2017 EKİM Anne adayları

Bebeğinin tam organ ve beyin gelişimi döneminde ac kalmak susuz kalmak ne kadar mantıklı sizce yapmayin oyle birsey
Canim benim zaten yiyemiyosun ki su bile icsen cikiyo ki zaten bebek depolardan besleniyo o donemler yedigimiz sadece kendimize bakim bir nevi amma dursa yediklerimiz birde ben son care olarak soyledim

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar sağlıklı gebelikle evlat nasip etsin inşaAllah. Üzme kendini sağlıklı olsa seninle kalırdı çok sonra kaybetmek daha acı. Yüce Mevlam çok bekletmesin inşaAllah.
Dün geceden beri benim de canım çok sıkkın. Çamur gibi akıntı geldi, şimdi tortu geliyor. Arada kasık ağrısı. İçimde huzursuzluk var.

Kahverengi miydi? Genelde kahverengiden korkmayin derler ama istersen icin rahat etsin bir git goster. En son ne zaman gitmistin? Bi dahaki kontrolun ne zaman?

Kahverengi miydi? Genelde kahverengiden korkmayin derler ama istersen icin rahat etsin bir git goster. En son ne zaman gitmistin? Bi dahaki kontrolun ne zaman?
Koyu kahve renkteydi. Normalde 4ila 7.haftalar arasında yine lekelenmem oldu ama rengi daha açık kahveydi.
Kapı çaldı yattığım yerden irkilip aniden kalktım ondan sonra oldu acaba ani hareket yüzünden mi oldu. Şimdi kurumuş kabuk gibi geliyor. Son kontrolüm 10gün önceydi herşey yolunda bir kanamada görünmüyor demişti doktor. Randevum haftaya idi başka bir doktora gitmek istiyorum ama bugün bir bakayım olmadı perşembe günü doktora gideyim. Allahım korusun hepimizinkini. İnşaAllah birşeyi yoktur yaa

Canim benim zaten yiyemiyosun ki su bile icsen cikiyo ki zaten bebek depolardan besleniyo o donemler yedigimiz sadece kendimize bakim bir nevi amma dursa yediklerimiz birde ben son care olarak soyledim
Hayır kaç tane doktora sordum lutfen gunluk yemeniz gerekenleri yiyin, 1yumurta peynir sut yogurt bolca yesillik ve yas kuru yemis. Bebegin zeka gelisimi uzerinde etkisi oldugunu soyledi

Doktorunla gorustun mu cnm istersen vakit kaybetme bugun gorus belki can sikacak birsey degildir, ya da engellenebilir birseydir

Cnm nerede oturuyorsun bilmiyorum ama lekelenme ile ilgilide bir fikrim yok bence bugun bir doktora git. Sonrasinda allah korusun neden yapmadim demek cok kotu olur. Kalbini ferah tut agir hareketlerde yapma insallah vardir bir aciklamasi cozumu

Günaydın kizlar herkese. Ben burda cevap yazmayı tam bilmiyorum ama öğrenerek bebisleri beklerken ogrendiklerimizden yararlanmak paylaşmak istiyorum. 8+4 günlük hamileyim ve bugün grip basladi ilaç da icemiyorum ne yapmaliyim bi tavsiye lutfeen. Calisiyorum arti bebis grip istemiyorum

Günaydın canım bu konuda doktoruna danışmalısın ama bitki çayı içme derim

Aynen kussak rahatlıcaz , sürekli uykum geliyor , ağrım var ağlayasım var bi an önce çıkmam lazım benim işten dayanmıcam artıkkk

benimde canım ya bir de şu mide bulantısı iyice halsiz düşürdü beni hiçbişey yapmak istemiyorum mutfağı temizlerken bile midem bulanıyor öğürmekten bir hal oldum valla ben hiç işe gelmek istemiyorum ama mecburum ev kredimiz var çünkü inşallah şu mide bulantılarını atlatırız da rahatlarız az kaldı dayanıcaz canım yapcak bişey yok

Beni de ekler misiniz?

2 gün sonra iş ilanı için gelecek kişiler var bakalım onların arasından biri olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…