- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.661
Cnm Eskisehirdeyim ben acibademe gidiyorum
Hiç alakası yok bu durumun söylediğinle gerçekten. Midesi zerre bulanmayan arkadaşlarımın çok sağlıklı çocukları oldu.Herkesin bulaniyo benim bebegime mi bsy oluyo acaba anlamiyorum kiiii
Mazim kotu o yuzden bu kadar kaygiliyim. Kotu birsey yasarsam yine diye aklim cikiyor da cikiyor cok...Kızlar vallahi pataklayacam ikinizi de.kirmizigitar önce de seni he! Bak aldın o doppleri psikopata bağladın iyice. lovedido ikinci sopa da sana geliyo he! Kızım accık rahat olun yaw. Habire olumsuz olumsuz nereye kadar? Unuttuysaniz hatirlatayim ne yorgunluk ne ilaç... bebeğe en çok zarar veren STREEEEES! Beni de panikletiyonuz burda yaw
Iyiymis vallahi ya. Son 1 haftaya kadar özellikle aksamlari lokma koyamadim agzima. Yediklerim de cikti zatidün aksamda beri iyiyim ama şu gaz mahvediyo beni bu kez de. Rezeneyi deniicem bakalim bu aksam
THEY- napalim bacim ya bu deli kizlarla bi de kendimle ugrasiyom iste onlar haricinde ayni bende hersey çok şükür.
Benim de oyle, koku hassasiyetim bile yok:) agri sanci felan da olmayinca dogal olarak panikliyorum iste kiziyolar bana amaBenim hic bulanmiyo istahimda hep iyi. Neden acaba
Benim doktor da activia önerdi evde incir ve süt de bittiği için kendi yöntemimi bırakıp deneyeyim dedim. 3kutu yememe rağmen işe yaramadı, sıkıntım da hemen nüksetti.ben doktoruma söyledim bu dönemlerde ilaç kullanman taraftarı değilim dedi sebze ve meyvelerle çözmeye çalışıcaz dedi activia da yogurt canım bağırsaklar için probiyotik yogurt ilaç değil onu kullanabilirsin dedi doctor
Benim hic bulanmiyo istahimda hep iyi. Neden acaba
Benim çalıştığım okul ozeldi izin almayin diye insanlarin gozune bakiyorlardi. Sute gitmeni bile istemiyorlardi ama mecbur izin veriyorlardı. Devlet denetlemeli benceKızlar yeni bir soru ile karşınızdayım
Özel sektördede hamile ve emziren kadınların 7,5 saatten fazla çalıştırılmıcak geçerlimi ?
Al benden de o kadar kuzu, ne bulanti ne ksik agrisi kalmadi karnim pogaca gibi gaz bile kalmadi goguslerim de acima kalmadi yok bu cihazla duydum sandim ama emin oldum bugun kendi nabzimi duyuyorum bebeginkini degil zaten icinde 16. Haftadan itibaren yaziyor bu kdar erken duymayi beklemem sacmaydiya kırmızı gitar ikidir görüyorum ne cihazı bu nasıl dinliyorsun bende hissetmek istiyorum artık.
bulantı kasık ağrısı falan yok ya bende panik oluyorum belirtiler olmayınca
Özel devlet fark etmez. Haftalık 45saati aşamazlar normalde ama kalıbına uyduruyorlar. kısacası senin çalıştığın yerle alakalı bir durum. Benim eskiden çalıştığım yerde önceleri 56 saatti, Bikaç kişi dava açıp kazandı şimdi 45 saatten yarım saat bile fazla çalıştırmıyorlarKızlar yeni bir soru ile karşınızdayım
Özel sektördede hamile ve emziren kadınların 7,5 saatten fazla çalıştırılmıcak geçerlimi ?
Benim de oyle, koku hassasiyetim bile yok:) agri sanci felan da olmayinca dogal olarak panikliyorum iste kiziyolar bana ama
Haha bulanan dertli bulanmayan dertli benimde aynı iştah falan maşallah ilk aylar kilo verir herkes biz kilo alarak son hız gideceğiz sanırım
Al benden de o kadar kuzu, ne bulanti ne ksik agrisi kalmadi karnim pogaca gibi gaz bile kalmadi goguslerim de acima kalmadi yok bu cihazla duydum sandim ama emin oldum bugun kendi nabzimi duyuyorum bebeginkini degil zaten icinde 16. Haftadan itibaren yaziyor bu kdar erken duymayi beklemem sacmaydiama yine de panikliyorum
kabizlik problemi sizdede basladimi kizlarr
bir kac gun bende de oldu gecti sonra:) seninde oyle olur merak etme:)Kızlar bugün hafiften midem bulanıyor. Bir kaç gündür bulanmıyordu kendimi nazarladım sanırım :/
Ben haftada 5 gün çalışıyorum 5x10 = 50 saat çalışıyorum bilemedim 5 saat eksiltcekler yani şu şekilde yapabiliyolar , 1 saat erken çıkarım haftada 45 saat çalışmış olurum anca oluru bu yaniÖzel devlet fark etmez. Haftalık 45saati aşamazlar normalde ama kalıbına uyduruyorlar. kısacası senin çalıştığın yerle alakalı bir durum. Benim eskiden çalıştığım yerde önceleri 56 saatti, Bikaç kişi dava açıp kazandı şimdi 45 saatten yarım saat bile fazla çalıştırmıyorlar
Kızlar yeni bir soru ile karşınızdayım
Canim ben ilk bebegimi gule oynaya kontrole gittigimde kalbi durmus dedikleri icin kaybettim daha 4 ay gecti hzerinden simdi bunda da aynisi olursa diye panikliyorum kizlar bana kiziyorlar ama mazim kotu:)kontrolün ne zaman canım benim pazartesi günü devlette var tahlil sonucu alacağım yazarım sana benden sonraysa bebeğin durumunu... Benim ilk gebeliğim ve bu kadar rahat geçmesi afallatıyor beni sadece...
iyi düşünelim iyi olsun inşallah
ama öyle yapamıyorsun işte 45 saat çalıştırılabilir , günde 7,5 saat diyor :)geçerli tatlım hatta sen onu 1 gün full izinli olarak bile kullanabilirsin diğer günler tam mesai saatinde çalışırsın. Bir arkadaşım öyle yapmıştı. Bende özel sektördeyim ve hakkımı yedirmeye hiç niyetim yok :)
Aynen bnde şaşryrm canım sizin fiyatları duyunca bnde çok memnunum doktorumdan hangi doktora gdiyor acaba görümceneşim Hatay'lı görümcem de Defne ye gidiyor çokta memnun :) bizim ücretleri duyunca dudağı uçukladı kadının :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?