2017 EKİM Anne adayları

Canım bacagin birinden 5li karma aşı yapiyolr içerisinde tetanoz , difteri , boğmaca inaktif polip ,hemofilus influenza tib b aşıları karışık.. diğer bacaktanda kpa diye bi aşı yapiyolr ..
Teşekkr ederim canım. Sağlık ocağındaki görevli sanki sadece verem aşısı yapacakmış gibi konuştu bana..burda da veremden başka aşılar olduğunı duuduğum içib sordum. Sağ ol cevap verdiğin için.

kızlar benim bebiş yıkandıktan sonra vucut losyonu veya bebek yagı surerken cıldırıyor sonra da sakinlestiremiyorum neden olabilir böyle bişey?
Saç kurutma makinesini aç yanına sesi rahatlatıyor. Benimki de suda sesi çıkmıyor banyo bitince başlıyo ağlamaya..öasajı giydirmeyi kan ter içinde yapıyordum valla. Kurutma makinesinin sesi sakinleştiriyo.umatım işe yarar

kızlar benim bebiş yıkandıktan sonra vucut losyonu veya bebek yagı surerken cıldırıyor sonra da sakinlestiremiyorum neden olabilir böyle bişey?
Banyodan hemen çıkınca bi çıldırıyor bizimki de bn üzerini zor giydiriyorm. O yüzden bi kaç saat sonra soyup yagliyorm snde öyle yap istersen :) banyo yaparken iyi mutlu çıkınca bi hal oluyo giyinince susuyo :/

Banyodan hemen çıkınca bi çıldırıyor bizimki de bn üzerini zor giydiriyorm. O yüzden bi kaç saat sonra soyup yagliyorm snde öyle yap istersen :) banyo yaparken iyi mutlu çıkınca bi hal oluyo giyinince susuyo :/

Benimkide seviyo banyo yapmayı ama çıkıp da vucuduna değdiğim an deliriyor. Acaba soguk mu geliyor losyon ona mı kızıyor anlayamıyorum. Elimide ılık suyla ıslatıp sürüyorum ama siz nasıl yapıyosunuz? Eşim sürme bari diyo bende ille de sürülecekmiş diye hemen sürmeye çalışıyodum :) bikaç saat sonra sürmeyi deneyeyim bide bakalım o zaman ne yapacak

Saç kurutma makinesini aç yanına sesi rahatlatıyor. Benimki de suda sesi çıkmıyor banyo bitince başlıyo ağlamaya..öasajı giydirmeyi kan ter içinde yapıyordum valla. Kurutma makinesinin sesi sakinleştiriyo.umatım işe yarar

Bu konuyu burda konusmustuk canım o çok zararlı bişeymiş birkez denedim etkisi inanılmaz ama araştırdıktan sonra bir daha denemeye cesaret edemedim.

çok korkuolar canları yanıo sığıncak yer arıolar rota yaptırmadın mı
Yaptırmadım. Çok gerekli olsa zorunlu olurdu diye düşünüyorum. Ola ki bu virüsü kaptı mücadele etmeli. Zaten olasılık 4yaşa kadarmış. Fazla korunaklı olmayı ilerisi için doğru bulmuyorum. Rotayı istersen 3.ayda yaptırabilirmişsin.

Bizim de banyo çok keyifli geçiyor. Hiç korkutmadan şarkılar söyleyerek yıkıyoruz o da bizi izliyor ama en son tersten kafasına su dökünce rahatsız oluyor. Memeyi alana kadar ağlıyor . Haliyle banyo sonrası süremiyorum. Alt açma sırasında bacaklarına ayaklarına sürüp masaj yapıyorum zevkten 4köşe oluyor :)

yaaa nasılsınızzzz :) bayadır görmemiştimmseni
ben aşıdan çok korkuyorum bnm oğlan çok korkak ben evde soyunca bile ağlıo azıcık kucakta sarsılsın düşüo gibi çırpınıp ağlıo 1. ay aşıda yıktı ortalığı zor susturdum bu 3 aşıda nasl susturfam bilmiorun
Iyiyiz canım siz nasılsınız :)
Iki çocukla koş koş geçiyor günüm büyük oğlan da bebek bu aralar eşimle ikisine yetişmeye çalışıyoruz :KK43:
Bebek hep kucak istiyor, akşamları gaz yüzünden huysuz tam ememiyor vss

Aşı korkusu sardı beni de, ben aşı yapılırken kulaklarımı kapatıp dışarda bekliyorum :) eşim kucağında yaptırıyor ilk oğlanda da öyleydi o daha soğuk kanlı ama sonra huy degistiriyorlar atesleniyorlar falan onlardan daha çok korkuyorum :KK43:

Iyiyiz canım siz nasılsınız :)
Iki çocukla koş koş geçiyor günüm büyük oğlan da bebek bu aralar eşimle ikisine yetişmeye çalışıyoruz :KK43:
Bebek hep kucak istiyor, akşamları gaz yüzünden huysuz tam ememiyor vss

