2017 EKİM Anne adayları

benim oluyo arada ama çok fazla sayılmaz. inşallah rahim genişlemesindendir yada harekete başlarmış bebek ya onunla alakalıdır. cumartesi kontrolüm var bakalım

İnşallah öyledir ama bıçak batması gibi çok acılı neyse bebis iyi olsun da benim için önemli olan odur. Benimde bu cumartesi günü randevum inşallah güzel şeyler görür ve duyarız çok heyecanlı oluyor dimi neyse randwvumdan sonra haber verirsin

Canim daha gelemedik oraya be hic agrim yok benim bir suredir 9+1 im bilmiyom o yuzden ama adet donemin olabilir mi adet donemlerinde agri oluyormus diye duydum

Yok canım adet dönemim geçti normalde ama sanırım rahim buyumesiymis bakalım cumartesi gidicem doktoruma yorumuna göre sizi de bilgilendiririm. En azindanbaklinizda olur karşılaşırsanız korkmayın diye

Kizlar midem cok kötü normal bulanma degil midem eksiyor resmen usuttummu acaba diyorum nanelimon cayi yapip icsem bi zarari olurmu sizce duyan bilen varmi

Bende sol tarafa dogru bis hafif sis mi sertlik mi ne onun gibi bisiy var ... acaba bebek bu kadar cabuk belli olur mu?

Normalde bu haftada karnin alt kisminda sertlik seklinde ele elir diyordu bir yerde ama cok korkuyorum ne bileyim benim yok oyle bisey hic
Bence korkma bende bikacgundur hissediyorum. Insallah iyi olsun bebeklerimiz. Surekli bi kaygi hamileligi yasayamadim cumartesini iple cekiyorum kontrolum var

bence muz yemeniz daha iyi. doktorum bana kahveyi yasakladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…