2017 EKİM Anne adayları

Ben de aynı durumdaym4 aylk olunca bebekler baya degisir diyorlar merakla bekliyorum..ben de bebek uyuyunca hemen uyuyaym diyorum.sağı solu topla biseyler yiyorum tekrar uyanyr.uykusuzluktan gözlerimin altı morardı.ev darma dağın yetisemiyorum hicbirseye.ama şikayetçi degilim bebidim iyi oldun düzenimiz zamanla oturur.bebegimi her gördüğümde şükrediyorum Allah acısını göstermesin bize.ben ilk bebegimi dogum esnasnda kaybettim hala acım ilk günkü gibi.simdiki bebeğimin hic bir zorluğu gözüme gel.iyo açıkçası.
allah sabır versin canım yavrunu sana bağışlasın. kendime çekidüzen vermem lazım moral açısından. evi dağınık ve kirli görmek de üzüyor beni ama tabi ki bebeğime şükrediyorum. arkadaşın da dediği gibi uyuyunca özlüyorum onu. hergün şükrediyorum rabbime.

Ay benimki de hiç sevmiyor. Yutmak istemiyor. Elinden gelse geri tükürecek. Deca-tab kullanıyorum içinde A ve E vitamini de var ne gerek varsa. Dr yazmış biz de bakmadan almışız. Bu bitince ocean alıcam çünkü en güvenilir onu buluyorum
bnmki sabı yalayıp yutuo tatlı ahududulu bişi oceam vit zeytinyağlı yüzünü buruştura buruştura bi hal oluo bşde maflor probiyotik onuda hiç sevmio

Arkadaşlar size tavsiyem gaz damlalarını elinizden geldiğince kullanmamanız bebekler o ilaçlara bağımlı gibi oluyor onsuz çıkarmıyor gazını masaj ya da bitkisel yollar daha yararlı diye düşünüyorum biz 43 günlük olduk çok şükür hiçbirini kullanmadık gazı olmuyor mu oluyor ama bi şekilde çıkarıyor
Vallahi CNm gece 4 saat gaz dan aglayinca mecbur kaldık almaya yapacak birşey yok 3 aylık olana kadar kullanicam sonra bırakırım inşallah sonra da gerek kalmaz

Ay kızlar eşimin bi ablası var yıllardır dayı yani. Cocuguma sürekli dayım diyor ilk gunler alışkanlıktandır diye güldüm geçtim ama hala aynı dayım demeye devam ediyo sinirimi bozmaya başladı artık. :kızgın::sinirli: Bu kadar mı uzun sürer alışması bilmiyorum ki :KK11:

Bugün çocuk doktoruna gittik. Bebeğim 1 ayda 1200 gr almış, 3 cm uzamış. Dr süper dedi. Ama çok gazı var. 2 gecedir uyumuyoruz. Maflor ve Neoclc verdi. İnşallah faydası olur. İlaç değilmiş bunlar. Tamamen bitkisel biri, diğeri de prebiyotik.
Bu arada gazın sebebi yokmuş. Bizim ayağımızı göğsümüzü soğuk tutmamız veya soğuk birşeyler yememiz, yiyeceklerimiz etkilemiyormuş. Bunlar tamamen kocakarı lafları. Size kabahat bulmaya çalışanlara söylersiniz diye bilginiz olsun.

Ay kızlar eşimin bi ablası var yıllardır dayı yani. Cocuguma sürekli dayım diyor ilk gunler alışkanlıktandır diye güldüm geçtim ama hala aynı dayım demeye devam ediyo sinirimi bozmaya başladı artık. :kızgın::sinirli: Bu kadar mı uzun sürer alışması bilmiyorum ki :KK11:
dayım neymiş ya anlamadm ben o ne demek öyle

Bugün çocuk doktoruna gittik. Bebeğim 1 ayda 1200 gr almış, 3 cm uzamış. Dr süper dedi. Ama çok gazı var. 2 gecedir uyumuyoruz. Maflor ve Neoclc verdi. İnşallah faydası olur. İlaç değilmiş bunlar. Tamamen bitkisel biri, diğeri de prebiyotik.
Bu arada gazın sebebi yokmuş. Bizim ayağımızı göğsümüzü soğuk tutmamız veya soğuk birşeyler yememiz, yiyeceklerimiz etkilemiyormuş. Bunlar tamamen kocakarı lafları. Size kabahat bulmaya çalışanlara söylersiniz diye bilginiz olsun.
Maşallah bebeğinize öncelikle
Kocakarı laflarımı ama o yazdıklarınızın çoğunu doktorlar da söylüyor mesela benim doktorum bebeğin gazı anneden gelir diye yiyeceğine içeceğine dikkat edeceksin diyor o_O

Erken değil canim takip etmesi lazım bizimde 45 günlük 1 haftadir iyice takip ediyor
Canim benim bebeğimde uzun uzun bakıyor ben beşiğin sağından soluna geçince başını çeviriyor. Ama atıyorum elime dikkatini çekecek bişey alıp gözlerine yaklaştırıp sağa sola götürünce takip etmiyor. Ya da ne biliym işte bunun gibi şeyler.

Bugün çocukla Gölbaşı na balik mangal yapmaya gittik 1.5 saat falan dışarda kaldık sonra annemlere gittik ordan çıktıktan sonra da alışveriş yaptık bi mağazada. İlk defa bu kadar uzun dışarda kaldı çocuk inşallah bi sıkıntı olmaz.

Bugün çocukla Gölbaşı na balik mangal yapmaya gittik 1.5 saat falan dışarda kaldık sonra annemlere gittik ordan çıktıktan sonra da alışveriş yaptık bi mağazada. İlk defa bu kadar uzun dışarda kaldı çocuk inşallah bi sıkıntı olmaz.

Biz de yarin ilk defa cikicaz hastane ve evin balkonu haricinde insallah hasta etmem cocugu :)

Kizlar bebeklerinizi kac gunde bir yikiyorsunuz. Ben gun asiri yikiyorum.
Hasta etmiyim cocugu buralar sogudu

Ilk dogdugu gunden beri biz de gun asiri yikiyoduk ama son 10 15 gundur gundur 3 gunde bir yikiyoruz bugun yikicaktik ama yarin cikaririz disari belki diye yarina kaldi ilk defa 4. Gun olcak yarn :)

Ilk dogdugu gunden beri biz de gun asiri yikiyoduk ama son 10 15 gundur gundur 3 gunde bir yikiyoruz bugun yikicaktik ama yarin cikaririz disari belki diye yarina kaldi ilk defa 4. Gun olcak yarn :)
Bende artik uc gunde bir yikiycam zaten temizliyorum surekli siliyorum yuzunu falan.
Bazen cok hapsuruyor korkuyorum :))
Seninkide hapsuruyormu. Normalmis ama iste korkuyorum hasta olur diye

Biz de yarin ilk defa cikicaz hastane ve evin balkonu haricinde insallah hasta etmem cocugu :)
Bende çok tedirginim

Valla ben haftada bir ya da iki kere yikiyorum. Bizim ev soğuk oluyor. Kv ve annemde kışın yeterli olduğunu söylediler

Canim benim bebeğimde uzun uzun bakıyor ben beşiğin sağından soluna geçince başını çeviriyor. Ama atıyorum elime dikkatini çekecek bişey alıp gözlerine yaklaştırıp sağa sola götürünce takip etmiyor. Ya da ne biliym işte bunun gibi şeyler.
Canım seni kişileri takip edebilir ama bir nesneyi takip etmesi erken daha

X