2017 EKİM Anne adayları

Rabbim sağlık sıhat versin evlatlarımıza, şükür bizde iyiyiz. İlk’i erkek bu kız :) hepsinin ayrı heyecanı var. Bizimki kucağa gelince hemen iniyor artık koşturuyor kocaman oldular ya :KK70: zaptetmek zor :KK70: yeni gelen daha minik gelecek gözümüze :) birde sen gebeliğin başlarındasın senin ki biraz daha büyür sonuna doğru :)
Aynen canım buyudu afacanlar. Bizimki saklambaç yakalamaca falan bayılıyor. Kız ama erkek cocugu kadar afacan :KK70: bizim de bir kız vardı bir de erkek olacak kısmetse:) saglıkla gelirler inşallah :)

Aynen canım buyudu afacanlar. Bizimki saklambaç yakalamaca falan bayılıyor. Kız ama erkek cocugu kadar afacan :KK70: bizim de bir kız vardı bir de erkek olacak kısmetse:) saglıkla gelirler inşallah :)
Amin canım, bizimki de öyle hele maç yapmaya bayılıyor. Topun peşinden koşuyor gol atıyor :KK70: birde alkış istiyor her başardığı şeyin arkasından tek tek bakıyor hepimiz alkış yapıyormuyuz diye :KK70: hayat onlarla daha da güzel, hep varolsunlar sağlıkla Aminnn.

Ooo maşallah sende sağlıkla al kucağına inşallah çok sevindim senin adına :) ben 20 gün oldu emzirmeyi bırakalı ama bazen haftada birkaç dakika emip bırakıyor. Maşallah yemesi içmesi gayet iyi. Ben şimdi yatağına koyuyorum gündüz biraz sallıyorum ninniyle uyuyor, gecede babasının koynunda uyuyor. Gebeliğimin başında benimki küçüktü zaten hep emzirerek uyudu. Taşıdımda hep kucağımdaydı zaten. Şuan bana pek ihtiyaç yok taşıma konusunda. Yürüyor yanımda :) ilk başlarda hamilelikten. Yorgunluk, uykusuzluk oluyordu ama direndim. Bunu ben istemiştim sonuçta :) şükür şimdi beni anlayan zamanlara geldi. Sen daha şanlısın aslında süreç konusunda. Kendi halinde oynayabiliyor, yürüyor, seni anlıyor. Bence hissediyorlarda kardeşlerini. Karnım büyümeye başlayınca göbeğimi açıp okşayıp öpüp ‘cici, ee ee’ demeye başladı hala da öyle. Zaten sen 9 aylık olana kadar baya büyümüş olacak senin ki işin daha da kolay olacak. Sakın sabrı elinden bırakma, bol bol dua et canım. Ben Pazartesi 35 i bitirmiş 36 ya girmiş olacağım. Sanırım gün verecek doktorum. Hazırlıklarım tamam neredeyse :) süs ve ikramlıklarımı aldım hazırlayacağım. Dilerim sende hayırla mutlulukla gelirsin bu zamanlara. Aklına takılan olursa yaz lütfen, he cinsiyeti belli olunca da haberdar et :)

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 kız senin doğumun Eylül’e denk gelecek Ekim ayına yakın yine :)
Maşaallah canım iyi idare etmişsin. Maşaallah Çok güzel ya, inşaallah bende o günlere ulaşırım. Benim ilk gebelik yatarak geçmişti çok şükür bunda okadar risk yok ama erken Doğuma karşı dikkat et dedi dr. O riskim devam ediyormuş.
Benimki de kucakçı değil neyseki ama sarılmayı çok seviyor, koşarak gelip sarılıyor sürekli. Yemeğini kendi yiyor zaten çok seviyor yemeyi sonra da banyoya gidip tabureyi koymamı bekliyor. Tabureye kendi çıkıyor elini yıkayayım diye. Hamile kalırsam diye alıştırdım bunlara hep :)
Yemesi güzel diye memeden kestim bende yeni. Çok yorulmuş zayıflamıştım artık.
Senin avantajın kıskanmayı bilmeden kardeşi gelecek. Benimki 27eylül doğumlu, bu da Eylül de gelecek kısmetse. 2yaş krizlerinden korkuyorum. Şimdiden ağlamanın sonunda sinirlenip ne bulursa dişliyor. İlki erkek, kızları pek sevmiyor erkek çocuk gördüğü zaman çıldırıyor oynamak için, bu da erkek olur inşaallah diyorum o yüzden
kolay bir Doğum geçirirsin inşaallah canım. Rabbim hayırla sağlıkla kurtarsın ikinizi de.

Canımm iyi ki etiketledin kaybettim topigi :)

Iyiyiz şükür biz, çocuklarla koşturmaca geçiyor zaman.Büyük oğlum okula gidiyor küçük büyüyor abisiyle oyunlara başladı :)

Sen hamile misin? Çok sevindim :)
Oh maşaallah. Allah daha iyi etsin.

Evet hamileyim. Sana özendim :KK19: biraz acele oldu ama ne kadar çabuk okadar az yıl bezle uğraşırım dedim :)
İnşaallah tamamına ererim.

