- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.241
Saol cnm ins. Evet kanamam oldu 12 gun hastanede yattim ama bosCanım çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin inşallah
Herhangi bir belirtisi oldu mu acaba
Kan akışını hissediyor olabilirsin belki bilemedimKarnim sa sisiyo ama bazen cok gergin bazen salkim sacak sisiyo:) yaglarim felan sarkiyo:)
Bu sabah garip sekilde mide bulantisi yasadim. Ara sira sadece kasigimda bi nokta cekiliyomus gibi oluyo geciyo sonra
Ogrencilerim beni 6 aylik hamile saniyor diyorum ya:) teiplerini gorsen sakliyorum diye:)Kan akışını hissediyor olabilirsin belki bilemedim
Daha çok erken ama biz hissederiz
Ben normalde baya zayıfım göbek aşırı aşırı çıktı yani
Gören hamilemisin diyor artık o noktaya geldim
Bu kadar erken hamilelik giyen bi biz varızdır
Canım ya benim hiç agrı sancı batma tiksinme miğde bulantısı hiç biri Yok bunların dediğin gibi sadece karnım şişiyor senin de mi hiç belirti yokNe durumda agri sanci vs? Ben mal mal bosluk gibiyim:) anca karnim sisiyo:)
ay canım benim çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İyi akşamlar kızlar 7+5 günlük olduk biz bugün herkes karnımın çok çabuk büyüdüğünü söylüyor aslında bende bunun farkındayım :) 3- 3 buçuk gibi duruyor :) oturunca daha çok belli oluyor ama yolda bile insanlar uzakdan farkediyolar o derece yani :) iç karnı küçük olanın çabuk belli olurmuş büyük olanın geç belli olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum benim gibi olan anne adayı varmı acaba
Gözüme sizinki benden daha büyük gibi geldi :) hemde baya dik erkek olucak gibi :)7 haftalik fotografimiz tatlim tanistirayim:)Eki Görüntüle 1967295
Maşşallah maşşallah :) baya 4 aylık gibi :))7 haftalik fotografimiz tatlim tanistirayim:)Eki Görüntüle 1967295
Bakma bu her zaman boyle degil gazdan cok sistigi bir an cekmistim bu fotoyu:)Gözüme sizinki benden daha büyük gibi geldi :) hemde baya dik erkek olucak gibi :)
Maşallah gerçekten baya büyümüş karnın canım. Benim şişlik bile olmadığı için hamileliğimin farkına varamadım henüz. Bazen unutuyorum bile.
Kız maşallah de kendi kendine nazar etme :) benden kocaman bi maşşallah :)Maşallah gerçekten baya büyümüş karnın canım. Benim şişlik bile olmadığı için hamileliğimin farkına varamadım henüz. Bazen unutuyorum bile.
Tesekkur ederim canim. Amin. Allah kimseye yasatmasin insallahgeçmiş olsun ne denir bilmiyorum Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda Sağlıkla bir bebek sahibi olmanı nasip eder. üzüntünü hafifletir
Evet cok zor.bulunduğum katta yeni dogum yapan var bebegin sesi geldikçe uzuluyorum. Allah kimseye yasatmasin boyle birsey.Canım benim ciddimisin ya , senin yazmanı bekliyordum bende , gece hiç uyuyamadım seni düşündüm
Üzülme canını sıkma Rabbim bir daha verir , Çok zordur eminim Allah sabır versin
Sagol canim. 2. Kez ayni seyi yaşamak cok ağır. Ama atlaticam insallah.Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın. İnşallah bundan sonraki gebelik sağlıklı olur çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?