki kadn hormonu goguslerin fazla büyümesini sağlayabilir .. ama kararma ne alaka bilmiyorumBenim ilk hamileligimdede göğüslerim çok şişmişti kararma falan olmamisti bundada öyle ilk bebegim erkek
Benim ilk hamileligimdede göğüslerim çok şişmişti kararma falan olmamisti bundada öyle ilk bebegim erkek
Hc hayal edemedim anlattign durumu canm göğüs ucunda mi çıkıyor bu??Benim hic yok oyle bisey ama benim bi gogsumun ucunda beyaz bi boncuk gibi bsy var. Eskiden goguslerimde kucuk kucuk beyaz noktalar oluru sikardim simdi o beyaz o nokta sanki icinde kucuk bi mercimek kadar beze olmus gibi. Internetten arastirdim sut bezesi felan yaziyo ama ben hic cocuk emzirmedim nasil oluyo anlamadim bi zarari olur mu nasil gecer hic onu da bilmiyorum nedir sizce
Hc hayal edemedim anlattign durumu canm göğüs ucunda mi çıkıyor bu??
Çıkmıyor mu sıkınca. Bnm ucunada böyle beyaz veya sarıya dönük katı brsey birikiyo bn alıyorum yağ gbi çok değişik süt o diyorlarEvet canim tam gogusun en ucunde sut gelen yerde mercimek kadar beyaz bisey
Evet cnm mantıklı büyüklerimizde söyler hep böyle sağlıklı olsunlar da inşallah ☺Duydm öyle olan var canm. Kesin olan birşey degl zaten ki tahmin yapıyoruz genelde tutmuş yani :) ama bna mantıklı geldi sonuçta iki kadn hormonu goguslerin fazla büyümesini sağlayabilir .. ama kararma ne alaka bilmiyorum
Aynen Allahım acılarını göstermesin yeter ki :))))Evet cnm mantıklı büyüklerimizde söyler hep böyle sağlıklı olsunlar da inşallah ☺
Çıkmıyor mu sıkınca. Bnm ucunada böyle beyaz veya sarıya dönük katı brsey birikiyo bn alıyorum yağ gbi çok değişik süt o diyorlar
Aynen Allahım acılarını göstermesin yeter ki :))))
Sağol canım bilgi verdiğin için. Rahim boyunu ölçtürcem zaten bu pazartesi. Acaba biz anlayabiliyormuyuz o kısalma durumunu merak ettim. Ray da rahimde açılma olması gerekmez mi hem. Ben acile gittiğimde açılma görmediler hiç bişey anlamadım sebebi bilsem rahatlaycamda insan iater istemez stres yapıyor. Çok sarsıldım kaybımda çünküCanım bende 5kez rahimden operasyon geçirdiğim için RAYdan korkuyorum. Nerdeyse tüm makale yazışma vs okudum. Korkutmak istemem ama grip olman bile risk senin. Hapşururken ağzını açık tut basınç içeri kaçmasın. Öksürmek ağır kaldırmak ani hareketler yapman sakıncalı. Bunlar serviksin aniden kısalmasına sebepmiş. Ben Bu hafta ölçüm yaptırıcam inşaAllah uzun ve sıkı çıkar da dikiş gerekmez. Senin kaybın RAY bence. Mümkünse doktorunu değiştir https://www.kadinlarkulubu.com/foru...den-erken-dogum-yapan-var-mi.160154/page-6086 buradaki listede bulunduğun ilde serklaj yaptıran vardır mutlaka. Bir incele istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?