- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #4.281
Sen bana bırak o işi yardım ederim bulmana eczane eczane dolaşma :)doktora birdaha sorucam.internet sitesinde de hamileler kullanabilir yazıyor baktım şimdide.eczanede bulurmuyum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bana bırak o işi yardım ederim bulmana eczane eczane dolaşma :)doktora birdaha sorucam.internet sitesinde de hamileler kullanabilir yazıyor baktım şimdide.eczanede bulurmuyum.
Canım şimdi hastaneden geldim birbirimizin belirtileri ve hissettikleri bizi farkında olmadan çok etkiliyor be bu tarz düşüncelere itiyor sen gibi düşünüyordum 2 gündür içimde bi boşluk var bütün belirtilerim kesildi benim diyerek ama çok şükür bunlar benim kuruntularım çıktı sıpa maşallah hareketlenmiş bile kıpır kıpır çok şükür rabbime içini ferah tut stres yapmak yerine kalk bi doktora git içini rahatlat canım çünkü öle düşündükçe bebeğe zarar veriyoruz-Mavi kirmizigitar okeanoss00 @obsesif89 @kitapkokusu @feyzayldz
melis343434
Kızlar ben hiç iyi değilim ağrılarım tamamen kesildi , hiçte bişey olmuyor akşamları midem bulanır 1 bardak süt içerdim , bu akşam yedim normal , aklıma hiç iyi şeyler gelmiyo sizinde böyle oluyomu ? İçimde bi boşluk oluştu sanki ....
Kontrole var 2 hafta daha nası dayancam ben ya , ya bişey olduysaaa
Beni zaten çevrem stres yaptırmak için uğraştığı için kendimi motive etme şansıda bulamıyorum bebekte haliyle ne kadar ufakta olsa etkilenir , bilmiyorum sabretmek zorundayımCanım şimdi hastaneden geldim birbirimizin belirtileri ve hissettikleri bizi farkında olmadan çok etkiliyor be bu tarz düşüncelere itiyor sen gibi düşünüyordum 2 gündür içimde bi boşluk var bütün belirtilerim kesildi benim diyerek ama çok şükür bunlar benim kuruntularım çıktı sıpa maşallah hareketlenmiş bile kıpır kıpır çok şükür rabbime içini ferah tut stres yapmak yerine kalk bi doktora git içini rahatlat canım çünkü öle düşündükçe bebeğe zarar veriyoruz
Bi senin deil İnan ki canım genelimiz o şekilde herkes bana senin niye miğden bulanmıyor neden agrın yok falan filan eee bazı arkadaşlarımızın da yaşadıklarını görünce bi tedirginlik oluyor ee daha tabi bizim de elimiz durmuyor başka topiklere bakıyoruz orda daha karmaşık şeyler 2 gündür ağlıyorumiçim boş diye kimseye de birşey diyemiyorum neyse bugün gittim oh dedim yani artık ve kimseye kulak asmamaya karar verdim elimden geldiğinceBeni zaten çevrem stres yaptırmak için uğraştığı için kendimi motive etme şansıda bulamıyorum bebekte haliyle ne kadar ufakta olsa etkilenir , bilmiyorum sabretmek zorundayım
Hani şey olsa bebeği hareketlerini hissetsem hareket etmediğinde bişeyler var dicem ama hiçbişey yok , çok garip bi his duygu , sabredicem başka çaresi yokBi senin deil İnan ki canım genelimiz o şekilde herkes bana senin niye miğden bulanmıyor neden agrın yok falan filan eee bazı arkadaşlarımızın da yaşadıklarını görünce bi tedirginlik oluyor ee daha tabi bizim de elimiz durmuyor başka topiklere bakıyoruz orda daha karmaşık şeyler 2 gündür ağlıyorumiçim boş diye kimseye de birşey diyemiyorum neyse bugün gittim oh dedim yani artık ve kimseye kulak asmamaya karar verdim elimden geldiğince
Sen daha iyi bilirsin tabiki ama bana kalırsa bi doktora git biz kadınlar çünkü kafamız da kurup yaşamayı çok severiz iki hafta çok uzun bir süreç çünkü
Bende uzun zamandir boyleyim ki... panikleme hemen-Mavi kirmizigitar okeanoss00 @obsesif89 @kitapkokusu @feyzayldz
melis343434
Kızlar ben hiç iyi değilim ağrılarım tamamen kesildi , hiçte bişey olmuyor akşamları midem bulanır 1 bardak süt içerdim , bu akşam yedim normal , aklıma hiç iyi şeyler gelmiyo sizinde böyle oluyomu ? İçimde bi boşluk oluştu sanki ....
