2017 EKİM Anne adayları

Cnm sen sanırım iğne kullanıyordun kan pırtılaşması için bak önleminide aldın bunları takma kafana inş. Herşey güzel olucak senin doğurduğunu hayal ediyorum da :)) bak diycem ilk sayfalara birde yanındakine bak lütfen rahat ol bnde takmıyorum herşey olacağına varır stres yapmak üzülmek çözüm değil ki...

Evet igne kullaniyorum insallah yeterli gelir aldigim tum onlemler rabbim nasip ettiyse alirim kucagima biliyorun etmediyse ne yapsak bos ama iste takiliyorum ister istemez muhtemelen hareketleri hissedene kadar da bu paranoyalar devam edecek

Tecrübeli anneler, ilk hamileliğinde largopen kullanan var mı? Bogaz enfeksiyonu için doktorum verdi. Bir sorun olur mu diye endişeliyim.

Tecrübeli anneler, ilk hamileliğinde largopen kullanan var mı? Bogaz enfeksiyonu için doktorum verdi. Bir sorun olur mu diye endişeliyim.
Canım bir sağlık sitesinde okudum. Ayvayı suda bekletip suyunu içmek Boğaz enfeksiyonuna iyi geliyormuş. Yine de bir araştır istersen

benimde ay başı inşallah kontrlm ama ben artık hissetmeye başladm çok şükür :) dediğin gibi aralar uzun olduğu için öyle geliyo sana

canım ben 12. haftama girdim ertesi günü ne bulantı kaldı ne kusma . 1 haftada toparlama süreci oluyo 14. haftada turp gibi oluyosun
Ağzından bal damlıyor inankiÇok yorucu oluyor bulantı olunca bişi anlamıyorsun hamileliğindenbugün tam 11. Haftama girdim umarım dediğim gibi 1 haftan kalmıştır benimdeMoral oldu inanki yazdıkların

Ağzından bal damlıyor inankiÇok yorucu oluyor bulantı olunca bişi anlamıyorsun hamileliğindenbugün tam 11. Haftama girdim umarım dediğim gibi 1 haftan kalmıştır benimdeMoral oldu inanki yazdıkların
valla bende çok kötü geçirdim bulantı+kusma+iştahsızlık. açlıktan çook ağladığımı bilirim ama canım bişey istemezdi napayım yok yok istemiyo. her şey kokardı burnuma eşim bile kokardı ya resmen. mutfağıma giremezdm. ama şimdi çokiyiym maşallah herşey yiyorum. iyi olanların yazdıklarını görünce Allahım bende iiyi olacak mıyım bunları bende yazacak mıyım acaba diyodum çok şükür sırası geldi mi her şey oluyo sadece sabredin

bide üzülüp bukadar kafanıza takmayın bişey yiyemyrm bebeğim beslenemiyo diye. ilk üç ay bebek bizim depolarımızı kullanıyo sen yemesende sıkıntı yok yani depondan harcıyo hee nolur en fazla zayıflarsın ki bende 4 kilo vermştm. 3 aydan snra yediklerinizden beslenyo bebişler hatta tatlarını bile alıyolar

Çookkk teşekkür ederim Benim 3. Gebeliğim aslında 1. De pek zorlanmadım kızım oldu 2. De yine kötüydüm bulantidan 2. Kızım oldu bunda bulantının doruğundayim resmen bakalım insallah gecer..2. Kızımdan sonra 7 yıl ara verince unutmuşum bulantıyı
Hayırlısıyla biter inşallah

valla her türlü sağlık bilgim ve deneyimlerimle hazırım annişler
Ahaaa bide hemşire en sevdiğim ikisi bir arada. Şaka maka bir yanada bnm felaket belim agriyo ve sol bacağımn belle birleşme kısmına bıçak saplaniyo gbi ağrı giriyor yürüdükce gebelikte olur mu bu yoksa farklı br sorun mu? Sende oldumu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…