Aşı korkusu sardı beni de, ben aşı yapılırken kulaklarımı kapatıp dışarda bekliyorum :) eşim kucağında yaptırıyor ilk oğlanda da öyleydi o daha soğuk kanlı ama sonra huy degistiriyorlar atesleniyorlar falan onlardan daha çok korkuyorum :KK43:
sen başına geleceği biliosun biz ateşlense napıcaz onu bile bilmiyoruz ilk aşıda ben tuttum eşim öyle sap sap baktı uzaktan bunda nasl tutucam bilmem yüreği dayanmıo insanın

ya bnm çocuk çok uykusuz öldürüo bizi 24 saatte toplam 4 saat uyuduğu oluo bi türlü dalamıo bi meme de uyuyo salladm olmadı gezdirdim olmadı şşledim olmadı bu ara memede de dalamıo ya da yatırınca 10 dk sonra kalkıo :KK43: kime desem böyle böyle düzelcek dio ama bukdr uykusuz durur mu bebek kendi bitap düşüo ağlamaktan gözler kıpkırmızı ses kısılıo bide bu ara çok tükürüğü oldu normal mi ya yutamayıp boğazına kaçırıo öksürüp duruo çıkana kdr

sen başına geleceği biliosun biz ateşlense napıcaz onu bile bilmiyoruz ilk aşıda ben tuttum eşim öyle sap sap baktı uzaktan bunda nasl tutucam bilmem yüreği dayanmıo insanın

ya bnm çocuk çok uykusuz öldürüo bizi 24 saatte toplam 4 saat uyuduğu oluo bi türlü dalamıo bi meme de uyuyo salladm olmadı gezdirdim olmadı şşledim olmadı bu ara memede de dalamıo ya da yatırınca 10 dk sonra kalkıo :KK43: kime desem böyle böyle düzelcek dio ama bukdr uykusuz durur mu bebek kendi bitap düşüo ağlamaktan gözler kıpkırmızı ses kısılıo bide bu ara çok tükürüğü oldu normal mi ya yutamayıp boğazına kaçırıo öksürüp duruo çıkana kdr
Tükürük normal, bezler çalışmaya başladı onu dert etme..
Niye o kadar ses kisilana kadar ağlıyo ki acaba biyeri mi ağrıyor ki bilmedim kulağına falan su kaçıyorsa banyodan sonra ağız mendilini eline alıp serce parmağına tek kat dolayıp sag sol tek tek çevirip hafif şekilde kulagini sallayarak duş sonrası kaçan suyu çıkar o su kalınca sancı yapıyor benim annemin en çok söylediği bu dört çocuk büyütmüş tek başına elbet biliyordur biseyler diyorum bende yapıyorum aynısını..

Annemin israriyla iki gün yıkamayıp üçüncü gün banyo yaptırıyorum aslında kış geldi diyorum anneme arayı uzatalım yok olmaz diyo bebeği uyku ve su büyütür iki lafindan biri bu, evler hep sıcacık dışarımi çıkıyor sanki diye yıkıyorum bende hem ögün daha iyi uyuyor..

Ama herkes doğru söylüyor çocukların hepsinin yapısı aynı, böyle böyle büyüyecekler :) Icini ferah tut hepsi geçecek...

2.ay aşıları oldu. Önce sol koldan verem aşısı yapıldı. Sonra sol sonrada sağ bacaktan diğerleri yapıldı. Korktuğumdan iyi geçti. Şuan için ateşi yok, İnşaAllah da olmaz
Canım bebiş nasil bugün benimki baya halsiz ve huzursuz ateşi yok ama normalmi ki dalamiyor uyuyup uyuyup uyanıyor bağrıma basiyom sakinlesiyorlar orda

mama veriyor musun aç olmasın

Canım bebiş nasil bugün benimki baya halsiz ve huzursuz ateşi yok ama normalmi ki dalamiyor uyuyup uyuyup uyanıyor bağrıma basiyom sakinlesiyorlar orda
Bugün iyi hamdolsun.halsiz veya huysuz değil. Akşam biraz zorladı. Normalde saat 20.30 en geç 22.00 de yatağında olurdu. Gece de hep aynı saatte uyanırdı ama dün akşam ağrısı varmış gibi ağladı. İlaca karşı olup gaz ilacı bile vermeyen ben ateşi olmamasına rağmen calpol verdim yarım ölçek. Ona rağmen 23.30da uyuyabildi. Gece boyunca da uykusunda hareket edip durdu, sıçradı, resmen huy değiştirdi. İnşaAllah tek gecede kalır eski düzenimize geri döneriz.
Atak haftasında da olabilir seninki baktın mı. Bizimki geçen haftaydı. Yapışık gezdik

Bugün iyi hamdolsun.halsiz veya huysuz değil. Akşam biraz zorladı. Normalde saat 20.30 en geç 22.00 de yatağında olurdu. Gece de hep aynı saatte uyanırdı ama dün akşam ağrısı varmış gibi ağladı. İlaca karşı olup gaz ilacı bile vermeyen ben ateşi olmamasına rağmen calpol verdim yarım ölçek. Ona rağmen 23.30da uyuyabildi. Gece boyunca da uykusunda hareket edip durdu, sıçradı, resmen huy değiştirdi. İnşaAllah tek gecede kalır eski düzenimize geri döneriz.
Atak haftasında da olabilir seninki baktın mı. Bizimki geçen haftaydı. Yapışık gezdik
Bilmiyorum bakmadım canım ilaç vermedim ben gecede uyudu iyiydi ama bugünde bir sersemlik var üstünde; )

Bilmiyorum bakmadım canım ilaç vermedim ben gecede uyudu iyiydi ama bugünde bir sersemlik var üstünde; )
Ateşine mutlaka derece ile bak. Az önce uykudan kalktı elimle baktım yüzü ensesi soğuktu iyi dedim ateşi yok ama bacakları sıcak diye yine de ölçtüm 37.5 çıktı. Soydum hemen altını, düştü. Şimdilik 37de

X