Oh maşaallah. Allah daha iyi etsin.

Evet hamileyim. Sana özendim :KK19: biraz acele oldu ama ne kadar çabuk okadar az yıl bezle uğraşırım dedim :)
İnşaallah tamamına ererim.
Inşallah canım sağ salim kucağına al yavrunu birlikte büyüsünler :) Valla ben kurtardım baya şimdi, bebe de ele avuca geldi darısı isteyen herkese inşallah :) Cinsiyeti belli olunca yaz...Benim büyük oğlum da hep erkek çocuklarla anlaşır oynar kardeşi olacağını öğrendiği gün inşallah erkektir diye dua etmeye başladı :) Kontroller de doktorun yanında erkek değilse inanmayalım anne diyordu :) Allah birlikte yaşamayı ve yaşlanmayı nasip etsin inşallah yavrularıma ve herkesin gönlüne göre versin..

Inşallah canım sağ salim kucağına al yavrunu birlikte büyüsünler :) Valla ben kurtardım baya şimdi, bebe de ele avuca geldi darısı isteyen herkese inşallah :) Cinsiyeti belli olunca yaz...Benim büyük oğlum da hep erkek çocuklarla anlaşır oynar kardeşi olacağını öğrendiği gün inşallah erkektir diye dua etmeye başladı :) Kontroller de doktorun yanında erkek değilse inanmayalım anne diyordu :) Allah birlikte yaşamayı ve yaşlanmayı nasip etsin inşallah yavrularıma ve herkesin gönlüne göre versin..
:KK48:Benim oğlanda kız çocuklardan kaçıyor, erkek çocuk olduğu zaman bir sevinç bir alkışlar.. oynamak için deli oluyor. O yüzden erkek olsun istiyorum öyle de hissediyorum bakalım, hayırlısı olsun. Yazarım tabi.
Amin inşaallah canım benim

Selam kızlar.ben de 2.ci cocuk icin erken mi diye dusunurken burayı okudum.masaallah ikinciyi kucagina alanlar olmus saglikla büyütün.hamile olanlar da sağlıkla kucaginiza alirsiniz ins.benim kiz da tam 17 aylk .baya hareketli uyumak dışında hic sabit durmuyo.sizin bebisler nasıl.hangi kelimeri konusuyolar.uyku beslenme vs.bi de benim kizim hic süt ürünleri tüketmeyo.önceden alerjiden dolayi vermiyordk şimdi veriyorz ama yemiyo.ins zamanla alışır yer

Selam kızlar.ben de 2.ci cocuk icin erken mi diye dusunurken burayı okudum.masaallah ikinciyi kucagina alanlar olmus saglikla büyütün.hamile olanlar da sağlıkla kucaginiza alirsiniz ins.benim kiz da tam 17 aylk .baya hareketli uyumak dışında hic sabit durmuyo.sizin bebisler nasıl.hangi kelimeri konusuyolar.uyku beslenme vs.bi de benim kizim hic süt ürünleri tüketmeyo.önceden alerjiden dolayi vermiyordk şimdi veriyorz ama yemiyo.ins zamanla alışır yer
Bende sute zor alistirdm ama sadece 30 40 cc kadar iciyor ,hala peynir yemiyo. Yogurdu sever . Ama sevdigi seyler surekli degisiyor

Maşaallah canım iyi idare etmişsin. Maşaallah Çok güzel ya, inşaallah bende o günlere ulaşırım. Benim ilk gebelik yatarak geçmişti çok şükür bunda okadar risk yok ama erken Doğuma karşı dikkat et dedi dr. O riskim devam ediyormuş.
Benimki de kucakçı değil neyseki ama sarılmayı çok seviyor, koşarak gelip sarılıyor sürekli. Yemeğini kendi yiyor zaten çok seviyor yemeyi sonra da banyoya gidip tabureyi koymamı bekliyor. Tabureye kendi çıkıyor elini yıkayayım diye. Hamile kalırsam diye alıştırdım bunlara hep :)
Yemesi güzel diye memeden kestim bende yeni. Çok yorulmuş zayıflamıştım artık.
Senin avantajın kıskanmayı bilmeden kardeşi gelecek. Benimki 27eylül doğumlu, bu da Eylül de gelecek kısmetse. 2yaş krizlerinden korkuyorum. Şimdiden ağlamanın sonunda sinirlenip ne bulursa dişliyor. İlki erkek, kızları pek sevmiyor erkek çocuk gördüğü zaman çıldırıyor oynamak için, bu da erkek olur inşaallah diyorum o yüzden
kolay bir Doğum geçirirsin inşaallah canım. Rabbim hayırla sağlıkla kurtarsın ikinizi de.
Canım nasıl gidiyor hamileliğin, Rabbim gönlündekini versin. Benim son 1 haftam kaldı, çarşamba son kez görecek doktorum en geç önümüzdeki Pazartesi yada salı alırım dedi. Şükürler olsun bugünleride gösterdi. Dilerim sende sağlıkla kucağına alırsın, dualarında beni de unutma. Çocuklar kardeşleri bir büyür, bende alıştırdım bir çok şeye ama hala peşinden koşturuyor ilgi bekliyor doğal olarak :)

Amin canım, benimkide yorulmak nedir bilmiyor, abisi peşinde koşturmaktan yoruluyor :KK70: ama değer onlara . Tekrar ediyor söylediklerimizi baby tv de yabancı alfabeleri söylemeye çalışıyor. Bir şey verirken “al” diyor, abisine “kanka” diyor. Şarkı söylemeye çalışıyor. Acıktığını susadığınu söylüyor kendi dilinde. Gördüğü hayvanların seslerini taklit etmeye çalışıyor. Dedim ya neyi göstersen taktlit etmeye çalışıyor zaten bu zamanlarda geneli böyle.

