- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.441
benim oluyo arada ama çok fazla sayılmaz. inşallah rahim genişlemesindendir yada harekete başlarmış bebek ya onunla alakalıdır. cumartesi kontrolüm var bakalım
Canim daha gelemedik oraya be hic agrim yok benim bir suredir 9+1 im bilmiyom o yuzden ama adet donemin olabilir mi adet donemlerinde agri oluyormus diye duydum
Çorba içiyor musun. Protein ağırlıklı beslendiğim için bende de var biraz. Ama bi gün sulu birsey yersem ertesi gün geçiyor.
Hayirli olsun:) senin belirtiler de gitmis miydi?
Bende bugun hepten bosluk bosluk hissediyorum bi hayir olsun dedik yani:)Evet :) bende sadece cok nadir bi bulanti var. Ve uykum cok geliyo ama normalde de zaten cok uyuyuan biriyim onun bebekle alakasi oldugunu sanmiyorum
Bende bugun hepten bosluk bosluk hissediyorum bi hayir olsun dedik yani:)
Harbiden devlette oylr doktor mu varmis:) genelde azarlayan tipler olur? Hangi sehir hangi hastane merak ettimHersey olacagina varir ya benim doktor anlayisli cikti 2 haftada bir gel bakalim icin rahat eder dedi bide devlet araştirma hastanesi hayret ettim.
Benim hala yok cok tedirgin oluyorum aslinsa artik onsertligi hissetmem gerekmez mi? Bende hicbisey yok
Bazen sertlik geliyo korkuyorum biseymi oldu diye ama bilmiyorum kotu mu iyi mi
Normalde bu haftada karnin alt kisminda sertlik seklinde ele elir diyordu bir yerde ama cok korkuyorum ne bileyim benim yok oyle bisey hicBazen sertlik geliyo korkuyorum biseymi oldu diye ama bilmiyorum kotu mu iyi mi
Bence korkma bende bikacgundur hissediyorum. Insallah iyi olsun bebeklerimiz. Surekli bi kaygi hamileligi yasayamadim cumartesini iple cekiyorum kontrolum varNormalde bu haftada karnin alt kisminda sertlik seklinde ele elir diyordu bir yerde ama cok korkuyorum ne bileyim benim yok oyle bisey hic
Annenin kilosu da onemlidir belki diyorum ne bileyim:) kac oldunuz bugun?Bence korkma bende bikacgundur hissediyorum. Insallah iyi olsun bebeklerimiz. Surekli bi kaygi hamileligi yasayamadim cumartesini iple cekiyorum kontrolum var
Evet yaaa şu kaygı ve endişeler bi bitse :)Bence korkma bende bikacgundur hissediyorum. Insallah iyi olsun bebeklerimiz. Surekli bi kaygi hamileligi yasayamadim cumartesini iple cekiyorum kontrolum var
Hemde ne kaygi gorsen...Evet yaaa şu kaygı ve endişeler bi bitse :)
1.64 e 64 kiloyum :)Annenin kilosu da onemlidir belki diyorum ne bileyim:) kac oldunuz bugun?
Hafta olarak kac oldun demek istedim:)1.64 e 64 kiloyum :)
bence muz yemeniz daha iyi. doktorum bana kahveyi yasakladı.Bu arada ishal sorunu olan arkadaşlar için kuru kahve ve limon önerebilirim. Çocukluğumdan beri ne zaman ishal olsam annanem 1 tatlı kaşığı kuru kahvenin üzerine bir kaç damla limon sıkar yedirirdi bana ve şıp diye kesilirdi. Aklınızda bulunsun istedim. Bir de tabi ki sarı leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?