- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.681
Canım mesajlarını okudum çok evham yapmışsın. Dediğim gibi çok hızlı bi atım duymuyosun saniyede bi kez atar gibi geliyo sesi. Bak şöyle düşün o aldığın cihazi için rahat etsin diye aldın stres olmak için degil. Duyduğun sesten şüphe etme bebisinin sesidir o. Valla yanında olsam da ben baksam diye geçirdim içimden :)Kizlar size bir soru, su aldigim cihazla bebegimin kalbini evet duyuyorum derinden geliyor ses ama geliyor fakat bir sorun var, kendi kalp atisimin hizinda gibi geliyor. Sadece dinleyerek bunu anlamam mumkun mu? Yoksa ses derinden geldigi icin mi yavas geliyor bana ritmi acaba? Korkuyorum bir problem olabilir mi diye... kontrollerde doktor hic oyle biseyden bahsetmemisti. Yani ritmi gayet normal hizdaydi sonra sonra yavaslamis olabilir mi?
He he kustum ben şimdi de açım karnım doyunca yine midem bulanacak kısır döngü yanikız bende kusamıyorum ki öğürmekten boğazım yırtılıyor yok gelmiyor bir pazartesi günü çıkarttım biraz ama çok zorlandım kasıklarıma falan sancı girdi o derece yani
Canim ben ilk bebegimi gule oynaya kontrole gittigimde kalbi durmus dedikleri icin kaybettim daha 4 ay gecti hzerinden simdi bunda da aynisi olursa diye panikliyorum kizlar bana kiziyorlar ama mazim kotu:)
Benim en son mart 3 te gittim doktora 7+4 tu 11-12 haftalarda goruselim dedi 31 mart gibi 11+4 oluyoruz o zaman giderim diyodum ama igne kullaniyorum ben kan sulandirici bi aksilik olmus nolmussa su an cuma gunu gidip igne yazdirmamiz gerekiyormus doktora o yuzden bu hafta gidicem sanirim aslinda canim cekmiyor hic korkuyorum bir aksilik varsa yuzlesmek istemiyorum ama ote yandan da guzel haberler alirsam icim cok rahatlayacak diye dusunuyorum ne bileyim ya
Aynen bnde şaşryrm canım sizin fiyatları duyunca bnde çok memnunum doktorumdan hangi doktora gdiyor acaba görümcen
ama öyle yapamıyorsun işte 45 saat çalıştırılabilir , günde 7,5 saat diyor :)
gaviscon geç bebeğim geç , imuneks gas stop strip :)
Mazim kotu o yuzden bu kadar kaygiliyim. Kotu birsey yasarsam yine diye aklim cikiyor da cikiyor cok...
tabi bundan başka geçirmiyor malesef cnm kesinlikle al tavsiye ederim :)Vallaha mi kiz? Doktor mu verdi sana? Hemen almam lazim yoksa uçan balon gibi uçcam valla
Benim de bulantım yok. Genetik de zaten, o yüzden hiç paniklemiyorum.Olabilir valla ay hep bulananlar yaziyo bulanmayanlar da yazsin da soyle icim rahatlasin azicik herkes kusuyo felan noluyo bize diyorum :):)
Yok kuzu test ettim bu sabah yinr bebisimin degil benim nabzim o:) ama daha cok kucuk zaten kac kat altinda derinin o yuzden su an paniklemek istemiyorum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum doktor benim kendi ultrasonunda bile karin bolgem yagli diye sesi gec duymustu bu kucucuk alet henuz bana bu konuda yardimci olamaz bence sakin kalmaliyim paniklersem gelemem kendimeCanım mesajlarını okudum çok evham yapmışsın. Dediğim gibi çok hızlı bi atım duymuyosun saniyede bi kez atar gibi geliyo sesi. Bak şöyle düşün o aldığın cihazi için rahat etsin diye aldın stres olmak için degil. Duyduğun sesten şüphe etme bebisinin sesidir o. Valla yanında olsam da ben baksam diye geçirdim içimden :)
Ne ameliyatlari gecirdin? Ya bu olcumu hamilelik disindaki normal kontrollerde de fark ediyorlarmis bence fark eder uyarirlardi seni bende takiliyprum bu olaya bazen ama doktoruma birakmayi dusundum tamamen olayiYa beni dün geceden beri korku sardı. Yanlış anlaşılmasın kızlar benim durumum farklı. 12.haftaya girdim ve gün geçtikçe sevinmem gerekirken korkuyorum çünkü ben çok fazla ameliyat geçirdiğim için rahim ağzı yetmezliği olabilir. Offf çok korkuyorum yaa
Ölçüm için deli gibi doktor araştırıyorum. Ölçüm yapılsa da aniden ölçünün kısalıp doğum yapma riskim var. Dikiş atılacak ama komplikasyonlar riskler...... fiyatlar da 2000-8000 arası.
