2017 EKİM Anne adayları

Kız varsa bnde senin sayende korkmaya başladım kontrole girince kulaklarımı gözümü kapatmayı bile düşünüyorum şuan

Boş yere kendini strese sokma ama seni çok iyi anlıyorum aynısı bende de vardı ister istemez oluyo dün görünce bebişi içim rahatladı valla senin kontrolüne ne kadar vardı

Boş yere kendini strese sokma ama seni çok iyi anlıyorum aynısı bende de vardı ister istemez oluyo dün görünce bebişi içim rahatladı valla senin kontrolüne ne kadar vardı
Kontrol araliklari cok uzun muhtemelen o yuzden de bu kadar gerildim bi de sizin su karnimda sertlik dediginiz seye hala ulasabilmis degilim iyice canim sikiliyor :)

En son 3 martta gordum bebegi 7+4 tu doktor 12. Haftada goruselim dedi ben 31 martta felan gitmeyi dusunuyorum iste bir aydir gormemis oluyorum bu durumda

Valla canım bende hiç sertlik falan hissetmiyorum açıkcası kendimi incelemedim de aklıma geldikçe karnımı seviyorum en güzeli :)

Acaba bu zamanlarda butun hamilelerde ayni his mi olusuyor:) bende 12. Haftada kontrole gidicem ama suan kalbai atiyomu ya atmiyosa diye dusunuyorum hatta bazen sag yumurtaligim biraz sizliyor onu bile kotu seylere yoruyom niye boyle ya

canım ben 12. haftama girdim ertesi günü ne bulantı kaldı ne kusma . 1 haftada toparlama süreci oluyo 14. haftada turp gibi oluyosun

Acaba bu zamanlarda butun hamilelerde ayni his mi olusuyor:) bende 12. Haftada kontrole gidicem ama suan kalbai atiyomu ya atmiyosa diye dusunuyorum hatta bazen sag yumurtaligim biraz sizliyor onu bile kotu seylere yoruyom niye boyle ya
Benim de boyle gaz sancisi muhtemelen ama karnimi tuttugumda bi sanci oluyor yuksek ihtimalle gaz sikistiriyor orda ona da takiliyorum kanama lekelenme bisey yok ama iste doktora gitsem simdi kaygilandim diye adam bi git ya der bana:) senin ne zaman kontrol? En son ne zaman gormustun?

olmaz mıııııı ben her randevudan sonra ilk 15 günde herşeyi çok güzel hissedyrm ama son 15 Allahım ya benmle değilse bu gün çok idrara çıkmadım karnım mı küçüldü diyip kendimi yiyip bitiriydm taaa ki ultrasonda miniğimi görene kadar. onu görünce hooop b,daha başa sar her şeyi hala da öyleyim

Cidden oluyormu ya? Aynen kontrolden sonraki 15 gun iyiydim ama sonrasi facia iste. Kaygidan olucem anasini bi de hissedemiyoruz ki hala bisey azicik kiprassa icimde vallaha daha bisi dert etmicem ama yok anam yok iki cm seyin nesini hissedexeksin daha adi fetus bile degil hala embriyo

22 Mart'ta Cnm bnmde bir tane düşüğüm var keseyi görmeden düşürmüştüm bnmde geçmişte pek parlak anılarım yok
Ben 9+3 te grip olmustum doktorum cagirdi gittigimizde 8+5 te kalbi durmustu. Doktor bile ultrasonun karsisinda bakakaldi yaniliyor olabilir miyim diye... geip olmasam 12. Haftada gidecektim iste ikili teste. Hic beklemiyodum cok buyuk yikim olmustu benim icin. Simdi ayni seyi bunda da yasamaktan vok korkuyorum su an tam 9+5 oldu

uzun bekleme suresi olunca boyle oluyor:) 9 ay boyle surup gidecek demekki:)

ben cok olmadı goreli aslında 8 gun falan 28 martta tekrar gidicem bide bazen okuyorum burda 10 haftada karnı cıkanlar varmıs bende cıkmadı:) ordan da kafaya takıyorum biraz bekliycez mecbur bide benim ikili test yapılcak ozaman erken de gidemem 10 gun kaldı:)

Bende ikili test icin bekliyorum iste :) 31 martta 11+3 felan olucak yapilir herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…