2017 EKİM Anne adayları

Ne için verdi bana da vitamin verdi kullaniyorum hatta mide bulantısı icin bile bi tane var :)
Ben normalde folik asit kullanmadim onu sordu birde d vitamini dusuk cikti bunlar icin verdi bayagi bi etkin madde var icerisinde

Kızlar simdi hastaneden geldim. Serum bağladılar ama hala bulantim devam ediyor. Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin cok zormus.
Gecms olsun canm bugn bnde çok kötüym gitmemk için zor tutuyorum kendimi baş ağrısı ateş bulantı

Kızlar simdi hastaneden geldim. Serum bağladılar ama hala bulantim devam ediyor. Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin cok zormus.
Geçmiş olsun arkadaşım ne yaşadığını tahmin edebiliyorum. Ama geçecek emin ol. Ondan sonra da hamileliğin tadını çıkarmaya başlayacaksın. Öyle düşün.

Valla bende dusunmuyorum eşimle.... ama belki 2li doktor ısrar ederse :)

Bende o vitamini kullanıyorum canım

Canım çok geçmiş olsun seni öyle iyi anlıyorum ki çok zor bir dönem birde çalışan ev hanimiysan allah sabır versin valla izin günlerini iple çekiyorum çok zor umarım biran önce geçecek ilk 3 zorlu ayimiz

Cnm merhaba bizim bebeklerimiz ayni gun dogacakti konusuyorduk ama ben bebegimi kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş. Bugun doktorum bende yaşadım herkesin başına gelebilir dedi galiba onune gecilebilir birsey degil bu

Yani dusunuyorum da allah korusun ama risk ciksa aldiracak ya da emin olmak icin aminosentez felan yaptiracak degilim her sekilde kabulumdur
Aynen öyle ne olursa olsun aldrmayı düşünmüyorsan boşuna testte bişey çıkarsa kndini 9 ay yiyip bitirme benim yengemde de bu testlerde down sendromu var dye çıktı aylarca kadın ağlamaktan helak oldu ama sonuç çocuk maşallah benden sağlam okula gidiyor şu an

Yani dusunuyorum da allah korusun ama risk ciksa aldiracak ya da emin olmak icin aminosentez felan yaptiracak degilim her sekilde kabulumdur
Yeni bir yontem cikmis sadece kandan bakiyorlar, amniyosentez de bebege zarari olabiliyor. Kesesi sizdirabiliyor bunlari riske atmadan normal kan vererek bakan doktorlar var

Bende senin gibi diyodum niye başlamadı niye başlamadı diye , al başladı bak
4 gündür akşamları içtiğim sadece 1 bardak süt , dün sabah yine tartıldım 2 kilo vermişim
Sat nedir? Benimde midem bulanmadi canım yaa. Erken mi diyorum. 28 Ocak sat benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…