Anladım canım tabi ki sen daha iyi bilirsin sıkıntı stres yapma yeter ki .. Inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza..Cuma günü gidecekmissin zaten doktora bi sey kalmamış. Ben de yarın gidicem.Yok kuzu test ettim bu sabah yinr bebisimin degil benim nabzim o:) ama daha cok kucuk zaten kac kat altinda derinin o yuzden su an paniklemek istemiyorum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum doktor benim kendi ultrasonunda bile karin bolgem yagli diye sesi gec duymustu bu kucucuk alet henuz bana bu konuda yardimci olamaz bence sakin kalmaliyim paniklersem gelemem kendime
Bununla duyarsin tabi:) bu saglik ocaklarinda felan kullanilan profesyonel el dopleri benimki cok dandik:) 80 liraya aldim ayol. Resmin yuklemeye calistim ama hata veriyo olmadi.Canım kusura bakma ancak cevap verebiliyorum. Bence bebeğinin sesini duyuyosundur kendi nabzin olamaz diye düşünüyorum. Böyle ritmik bir ses olacak saniyede bir kez atar gibi sanki. Benimki bundan Eki Görüntüle 1971656
Rahmimde perde vardı benim yani içinikapalıydı. 5kez operasyona girdim 5.de ancak alabildiler. Bunun getirisi de rahim ağzı yetmezliği olabilir deniliyor. Senin endişen olmasın, ölçüm herkese rutin yapılmıyor. Doktor karından baktı rahim ağzı kapalı dedi ama güvenmiyorum. Çünkü alttan bakması lazım bunu demek için.Ne ameliyatlari gecirdin? Ya bu olcumu hamilelik disindaki normal kontrollerde de fark ediyorlarmis bence fark eder uyarirlardi seni bende takiliyprum bu olaya bazen ama doktoruma birakmayi dusundum tamamen olayi
Bilmiyodum valla seninki de buna benzer dir diye düşündüm. Bunu eşim sürpriz yapıp almıştı kızıma hamileyken kaça aldı bilmiyorum o yüzden.O zaman seninki daha ileriki haftalarda kullanılacak turdendir canim aceleye gerek yok o zaman :)Bununla duyarsin tabi:) bu saglik ocaklarinda felan kullanilan profesyonel el dopleri benimki cok dandik:) 80 liraya aldim ayol. Resmin yuklemeye calistim ama hata veriyo olmadi.
Herhangi bir alttan muayenede fark edilmiyor mu yani? Hamile olmak ve 12. Haftada olmak sart mi?Rahmimde perde vardı benim yani içinikapalıydı. 5kez operasyona girdim 5.de ancak alabildiler. Bunun getirisi de rahim ağzı yetmezliği olabilir deniliyor. Senin endişen olmasın, ölçüm herkese rutin yapılmıyor. Doktor karından baktı rahim ağzı kapalı dedi ama güvenmiyorum. Çünkü alttan bakması lazım bunu demek için.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-yapan-var-mi.160154/page-6875#post-50650570
Bu topikte aynen böyle doktor yüzünden kayıp yaşayanlar var. Neyse ben hiç bulandırmamalıydım burayı.
Bilmiyodum valla seninki de buna benzer dir diye düşündüm. Bunu eşim sürpriz yapıp almıştı kızıma hamileyken kaça aldı bilmiyorum o yüzden.O zaman seninki daha ileriki haftalarda kullanılacak turdendir canim aceleye gerek yok o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?