Canım nasıl gidiyor hamileliğin, Rabbim gönlündekini versin. Benim son 1 haftam kaldı, çarşamba son kez görecek doktorum en geç önümüzdeki Pazartesi yada salı alırım dedi. Şükürler olsun bugünleride gösterdi. Dilerim sende sağlıkla kucağına alırsın, dualarında beni de unutma. Çocuklar kardeşleri bir büyür, bende alıştırdım bir çok şeye ama hala peşinden koşturuyor ilgi bekliyor doğal olarak :)
Amin canım Allah razı olsun. Çok şükür bu sefer iyi geçiyor, yatarak geçirdiğim 1.gebelikten sonra bunda hamile olduğumu unutuyorum oğlan sayesinde.
Mesajını okuyunca Doğuma ben girecekmişim gibi heyecanlandım. Sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşursunuz inşaallah. Rabbim kolaylaştırsın tüm süreçlerinizi.

Amin canım Allah razı olsun. Çok şükür bu sefer iyi geçiyor, yatarak geçirdiğim 1.gebelikten sonra bunda hamile olduğumu unutuyorum oğlan sayesinde.
Mesajını okuyunca Doğuma ben girecekmişim gibi heyecanlandım. Sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşursunuz inşaallah. Rabbim kolaylaştırsın tüm süreçlerinizi.
Sende de Allah razı olsun canım, birde benim heyecanımı sor nasıl :) herşey hazır ne olur ne olmaz diye. İlkin de tecrübeli olunca rahat oldu bu. Hamileliğini rahat geçirmene çok sevindim dilerim ki sonuna kadar sorunsuz ve rahat ol. Hem çok duygusalım hem heyecanlı. Annelik her ayrı çocukta yeniden doğmak demek insan anlıyor. Onlarla büyüyor yeniden, çok şükür.

Amin. İnşaallah. Rabbim sana da nasip etsin canım.
Benimkinin uyku düzeni oturdu. Öğlen 12-14.30 arası, akşam ise 09-07.30 arası uykuda.
Benimki de süt peynir istemiyor. Her peyniri denedim, bir tek tostun içinde kaşar yiyor. Sütün tadına dahi bakmak istemedi, çok da üstelemedim çünkü yoğurdu çok seviyor .
Yoğurdu Bardakta vermeyi denedin mi. Az biraz sulandırarak çay bardağında eline vermeyi dene. Kendi yemeye alışkın değilse fırlatabilir, alttan tut sen mutlaka.
Baktın yine olmadı, geniş pipet koy bardağın içine .

Amin canım, benimkide yorulmak nedir bilmiyor, abisi peşinde koşturmaktan yoruluyor :KK70: ama değer onlara . Tekrar ediyor söylediklerimizi baby tv de yabancı alfabeleri söylemeye çalışıyor. Bir şey verirken “al” diyor, abisine “kanka” diyor. Şarkı söylemeye çalışıyor. Acıktığını susadığınu söylüyor kendi dilinde. Gördüğü hayvanların seslerini taklit etmeye çalışıyor. Dedim ya neyi göstersen taktlit etmeye çalışıyor zaten bu zamanlarda geneli böyle.
Hemen hemen bebekler aynı seyleri yapıyorlar.masallah az kalmış dogumuna sezaryan mi normal mi ilki.saglikla al kavus canm

Hemen hemen bebekler aynı seyleri yapıyorlar.masallah az kalmış dogumuna sezaryan mi normal mi ilki.saglikla al kavus canm
Sağol canım Allah razı olsun. Çarşamba sabah gireceğim doğuma :) evet bu aylardaki bebekler geneli aynı şeyler gözlemlediğim kadarı ile. Sezaryen dı ilki buda öyle olacak.

Selam kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. Kızım cok hareketli ve hep oyun istiyor. Şükür yemesinde bir sıkıntı yok ve uyku düzeni oturdu. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Sanırım ikinci bebegini bekleyen tek ben değilim. Kucağına alanlar olmuş. Doğanların gozleri aydin olsun sağlıkla buyutsunler. Hamile olanlar insallah rabbim sağlıkla kucaklarins almayi nasip eder. Sanırım daha zor günler bizi bekliyor.

İkinci de erkekmiş canım. Bir yanım kız özleminde olsa da oğluma yoldaş arkadaş olacağı için seviniyorum da onun adına. İnşaallah da hayat boyu birbirlerine dayanak olurlar

X