- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.101
Bnm o bulduğum sertklik kaybolmuş demk ki bağırsakti oLina:) sakin bende yoksa sende nasil olsun yahu:) neyse cok sukur yalniz degilmisim:)
Ya burda bir grup tutturdu karnimda sertlik var bebegin oldugu yerde diye karnimi mincirmaktan bir hal oldum bulamadim vallaha
Benimde alt karnimin orta kismi boyle sanki cimdik atilir gibi oluyorAhaaa bide hemşireen sevdiğim ikisi bir arada. Şaka maka bir yanada bnm felaket belim agriyo ve sol bacağımn belle birleşme kısmına bıçak saplaniyo gbi ağrı giriyor yürüdükce gebelikte olur mu bu yoksa farklı br sorun mu? Sende oldumu yani
Bebektr kız o :) bn dün bebegm hareket etti dedmde kimse inanmadiBenimde alt karnimin orta kismi boyle sanki cimdik atilir gibi oluyor
La kac gunumu telef ettiniz sertlik bulcam diye:)Bnm o bulduğum sertklik kaybolmuş demk ki bağırsakti o13 14.haftada dışardan eline gelirmiş böyle küçük br top gbi suan daha 11.haftadaym zatn ..
Canim cok gecmis olsun kanama alani gordumu doktor? Kan sulandirici kullaniyor muydun?Kızlar bu sabah kanaman oldu kıpkırmızı resmen bir yerim kesilmiş gibi doktora gittim çok şükür sıkıntı yok ama yat dinlen dedi iğne vurdu dua edin ne olur bizede
Yaa demeee :)Bebektr kız o :) bn dün bebegm hareket etti dedmde kimse inanmadihele annem o daha ancak minicik kollarını sallar bunu sen asla hissedemezsn dedi sanırm kendi hissedemedi o yüzden kıskaniyor bn erken hissettim diye
Sağol canım Kanama alanı görmedi kan sulandırıcı iğne hergün birtane kullanıyorum damar olabilir dediCanim cok gecmis olsun kanama alani gordumu doktor? Kan sulandirici kullaniyor muydun?
O kalça ağrısı bendede var. Kuzum bn sen sorunca söyledim :) acele ediyoruz benceLa kac gunumu telef ettiniz sertlik bulcam diye:)
Neyse, evet bende 14 haftada filan ele geliuo duye hiliyorum daha var yani... benim karnimda hep bi baski var sanki surekli titriyo gibi muhtelemen kan akisindan oluyo kan depolaniyo ya ama bilemedim yani. Bi de ara sira biri cimdikliyo etimi sanki...
Vajinaya baski ufaktan bende de oluyo ama en cok bel kalca ve bacak agrisi hissediyorum.
Aspirin aliyomusun peki igneyle beraber? Evet rahimde kanama alani olmadigi halde cok oluyomus kanamalar doktorlarda nedenini bilmiyorSağol canım Kanama alanı görmedi kan sulandırıcı iğne hergün birtane kullanıyorum damar olabilir dedi
Biz bu acelecilikle 9 ayi nasil geciriceZ:) doktorum diyo ki doguk tarihi 16 ekim gorunuyor normal dogum istersen 23 rkim e kadar bekleriz ama bence sen 16 ekime kadar bile bekleyemezsin:)O kalça ağrısı bendede var. Kuzum bn sen sorunca söyledim :) acele ediyoruz bence
Yok sadece iğneAspirin aliyomusun peki igneyle beraber? Evet rahimde kanama alani olmadigi halde cok oluyomus kanamalar doktorlarda nedenini bilmiyor
Benim de ilk zamanlar olmustu daha bebegi gormrden once hastaneye nasi gittigimi hatirlamiyorum cok zordu ama cok sukur gecti senin de gecer tatlim bak sikinti yokmus cok sukur bahaneyle bebegini gormussun:)Yok sadece iğne
Geçmiş olsun canm .Kızlar bu sabah kanaman oldu kıpkırmızı resmen bir yerim kesilmiş gibi doktora gittim çok şükür sıkıntı yok ama yat dinlen dedi iğne vurdu dua edin ne olur bizede
Çok şükür inşallah geçer ne kadar sonra durdu kanamaBenim de ilk zamanlar olmustu daha bebegi gormrden once hastaneye nasi gittigimi hatirlamiyorum cok zordu ama cok sukur gecti senin de gecer tatlim bak sikinti yokmus cok sukur bahaneyle bebegini gormussun:)
Sağol canımGeçmiş olsun canm .
inan varya hamilelik öyle bişey ki istersen doktor ol ama yinede insan tedirgin oluyoAhaaa bide hemşireen sevdiğim ikisi bir arada. Şaka maka bir yanada bnm felaket belim agriyo ve sol bacağımn belle birleşme kısmına bıçak saplaniyo gbi ağrı giriyor yürüdükce gebelikte olur mu bu yoksa farklı br sorun mu? Sende oldumu yani
Çok geçmiş olsun canımKızlar bu sabah kanaman oldu kıpkırmızı resmen bir yerim kesilmiş gibi doktora gittim çok şükür sıkıntı yok ama yat dinlen dedi iğne vurdu dua edin ne olur bizede
Canim birsey soracam igneyi dr bana sabah yapacaksin dedi ben de ise gidiyorum diye esim hergun sabah 7 de yapiyor igneyi .ac karnina yapilmasi sikinti yaratir mi acabaGeçmiş olsun canm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?