- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.321
Ben normalde folik asit kullanmadim onu sordu birde d vitamini dusuk cikti bunlar icin verdi bayagi bi etkin madde var icerisindeNe için verdi bana da vitamin verdi kullaniyorum hatta mide bulantısı icin bile bi tane var :)
O zaman kullan bence, folik asit cok cok onemli :)Ben normalde folik asit kullanmadim onu sordu birde d vitamini dusuk cikti bunlar icin verdi bayagi bi etkin madde var icerisinde
İçinden geleni yap sen canm. Bnm için sonuç değişmeyecek aldrmayacagm için baktrmama gerk yokAynısı gibi birşey 4lü testte ama çoğu kişi yaptırma diyor
Gecms olsun canm bugn bnde çok kötüym gitmemk için zor tutuyorum kendimiKızlar simdi hastaneden geldim. Serum bağladılar ama hala bulantim devam ediyor. Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin cok zormus.
Geçmiş olsun arkadaşım ne yaşadığını tahmin edebiliyorum. Ama geçecek emin ol. Ondan sonra da hamileliğin tadını çıkarmaya başlayacaksın. Öyle düşün.Kızlar simdi hastaneden geldim. Serum bağladılar ama hala bulantim devam ediyor. Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin cok zormus.
Ben düşünmüyorum canımArkadaşlar 2li ve 4lü testleri yaptirmamayi düşünen var mı?
Bende o vitamini kullanıyorum canımKizlar nasilsiniz? Iyisinizdir insallah giremedim pek. Bu arada bugun hastaneye gittim cok sukur hersey yolunda bebekim cok küçük oldugundan kalbini dinleyemedik cuma tekrar gidecez. Dr bana vinalac immunitum verdi kullanan var mi? Her zaman ilac kullanimina karsiyimdir kullanip kullanmamada tereddut yasiyorum suan
Canım çok geçmiş olsun seni öyle iyi anlıyorum ki çok zor bir dönem birde çalışan ev hanimiysan allah sabır versin valla izin günlerini iple çekiyorum çok zor umarım biran önce geçecek ilk 3 zorlu ayimizKızlar simdi hastaneden geldim. Serum bağladılar ama hala bulantim devam ediyor. Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin cok zormus.
Cnm merhaba bizim bebeklerimiz ayni gun dogacakti konusuyorduk ama ben bebegimi kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş. Bugun doktorum bende yaşadım herkesin başına gelebilir dedi galiba onune gecilebilir birsey degil buDaha önceki gebeliğimde 3kez üst üste hastaneye koştuk, 1km yakın özel tanınmış bir hastane üstelik.
Ben her tuvalete gidişte yumurta kadar parçalar düşürüyordum saatte bir ped değiştiriyordum. Parçaları görüp tamam kaybettim diye ağlaya ağlaya ultrasona giriyordum ama yok, bebeğimin kalbi takır takır atıyordu. Onca kan nerden geliyor bilemedik, doktor bana inanmıyor herhalde deyip 3.gidişimde 1parçayı poşete koyup götürdüm,boşver onu sancın olmazsa gelme dedi. 4.gün dayanılması güç karın ağrım oldu.ama sancı değil bu dedim. Zaten darbe gecesi. Eşim yine yanlış alarm diyip sakinleştirmeye çalıştı sadece. Zaten darbe de var heryer karışık. 2saatlik ağrı sonunda evde içim tamamen boşaldı. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar.
Bizi bizden başka kimse anlamaz. Ben inanıyorum sen sorunsuz geçeceksin bu imtihandan.
Testleri yaptırmakta mecburiyet yok canım bazı özel hastanelerde yaptrman için ısrar ediyorlar tamamen ticari yaniBu testlere benimde niyetim yok normalde ama doktor bi daha ikili test zamani gorusuruz dedigi icin gittigimde yapicak muhtemelen neyse kurcalamiyim yapsin napim:)
Yani dusunuyorum da allah korusun ama risk ciksa aldiracak ya da emin olmak icin aminosentez felan yaptiracak degilim her sekilde kabulumdurTestleri yaptırmakta mecburiyet yok canım bazı özel hastanelerde yaptrman için ısrar ediyorlar tamamen ticari yani
Aynen öyle ne olursa olsun aldrmayı düşünmüyorsan boşuna testte bişey çıkarsa kndini 9 ay yiyip bitirme benim yengemde de bu testlerde down sendromu var dye çıktı aylarca kadın ağlamaktan helak oldu ama sonuç çocuk maşallah benden sağlam okula gidiyor şu anYani dusunuyorum da allah korusun ama risk ciksa aldiracak ya da emin olmak icin aminosentez felan yaptiracak degilim her sekilde kabulumdur
Bebeğinin tam organ ve beyin gelişimi döneminde ac kalmak susuz kalmak ne kadar mantıklı sizce yapmayin oyle birseyBir kitapta yaziyordu aidin salih yitik sifanin izinde diye ilk 3 ay oruc tutulabilecegini zaten bisey yiyemiyor ya insan o yuzden mantikli gelmisti.
Yeni bir yontem cikmis sadece kandan bakiyorlar, amniyosentez de bebege zarari olabiliyor. Kesesi sizdirabiliyor bunlari riske atmadan normal kan vererek bakan doktorlar varYani dusunuyorum da allah korusun ama risk ciksa aldiracak ya da emin olmak icin aminosentez felan yaptiracak degilim her sekilde kabulumdur
Yeni bir yontem cikmis sadece kandan bakiyorlar, amniyosentez de bebege zarari olabiliyor. Kesesi sizdirabiliyor bunlari riske atmadan normal kan vererek bakan doktorlar var Birde su ana kadar yapilan testlerden daha dogru sonuc veriyor
Fark etmez ki, down lu deseler de dogurucam zaten bisey degismiyor yani...hicbirine gerek yok o yuzdenYeni bir yontem cikmis sadece kandan bakiyorlar, amniyosentez de bebege zarari olabiliyor. Kesesi sizdirabiliyor bunlari riske atmadan normal kan vererek bakan doktorlar var
Sat nedir? Benimde midem bulanmadi canım yaa. Erken mi diyorum. 28 Ocak sat benimBende senin gibi diyodum niye başlamadı niye başlamadı diye , al başladı bak
4 gündür akşamları içtiğim sadece 1 bardak süt , dün sabah yine tartıldım 2 kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?