2017 EKİM Anne adayları

ben gecen ay gıtmıstım ,bu ay 18 martta gıdıcem ama cok sabırsıızzım bı turlu gecmıyor ya cok merak edıyorum ya

bende yarın gidicem canım en son 15 gün once gitmiştim ama şu 15 gün geçmedi halada geçmiyor bugünde bir bitse de yarın gelse

Off haftada 2bile çok az yaa. Ben bir gün çıkmasam korkmaya başlıyorum. Doktorunla görüş mutlaka. Belki evde uygulayabileceğin küçük lahmanlardan verir. O da tembellik yapıyormuş gerçi. Allah yardımcın olsun bacım.

Anladım seninki bizden minik yarın 8 oluyorum keseye göre inş. cnm :)

valla canım bende adet tarihine gore 7 haftanın sonuna geliyorum ama 15 gün once gittiğimde doctor 4 haftalık demişti ona gore hesaplarsam bu hafta 6 haftanın sonuna geliyorum

günaydın kızlar. dün başım döndü biraz en yakın hastaneye gittim. kan verdim. ferritin 4,9 çıktı doktorumu aradım gyneferon başlayalım dedi. o da beni kabız yapıyor. ne yapcam bilmiyorum

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Benim tüm belirtilerim geçti
Şişkinlik olmasa hamile olduğumu unutacağım
Ayni seyi dusunuyorum biliyomusun:) ne agri ne sizi hicbisey kalmadi bi siskinlik bi de hafifleyen gogus agrisi bazen korkuyom hicbisey hissetmiyorumm neylr karsilasicam gidince acaba diye ama neyse yalniz degilmisim:)

valla canım bende adet tarihine gore 7 haftanın sonuna geliyorum ama 15 gün once gittiğimde doctor 4 haftalık demişti ona gore hesaplarsam bu hafta 6 haftanın sonuna geliyorum
Seninki daha yeni bende senin gibiyken gittim işte o gittiğinden sonra 1 ay sonra gel dicek sna :)

kızlar herkese selam
benim gibi hala karın ağrısı yaşayanlar varmı ya.Deli olucam artık sürekli bir ağrı halindeyim çok üzülüyorum.

amin bacım amin bakalım çözümler arıyorum doktoruma sordum da şuan ilaç kullanamayız dedi yiyeceklerle çözmeye çalış dedi posalı yiyecekler ye dedi su iç dedi ama ben zaten normalde de 2-2,5 lt su içiyorum günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…