Hemen paniklediğim bişey değil aslında , sabah böyle bi hisle uyandım hiçbişey yokkenBende uzun zamandir boyleyim ki... panikleme hemen
Hastane den geldiğim halde hala aynı boşluğu hissediyorum içini ferah tut onlar çok iyiler inşallahHani şey olsa bebeği hareketlerini hissetsem hareket etmediğinde bişeyler var dicem ama hiçbişey yok , çok garip bi his duygu , sabredicem başka çaresi yok
Bu arada canim ya sana gecmis olsun diyemedim hala kaynadi hep. İshal cok yorar adami vala allah yardimcin olsun muhtemelen sivi ve vitamin takviyesi alman gerekecektirhepimiz o kadar aynı şeyleri yaşıyoruzki rahat olalım.bende sürekli birşey takar oldum.şimdide diyorum ya ishali takıyorum o geçse eminim başka şeyi takıcam.yarın gene doktor değiştiricem çünkü bana bu süreçte destek olacak bir doktora ihtiyacım var.
Bi sakin ol they-Mavi kirmizigitar okeanoss00 @obsesif89 @kitapkokusu @feyzayldz
melis343434
Evet cnm öyle tabiki , birde sakınılan göze çöp batar derler ya , Rabbimin izniyle bişey olmayacak inş. sende sakin olTHEY-
Ben su an ne modundayim biliyomusun bak tavsiye ederim. Kendimi hic dinlemiyorum. Hamileyim bu kadar. Ay sonunda kontrole gittigimde tatsiz bir durum varsa o gun kahrederim kendimi. Simdiden belirsiz birsey icin kendimi parcalamaya gerek yok. Allah korusun birsey olduysa su an yapacak bisey de yok. Su an bir aksilik varsa ogrenmem sadece sureci one ceker ay sonunda degilde su an ogrenirim.
Onun disinda, simdi kalkip kontrole gitsem ve doktor hersey yolunda dese, gule oynaya kontrolden ciktigim esnada olabilir... nitekim bu sayfada doktorun muayenesi esnasinda kalbi duran bebekleri gorduk. Kalp atisini dinlerken birden sesin durdugunu... o an yapacak hicbirsey yokki... tek kazancin durumu hemen ogreniyor olman...
Kaldiki bazi anne adaylari bebegimin kalbinin durdugunu soylediler iki hafta once ama ben o sabah kusmusum kontrole girmeden once diyen de var. Agrilarim devam ediyordu ara ara diyen de var... yani bunlarin hicbiri kistas degil...
Yapabilecegimiz tek sey var, allaha siginicaz, tevekkul edicez, ona emanet edicez... o bilir en iyisini
Öyle cnmda sakin olmaya çalışıyorum bu kadar sinir strese kim gelirki yaBi sakin ol they
Benim son üç haftadır bu şekilde
Ne ağrım var ne başka birşey
Bulantım en başından beri hiç olmadı zaten
Tek belirtim karnımdaki şişlik
Benimde 3 hafta var daha
İyi düşün kötüyü çağırma
Cani ayni sey basima eldi biliyomusun. Hamile oldugumu ogrenmeden mide bulantim baslamisti ama naisl fena... sonra testlerde lokosit 42 cikti. Doktor antibiyotik yazdi icmeye basladigim gun azaldi bulanti ve simdi belli belirsiz var cok nadir. Ben enfeksiyondan bulantim olsuguna cok eminim kusacam ogrencilerin kafasina diye korkuyodum derste simdi hicbisey yok...Ben de idrar tahlili vermiştim. Bol miktarda enfeksiyon çıkmış. Kasık ağrısı dışında bir şikayetim yoktu şaşkınım. Doktor reçete yazacak şimdi asistanın reçete kodunu göndermesini bekliyorum. Şase içecekmişim tek seferlik ve bol su dedi. Haftaya bir daha tekrarlanacak idrar tahlili. Acaba mide bulantısına sebep olmuş olabilir mi bu enfeksiyon. Geçerse belki bulantım da geçer diye hayal kurayım :)
Ay inşallah benim de öyledir ya. Şase veriyorum tek seferlik dedi telefonda konuştuk. Bol su içip bunu iç bir hafta sonra tekrarlayalım tahlili dedi. Bu şase de antibiyotiktir herhalde ve umarım benim de bulantım kesilir.Cani ayni sey basima eldi biliyomusun. Hamile oldugumu ogrenmeden mide bulantim baslamisti ama naisl fena... sonra testlerde lokosit 42 cikti. Doktor antibiyotik yazdi icmeye basladigim gun azaldi bulanti ve simdi belli belirsiz var cok nadir. Ben enfeksiyondan bulantim olsuguna cok eminim kusacam ogrencilerin kafasina diye korkuyodum derste simdi hicbisey yok...
Tek seferlik antibiyotik segil bildigim kadariyla ama etkili birseymis sanirim. İlk 3 ay antibiyotik pek vermez doktoe ama benim cok yuksek cikinca vermisti mecburen. Bi de idrar kulturu yapildi orda da 75000 bakteri uredi uhuuuuu:)Ay inşallah benim de öyledir ya. Şase veriyorum tek seferlik dedi telefonda konuştuk. Bol su içip bunu iç bir hafta sonra tekrarlayalım tahlili dedi. Bu şase de antibiyotiktir herhalde ve umarım benim de bulantım kesilir.