2017 EKİM Anne adayları

Ya duydum da, emin olamadim cok kucuk saha bebegin sesi miydi diye:) demekki oymus:) hangi kodel aldin
Canım kusura bakma ancak cevap verebiliyorum. Bence bebeğinin sesini duyuyosundur kendi nabzin olamaz diye düşünüyorum. Böyle ritmik bir ses olacak saniyede bir kez atar gibi sanki. Benimki bundan

Canım mesajlarını okudum çok evham yapmışsın. Dediğim gibi çok hızlı bi atım duymuyosun saniyede bi kez atar gibi geliyo sesi. Bak şöyle düşün o aldığın cihazi için rahat etsin diye aldın stres olmak için degil. Duyduğun sesten şüphe etme bebisinin sesidir o. Valla yanında olsam da ben baksam diye geçirdim içimden :)

Kötü bir deneyim olmuş kuzum ama bundada öyle olur diye panik stres yapıp kendini boşuna germe geçmez yoksa 9 ay..
sen içini ferah tut hayırlı haberlerle gel cuma günü buraya emi

ama öyle yapamıyorsun işte 45 saat çalıştırılabilir , günde 7,5 saat diyor :)

ben bilmem arkadaşım öyle kullandı iş yeri insiyatifidir belki sanayi bölgesindeydi iş yeri ulaşım zordu erken çıkması bir şeyi değiştirmeyecekti yani :)

Ya beni dün geceden beri korku sardı. Yanlış anlaşılmasın kızlar benim durumum farklı. 12.haftaya girdim ve gün geçtikçe sevinmem gerekirken korkuyorum çünkü ben çok fazla ameliyat geçirdiğim için rahim ağzı yetmezliği olabilir. Offf çok korkuyorum yaa
Ölçüm için deli gibi doktor araştırıyorum. Ölçüm yapılsa da aniden ölçünün kısalıp doğum yapma riskim var. Dikiş atılacak ama komplikasyonlar riskler...... fiyatlar da 2000-8000 arası.

Yok kuzu test ettim bu sabah yinr bebisimin degil benim nabzim o:) ama daha cok kucuk zaten kac kat altinda derinin o yuzden su an paniklemek istemiyorum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum doktor benim kendi ultrasonunda bile karin bolgem yagli diye sesi gec duymustu bu kucucuk alet henuz bana bu konuda yardimci olamaz bence sakin kalmaliyim paniklersem gelemem kendime

Ne ameliyatlari gecirdin? Ya bu olcumu hamilelik disindaki normal kontrollerde de fark ediyorlarmis bence fark eder uyarirlardi seni bende takiliyprum bu olaya bazen ama doktoruma birakmayi dusundum tamamen olayi

Anladım canım tabi ki sen daha iyi bilirsin sıkıntı stres yapma yeter ki .. Inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza..Cuma günü gidecekmissin zaten doktora bi sey kalmamış. Ben de yarın gidicem.

Canım kusura bakma ancak cevap verebiliyorum. Bence bebeğinin sesini duyuyosundur kendi nabzin olamaz diye düşünüyorum. Böyle ritmik bir ses olacak saniyede bir kez atar gibi sanki. Benimki bundan Eki Görüntüle 1971656
Bununla duyarsin tabi:) bu saglik ocaklarinda felan kullanilan profesyonel el dopleri benimki cok dandik:) 80 liraya aldim ayol. Resmin yuklemeye calistim ama hata veriyo olmadi.

Ne ameliyatlari gecirdin? Ya bu olcumu hamilelik disindaki normal kontrollerde de fark ediyorlarmis bence fark eder uyarirlardi seni bende takiliyprum bu olaya bazen ama doktoruma birakmayi dusundum tamamen olayi
Rahmimde perde vardı benim yani içinikapalıydı. 5kez operasyona girdim 5.de ancak alabildiler. Bunun getirisi de rahim ağzı yetmezliği olabilir deniliyor. Senin endişen olmasın, ölçüm herkese rutin yapılmıyor. Doktor karından baktı rahim ağzı kapalı dedi ama güvenmiyorum. Çünkü alttan bakması lazım bunu demek için.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-yapan-var-mi.160154/page-6875#post-50650570
Bu topikte aynen böyle doktor yüzünden kayıp yaşayanlar var. Neyse ben hiç bulandırmamalıydım burayı.

Bununla duyarsin tabi:) bu saglik ocaklarinda felan kullanilan profesyonel el dopleri benimki cok dandik:) 80 liraya aldim ayol. Resmin yuklemeye calistim ama hata veriyo olmadi.
Bilmiyodum valla seninki de buna benzer dir diye düşündüm. Bunu eşim sürpriz yapıp almıştı kızıma hamileyken kaça aldı bilmiyorum o yüzden.O zaman seninki daha ileriki haftalarda kullanılacak turdendir canim aceleye gerek yok o zaman :)

Herhangi bir alttan muayenede fark edilmiyor mu yani? Hamile olmak ve 12. Haftada olmak sart mi?

Soyle dandik bisey benimki:) abimin esi 40. Haftasinda onun karninda denedik zor bulduk ama duyduk onda bende muhtemelen bebek biraz yuzeye cikmadan duyulmayacaktir diye dusunuyorum yani paniklemeyeyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…