- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.701
Biz hep eşit gidiyoruz kuzumAyni seyi dusunuyorum biliyomusun:) ne agri ne sizi hicbisey kalmadi bi siskinlik bi de hafifleyen gogus agrisi bazen korkuyom hicbisey hissetmiyorumm neylr karsilasicam gidince acaba diye ama neyse yalniz degilmisim:)
İşte bide beni düşün şimdi daha 10 gün oldu delirecem merakımdan çatlıyorumanammm 1 ay mıbana 15 gün geçmedi 1 ay nasıl beklicem ben ya
Ne güzel işte ilk sen gideceksinvalla bilemedim en erken benimki heralde çağıran
benimde öyle sata göre 5 gün küçük , doktorda demişti ama yetişir cnm :) inşşşşşBana gün bile vermedi henüz. Yarın gidip tahlil sonuçlarımı göstereceğim o zaman bir gün verir herhalde. Buarada ben takvimi keseye göre düzenledim minnoş sata göre 5 gün daha küçük :)
iyide 10. haftada bişey gözükmezki 1 hafta daha durayım diyorummmNe güzel işte ilk sen gideceksin
Gözükmesinden ziyade ikili test için çağırıyorlariyide 10. haftada bişey gözükmezki 1 hafta daha durayım diyorummm
Hahahhaha basladinmi hamile pantolonlarina:) ben giyiyorum vala sikistiriyo eski hamileligimden pantolonlarim vardi kaldirmistim gormeyeyimmdiye cikarttim yine oh mis gibi giyiyomBiz hep eşit gidiyoruz kuzum
Herşeyimiz aynı
9 aylık gibi olanda bi biz varız zaten
bende öyle düşünüyorum ama yinede göremeyen göstermeye varmışGözükmesinden ziyade ikili test için çağırıyorlar
Daha net görmek istiyorsan bekle tabi bir hafta daha
Eneee:) bak o cok halsizlik yapar mahveder kulln ilaclarini mutlakademir depoları canım
Bir hafta gec gidebilirsin ama zaten ikili test yaptiracaksan dr cagirir yinebazılarının cinsiyeti 12 13.haftalarda belli oluyor ya 1 hafta geçmi gitsem diyorum :)
yaptırıp yaptırmak bizemi bağlıkiBir hafta gec gidebilirsin ama zaten ikili test yaptiracaksan dr cagirir yine
Onu yedim ben ama acayip mide bulantısı yaptı canım yaSadece erik değilki , kabak çekirdeği ye 2-3 avuç görürsün neyin ne olduğunu
Tabiki, istemiyorum diyebilirsin kim zorla yaptiracak sana ikili testiyaptırıp yaptırmak bizemi bağlıki
İkili testte neyi öğrencez biz onu anlamadım hiçbi fikrim yok araştırmadımdaTabiki, istemiyorum diyebilirsin kim zorla yaptiracak sana ikili testi
kabız olmaktan daha iyidir en azından cnmOnu yedim ben ama acayip mide bulantısı yaptı canım ya
Cok tutmuyo canim benim de olmustu oyle 7+2 olmasi gerekirken 6+6 cikmisti bi kere sonrakinde daha buyuk cikmisti beklenenden:)Pazartesi 7+1 di bugun 8+3 olmusiki hafta sonra yine gidicem bende cinsiyet belli olsa keskeee
Down sendrom riskinin olup olmadiginiİkili testte neyi öğrencez biz onu anlamadım hiçbi fikrim yok araştırmadımda
Tübe tübeee , down sendromlu olanlar aldırılıyomu yaniDown sendrom riskinin olup olmadigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?