2017 EKİM Anne adayları

Karnim sa sisiyo ama bazen cok gergin bazen salkim sacak sisiyo:) yaglarim felan sarkiyo:)

Bu sabah garip sekilde mide bulantisi yasadim. Ara sira sadece kasigimda bi nokta cekiliyomus gibi oluyo geciyo sonra
Kan akışını hissediyor olabilirsin belki bilemedim
Daha çok erken ama biz hissederiz
Ben normalde baya zayıfım göbek aşırı aşırı çıktı yani
Gören hamilemisin diyor artık o noktaya geldim
Bu kadar erken hamilelik giyen bi biz varızdır

Ogrencilerim beni 6 aylik hamile saniyor diyorum ya:) teiplerini gorsen sakliyorum diye:)

Kızlar bende 4.haftadan beri lekelenme oluyordu en son çok arttı diye doktora koşmuştum hatta. Salı günü proluton iğne yapıldı, ama sürdü. cuma günü afedersiniz nohut kadar suyu çekilmiş pıhtı geldi. Ama renginden belliydi eski olduğu. Onun ardından 2 kez falan leke geldi ama sonra kesildi. Şimdiye kadar gelen leke o pıhtı yüzündenmiş galiba. Vücut ancak atabildi demekki. normalde adetlerim çok pıhtılı olurdu benim. Son adetten kalan bişey o zaman. Şimdi lekelenmem kalmadı çok şükür.

Yani sebebi bilinemiyor ya bazı lekelenmelerin, bence sebep böyle bişey.

İyi akşamlar kızlar 7+5 günlük olduk biz bugün herkes karnımın çok çabuk büyüdüğünü söylüyor aslında bende bunun farkındayım :) 3- 3 buçuk gibi duruyor :) oturunca daha çok belli oluyor ama yolda bile insanlar uzakdan farkediyolar o derece yani :) iç karnı küçük olanın çabuk belli olurmuş büyük olanın geç belli olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum benim gibi olan anne adayı varmı acaba

7 haftalik fotografimiz tatlim tanistirayim:)

Maşallah gerçekten baya büyümüş karnın canım. Benim şişlik bile olmadığı için hamileliğimin farkına varamadım henüz. Bazen unutuyorum bile.
Kız maşallah de kendi kendine nazar etme :) benden kocaman bi maşşallah :)

Canım benim ciddimisin ya , senin yazmanı bekliyordum bende , gece hiç uyuyamadım seni düşündüm
Üzülme canını sıkma Rabbim bir daha verir , Çok zordur eminim Allah sabır versin
Evet cok zor.bulunduğum katta yeni dogum yapan var bebegin sesi geldikçe uzuluyorum. Allah kimseye yasatmasin boyle birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…