- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.661
Olmami....gaz şişkinliği yüzünden bu saatte burda benden başka olan varmıdır acep
Olmami....
Ya anlmiyorum ki muhtemelen gaz sancisi... davul gibiyim yne geceligime girmedim ya:) memelerim almis basini gitmis dokunamiyom zaten ay 66 cm lik belim olmus sana 86 cm vala yarim dunya hissediyorum:)ben bide sözde laktozsuz süt içtim az önce şişti kaldı karnım öyle :) senindemi gaz sancın çok
Ya anlmiyorum ki muhtemelen gaz sancisi... davul gibiyim yne geceligime girmedim ya:) memelerim almis basini gitmis dokunamiyom zaten ay 66 cm lik belim olmus sana 86 cm vala yarim dunya hissediyorum:)
Niye hatirlatiyosan !gicik misin arkadasim:)Offf böyle gidicek galibadoktor 3. aydan sonra ilaç verebilirim dedi ama kullanmicam .
Sen bide çalışıyosun dimi yarın iş varmı ?
Niye hatirlatiyosan !gicik misin arkadasim:)
Gebe gebe kiricam kalbini:)
Yok be saka bi yana benim isim cok eahat masallah sadece ulasimim bir facia ozel arabam olsa 10 dk felan surer ama otobusle iki aktarma 1.45 saat suruyo rahat ayakta haldir haldir.... dolan allah dolan...ya gerçekten üzüldüm kalkmak zor olur diye ben her sabah zor kalkardım.ama bi işin olduğu içinde şanslı olduğunu unutma :)
Yok be saka bi yana benim isim cok eahat masallah sadece ulasimim bir facia ozel arabam olsa 10 dk felan surer ama otobusle iki aktarma 1.45 saat suruyo rahat ayakta haldir haldir.... dolan allah dolan...
Neyse ki ben sadece haftada 3 gun ders veriyorum diger gunler evden organizasyon islerini takip ediyorum oyle gecip gidiyor:) cok sukur isim var allah olmayan ve isteyen herkese versin insallah :) simdi dogum parasini felan hesaplayinca epey guzel oluyor:)
Trafik degil ne yazikki :) istanbuldayim aslinda ama isyerimin oldugu yerin toplu ulasim araclari cok sikintili saatte bir tane otobus var o da cani istemezse gelmiyor bak bu aksam 4 te isten ciktim eve 6 da vardim arac icinde sadece 25 dk gecirdim:) gerisi beklemekle gecti:) ev borcuna girmeyeydik kocama diretip araba aldiracaktim ama napsin garibim simdi ev kredisi bi de bebek geliyo masraflar katlaniyo elde avucta kalmadi araba da yalan oldu bu gidisle:)yaa ne güzel organizasyon işi çok zevkli bende hobi olarak keçeden bişeyler yapıyorum ama hepsi yarım kalıyo hayel gücü zıfır zıfır zıfır :)
Sen nerde yaşıyosun trafik o kadar uzun sürüyo ?
Senin yine iyi ben bi ara istemsiz olarak çoğul ekle konuşuyordumGerçekten he . Agzimdan br oğlum çıkıyor bir kızım çocuğunda kafası karıştı :) hele eşim oglm deyp duruyor kızsa çok alınıyordur valla babasna
Bende çok sıkıntıdaydım o konuda. Sabah akşam 3er kuru kayısı yiyordum ama ne fayda.
Doktora sormadım ama zararı olduğunu düşünmedim ve yulaf ezmesi aldım. Şimdi hergün 1ara öğünüme onu koydum. Bir kasenin içine 3kaşık yulaf, yıkanmış minik doğranmış 1kuru kayısı, yıkanmış minik doğranmış 2kuru incir, Bikaç kuru üzüm ve üzerine süt döküp 2saat bekletiyorum. Sonra yiyorum. Tadı da güzel.
Ekmek olarak da beyaz tüketiyordum kepekliye çevirdim. Hangisi bana etki etti bilmem ama cumartesiden beri uyguluyorum çok rahatladım. Çok şükür. Dünya varmış :)
İlk 3ay doktorlar ilaç vs. bişey veremiyor maalesef . Sonrası için Demir takviyesi de başlayacağından, o da kabızlık yaptığı için bir ilaç veriyorlarmış.
ben gecen ay gıtmıstım ,bu ay 18 martta gıdıcem ama cok sabırsıızzım bı turlu gecmıyor ya cok merak edıyorum yaNasılsıniz bakalım dr a gidenler var miiiiiii
O sorun bende var canım doktorum bana imom omega adında vitamin takviyesi verdi bn onun neden olduğunu düşünüyorum iki gündür içmyrm biraz rahatım ama ilacı içmediğim için tedirginim ne yaptysam yenemedim şu kabızlığı mahfoldum
O sorun bende var canım doktorum bana imom omega adında vitamin takviyesi verdi bn onun neden olduğunu düşünüyorum iki gündür içmyrm biraz rahatım ama ilacı içmediğim için tedirginim ne yaptysam yenemedim şu kabızlığı mahfoldum
28 şubatta 6+3 demişti 1 ay sonra gel dedi ama herkesi 12.haftada çağırmış benim 12 hafta olmuyorkiiii
okeanoss00 B Biravucmutluluk kirmizigitar obsesif89
Sadece erik değilki , kabak çekirdeği ye 2-3 avuç görürsün neyin ne olduğunuay sorma canım benim zaten devamlı var ama hamileyken korkuyorum da zorlamaktan bir türlü çözümünü bulamadım erik mevsimi gelsede erik yesek o çok güzel tuvalete çıkarıyor birde üstüne su iç ohh miss
Anladım seninki bizden minik yarın 8 oluyorum keseye göre inş. cnm :)canım valla ben daha 6. haftamdayım 4 haftalıkken keseyi görmeye gittim doktora 15 gün sonar gel demişti yarın gidicem işte bakalım ondan sonar ne zaman çağıracak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?