2017 EKİM Anne adayları

Mazim kotu o yuzden bu kadar kaygiliyim. Kotu birsey yasarsam yine diye aklim cikiyor da cikiyor cok...

Kızlar yeni bir soru ile karşınızdayım
Özel sektördede hamile ve emziren kadınların 7,5 saatten fazla çalıştırılmıcak geçerlimi ?

rahatlamaya başlamışsın o zaman ben sadece 1 kere kustum onun harici bulantım bile yok acıktımı hafif bulanıyor ama o gebe değilkende vardı Gazım maşşallah daha hiç olmadı bende korkuyorum zorlamadı zorlamadı son aylarda acını çıkaracak velet

bide ben daha şimdiden ödem yapmaya başladım varmı önerisi olan ?

Benim doktor da activia önerdi evde incir ve süt de bittiği için kendi yöntemimi bırakıp deneyeyim dedim. 3kutu yememe rağmen işe yaramadı, sıkıntım da hemen nüksetti.
Hemen süt incir alıp yöntemime geri döndüm. Bir daha da bırakmam.
Tarif:2-3kaşık lifalif, 2kuru incir mini doğranmış, 2kuru kayısı mini doğranmış, biraz kuru üzüm ve üstüne süt. Biraz beklet ve ye.

Özel sektördede hamile ve emziren kadınların 7,5 saatten fazla çalıştırılmıcak geçerlimi ?
Benim çalıştığım okul ozeldi izin almayin diye insanlarin gozune bakiyorlardi. Sute gitmeni bile istemiyorlardi ama mecbur izin veriyorlardı. Devlet denetlemeli bence

ya kırmızı gitar ikidir görüyorum ne cihazı bu nasıl dinliyorsun bende hissetmek istiyorum artık.
bulantı kasık ağrısı falan yok ya bende panik oluyorum belirtiler olmayınca
Al benden de o kadar kuzu, ne bulanti ne ksik agrisi kalmadi karnim pogaca gibi gaz bile kalmadi goguslerim de acima kalmadi yok bu cihazla duydum sandim ama emin oldum bugun kendi nabzimi duyuyorum bebeginkini degil zaten icinde 16. Haftadan itibaren yaziyor bu kdar erken duymayi beklemem sacmaydi ama yine de panikliyorum

Özel devlet fark etmez. Haftalık 45saati aşamazlar normalde ama kalıbına uyduruyorlar. kısacası senin çalıştığın yerle alakalı bir durum. Benim eskiden çalıştığım yerde önceleri 56 saatti, Bikaç kişi dava açıp kazandı şimdi 45 saatten yarım saat bile fazla çalıştırmıyorlar

Benim de oyle, koku hassasiyetim bile yok:) agri sanci felan da olmayinca dogal olarak panikliyorum iste kiziyolar bana ama

Seni cok iyi anliorum kuzum ama doktora gitmicem inat ettim haftaya kadar beklicem. Icerde durumlar nasil cok fena merak ediyorun

Haha bulanan dertli bulanmayan dertli benimde aynı iştah falan maşallah ilk aylar kilo verir herkes biz kilo alarak son hız gideceğiz sanırım

Olabilir valla ay hep bulananlar yaziyo bulanmayanlar da yazsin da soyle icim rahatlasin azicik herkes kusuyo felan noluyo bize diyorum :):)

kontrolün ne zaman canım benim pazartesi günü devlette var tahlil sonucu alacağım yazarım sana benden sonraysa bebeğin durumunu... Benim ilk gebeliğim ve bu kadar rahat geçmesi afallatıyor beni sadece...

iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Ben haftada 5 gün çalışıyorum 5x10 = 50 saat çalışıyorum bilemedim 5 saat eksiltcekler yani şu şekilde yapabiliyolar , 1 saat erken çıkarım haftada 45 saat çalışmış olurum anca oluru bu yani

geçerli tatlım hatta sen onu 1 gün full izinli olarak bile kullanabilirsin diğer günler tam mesai saatinde çalışırsın. Bir arkadaşım öyle yapmıştı. Bende özel sektördeyim ve hakkımı yedirmeye hiç niyetim yok :)

Canim ben ilk bebegimi gule oynaya kontrole gittigimde kalbi durmus dedikleri icin kaybettim daha 4 ay gecti hzerinden simdi bunda da aynisi olursa diye panikliyorum kizlar bana kiziyorlar ama mazim kotu:)

Benim en son mart 3 te gittim doktora 7+4 tu 11-12 haftalarda goruselim dedi 31 mart gibi 11+4 oluyoruz o zaman giderim diyodum ama igne kullaniyorum ben kan sulandirici bi aksilik olmus nolmussa su an cuma gunu gidip igne yazdirmamiz gerekiyormus doktora o yuzden bu hafta gidicem sanirim aslinda canim cekmiyor hic korkuyorum bir aksilik varsa yuzlesmek istemiyorum ama ote yandan da guzel haberler alirsam icim cok rahatlayacak diye dusunuyorum ne bileyim ya

ama öyle yapamıyorsun işte 45 saat çalıştırılabilir , günde 7,5 saat diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…