Ooo maşallah sende sağlıkla al kucağına inşallah çok sevindim senin adına :) ben 20 gün oldu emzirmeyi bırakalı ama bazen haftada birkaç dakika emip bırakıyor. Maşallah yemesi içmesi gayet iyi. Ben şimdi yatağına koyuyorum gündüz biraz sallıyorum ninniyle uyuyor, gecede babasının koynunda uyuyor. Gebeliğimin başında benimki küçüktü zaten hep emzirerek uyudu. Taşıdımda hep kucağımdaydı zaten. Şuan bana pek ihtiyaç yok taşıma konusunda. Yürüyor yanımda :) ilk başlarda hamilelikten. Yorgunluk, uykusuzluk oluyordu ama direndim. Bunu ben istemiştim sonuçta :) şükür şimdi beni anlayan zamanlara geldi. Sen daha şanlısın aslında süreç konusunda. Kendi halinde oynayabiliyor, yürüyor, seni anlıyor. Bence hissediyorlarda kardeşlerini. Karnım büyümeye başlayınca göbeğimi açıp okşayıp öpüp ‘cici, ee ee’ demeye başladı hala da öyle. Zaten sen 9 aylık olana kadar baya büyümüş olacak senin ki işin daha da kolay olacak. Sakın sabrı elinden bırakma, bol bol dua et canım. Ben Pazartesi 35 i bitirmiş 36 ya girmiş olacağım. Sanırım gün verecek doktorum. Hazırlıklarım tamam neredeyse :) süs ve ikramlıklarımı aldım hazırlayacağım. Dilerim sende hayırla mutlulukla gelirsin bu zamanlara. Aklına takılan olursa yaz lütfen, he cinsiyeti belli olunca da haberdar et :)